• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ve bel ağrıları gebelik belirtisi miii

Bugün adet ağrısı gibi bel agrım oldu yarım saat falan surdu sonra geçti şuan sadce ince bir kaşık sizi ve göğüs ucuna değince iğne batmış gibi bir ağrı adetime daha 5 gün var çok merak ediyorum acaba hamile miyim

Bugün adet ağrısı gibi bel agrım oldu yarım saat falan surdu sonra geçti şuan sadce ince bir kaşık sizi ve göğüs ucuna değince iğne batmış gibi bir ağrı adetime daha 5 gün var çok merak ediyorum acaba hamile miyim
hayirlisi olur canim insallah suan hepimiz hemen hemen ayni belirtileri yasiyoruz bizde bekliyoruz bakalim 🙏

Bizde de aynı merak var canım vallahi dayanamaz oldum bende inşallah hepimiz hamişizdir

Bugün belirtisi olan var mı kızlar
2 gün var adetime bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım buğün de kontrole gittim doktor o kadar pozitif ki 3 gelişmiş yumurtam vardı ikisi koybolmuş birisi duruyo dedi ikiz gebelik şansım yüksekmiş rahim duvarın çok kalınlanmış gebelik şansın yüzde 50 .60 dedi. Ama ben hiç umutlu degilim ☹️

2 gün var adetime bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım buğün de kontrole gittim doktor o kadar pozitif ki 3 gelişmiş yumurtam vardı ikisi koybolmuş birisi duruyo dedi ikiz gebelik şansım yüksekmiş rahim duvarın çok kalınlanmış gebelik şansın yüzde 50 .60 dedi. Ama ben hiç umutlu degilim ☹️
Canım dur hemen umutsuzluğa kapılma bende de hiç belirti yok ama regl olana kadar ümidi kesmeyelim

Merhaba bayanlsr son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum daha önce hiç böyle ağrılarım olmazdı bu ay bebek çalışmalarına başladık reglime 7 gün var bu bir belirti olabilir mi
Bendede aynı şekilde kasık ağrım var bel ağrım başladı dün yumurtlama değerlendirince kasık ağrıları oluyormuş diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum inşallah hamilesinizdir

Back