Çocuk Hastalıkları Kasık (Su) Fıtığı Hakkında Yardım :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
Selam bayanlar moralim çok bozuk lütfen bilgisi olan yazabilir mi 2 aylık bebeğimin sağ kasığında arada çıkan bir şişlik oluyordu üroloğa gittik kasık fıtığı dediler 2 yaşında ameliyat dedi. Ama bu şişlik git gide büyümeye ve artık hiç kaybolmamaya başladı internette de araştırınca bu ameliyatın geç kalınmadan hemen yapılması gerektiği yazıyor bizim doktor neden bu kadar geç bir tarih verdi bize anlamadım işin ciddiyeti varmış bu konuda bilgisi olan var mı çok korkuyorum Pazartesi tekrar doktora gidicem ama sabredemiyorum

Kaşık fıtığıyla su fıtığı farklı sanırım cannım benim bebeğim 40 günlük iki taraflı kaşık fıtığı ameliyatı oldu

Kaşık fıtığıyla su fıtığı farklı sanırım cannım benim bebeğim 40 günlük iki taraflı kaşık fıtığı ameliyatı oldu
Halk arasında su fıtığı da deniyormuş doktor öyle dedi arada su da iniyor oraya. Ameliyatlarınız teşhisten hemen sonra mi yapıldı nasıl şimdi

Halk arasında su fıtığı da deniyormuş doktor öyle dedi arada su da iniyor oraya. Ameliyatlarınız teşhisten hemen sonra mi yapıldı nasıl şimdi
Bir hafta on gün sanırım tek taraftı gün verildi günü gelmeden iki tarafda bastırınca geçmeyecek şekilde şişti kaşık fıtığında sıkıntı karın duvarı doku arasına girip fıtık yapıyor Allah korusun bağırsak da girerse sıkıntılı bir durum o yüzden fazla bekletmeden opere ediyorlar

Bizimkinde de bağırsak giriyor elimle yukarı itince çıkıyor ama genelde hep orda doktor neden bu kadar geç tarih verdi anlamıyorum Pazartesi gidip sıkıştırıcam hemen yapın diye

Bizimkinde de bağırsak giriyor elimle yukarı itince çıkıyor ama genelde hep orda doktor neden bu kadar geç tarih verdi anlamıyorum Pazartesi gidip sıkıştırıcam hemen yapın diye
Ne kadar zamana verdi bir de neden çocuk cerrahına gitmediniz bizi çocuk cerrahi yaptı hatta izmirdeyseniz Behçet uz da olduk gayet iyiydi

Benim oğlumda testisinde hidrosel vardı (su fıtığı) 50 günlüktü o zaman doktora götürdüm 2 yaşına kadar bekleyelim büyük ihtimalle kendiliğinden geçer geçmezse 1 yaşından sonra ameliyat olabilir ve 3 ayda bir kontrole getirin dediler şimdi 8 buçuk aylık ve geçti size tavsiyem çocuk cerrahiye gitmeniz yönünde kontrolleriniz ne zaman durumun kötüye gittiğini görmüyorlar mı

Pazartesi kontrolümüz var bakalım ne diyecekler ordan gitmediği zaman acile getirin demişlerdi

Çocuk cerrahi 2 yaş dedi
Devlete mi gittiniz , devletteki çocuk cerrahları çok yoğun oldukları zaman ameliyat için erteleyebildikleri kadar erteliyolar. Benim bebişiminde pipisi enfeksiyon olmuştu üstelik deliği de küçüktü buna rağmen sadece antibiyotikli merhem yazdı , 2 yaşta sümnet dedi ama tekrarlama riski yüksekti çiş yapmasıda sıkıntılıydı , biz özelde yaptırdık sünnetini.iyikide yaptırmışız rahat etti yavrum . birde özele götürün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…