- 28 Ocak 2021
- 60
- 24
- 3
- 27
- Konu Sahibi minikkoalamm
Reglin 28 günde 1 mi canımikinci cocuk icin ilk deneme caniminsallah bu seder bekletmez yavrum benim ilkini cok beklemistim yavrumu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglin 28 günde 1 mi canımikinci cocuk icin ilk deneme caniminsallah bu seder bekletmez yavrum benim ilkini cok beklemistim yavrumu
![]()
Ne zaman öğrenmişsin peki :)Yok benim ikinci
ilk denemede aşırı stres ve heyecan yapmıştım her belirtiyi kendimde buluyordum vallakendimi çok dinliyodum
Tamam canım ederim :)insallah canim mutlaka haber et![]()
2 hafta falan sonra canim idrarda birgün sonrada kan daAyy ne güzel anne olmuşsunuz hadi hayırlısı bakalım ilkini ne zaman öğrenmiştin
30-31 günde bir olurum canimReglin 28 günde 1 mi canım
hayirlisi olur canim insallah suan hepimiz hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz bizde bekliyoruz bakalimBugün adet ağrısı gibi bel agrım oldu yarım saat falan surdu sonra geçti şuan sadce ince bir kaşık sizi ve göğüs ucuna değince iğne batmış gibi bir ağrı adetime daha 5 gün var çok merak ediyorum acaba hamile miyim
Ben 28günde 1 oluyorum canım bakalım ilk deneme öyle büyük bir belirti yok ama bakalım30-31 günde bir olurum canim
Inşallah rabbim isteyen herkese nasıp etsin içinde de bize nasıp etsin bu ayhayirlisi olur canim insallah suan hepimiz hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz bizde bekliyoruz bakalim![]()
İnşallah canım inşallahBen daha yeni evliyimikinci bebek denemesi girişimi oldu
Eğer nasip olursa ilk bebeğim olucak
İnşallah hayırlı zamanda olur![]()
Bizde de aynı merak var canım vallahi dayanamaz oldum bende inşallah hepimiz hamişizdirBugün adet ağrısı gibi bel agrım oldu yarım saat falan surdu sonra geçti şuan sadce ince bir kaşık sizi ve göğüs ucuna değince iğne batmış gibi bir ağrı adetime daha 5 gün var çok merak ediyorum acaba hamile miyim
Inşallah zaman geçmez olduBizde de aynı merak var canım vallahi dayanamaz oldum bende inşallah hepimiz hamişizdir
2 gün var adetime bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım buğün de kontrole gittim doktor o kadar pozitif ki 3 gelişmiş yumurtam vardı ikisi koybolmuş birisi duruyo dedi ikiz gebelik şansım yüksekmiş rahim duvarın çok kalınlanmış gebelik şansın yüzde 50 .60 dedi. Ama ben hiç umutlu degilimBugün belirtisi olan var mı kızlar
Canım dur hemen umutsuzluğa kapılma bende de hiç belirti yok ama regl olana kadar ümidi kesmeyelim2 gün var adetime bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım buğün de kontrole gittim doktor o kadar pozitif ki 3 gelişmiş yumurtam vardı ikisi koybolmuş birisi duruyo dedi ikiz gebelik şansım yüksekmiş rahim duvarın çok kalınlanmış gebelik şansın yüzde 50 .60 dedi. Ama ben hiç umutlu degilim![]()
Öyle tabide bakalım hayırlı adet olmaszam doktorun dediği günü beklerim 10nda kan ver adet olmazsan demiştiCanım dur hemen umutsuzluğa kapılma bende de hiç belirti yok ama regl olana kadar ümidi kesmeyelim
Bendede aynı şekilde kasık ağrım var bel ağrım başladı dün yumurtlama değerlendirince kasık ağrıları oluyormuş diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum inşallah hamilesinizdirMerhaba bayanlsr son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle ağrılarım olmazdı bu ay bebek çalışmalarına başladık reglime 7 gün var bu bir belirti olabilir mi
hafif bulantilarim var gibi hayirlisi bata son 6Bugün belirtisi olan var mı kızlar
Hayırlısı bakalım bekliyoruzhafif bulantilarim var gibi hayirlisi bata son 6