Kaşık mı? biberon mu??

sibush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
1.132
4
daha önce soruldumu bilmiyorum ama bir türlü bulamadım..kızlar 3 haftalık bebişim var... anne sütünün yanı sıra rezene çayı veriyorum doktor tavsiyesi ile ama biberonlamı versem kaşıklamı kararsız kalıyorum kaşıkla veriyorum genelde.. birde aynı şekilde anne sütünüde sağıp bırakmam gerektiği zaman süt kaşıklamı verilmeli yoksa biberonlamı??

canım eğer güzel,pahalı,anne göğsüne yakın birbiberon aldıysan(nuk,avent..)gibi biberonla ver,hiçbirşey olmaz,sen, bırakmaz,bzimki nuk first choise dı,ben, 3 günlükten beri emiyor,şuan 11 aylık

bebeğine bağlı canım,bazı bebekler ikisini birarada götürebilirken bazıları biberona alışınca anne göğsünü almayabiliyorlar...benim ilk kızımı emziğe alıştırırken bile göğsümü bırakma raddesine gelmiştik...ben hemen emziği bıraktırdım tabi...şimdi bebeğim var ne biberon ne emzik istemedi,kaç emzik aldım ama nafile....
arkadaşlarımdan hem biberon kullanıp hem emzirenlerde var...

avent chicko dr brown's gibi markalarda yeni doğan için anne memesi düzeyince emzikleri var.akış hızı akış düzeyi falan anne memesindeki gibi

onlardan birini araştırıp kullanabilirsin.ayrıca anti kolik özellikleri olduğu için gazda yapmıyorlar

ağız kısmı kaşıklı biberonlar var.jokerlerde bulabilirsin.yada büyük bebek mağazalarında.
bence rezeneyi sen içsen sütünden bebişine geçse daha iyi olur.çok mu gazı var ki bebişin

saolun kızlar :) şimdilik silikon kaşıkla veriyorum biberonuda aventin aldım.. denedim ama sanki biberon zorladı kuşumu biraz. doktorda içsinde nerden nasıl içerse sorun değil dedi... ama biberondan sonra memeyi almayan bebekleri cok duydum ... şimdilik emziğe alıştı memeyide bırakmadı.. bakalım kaşıkla yetişemeyince biberona geçeriz artık...

kahveci bu arada kızın pek gazı yok ama doktor rahatlatır verirseniz iyi olur dedi rezene için. ben kendim içince cok uyku yapıyor.. bende iki günde bir azıcık kızıma veriyorum kaşıkla

sakın biberon verme, memeyi bırakır, üzülürsün
kaşık biberon ya da kaşık kullan,
sonuç olarak herkesin süt akışı farklı, süt akışı anne memesine denk diye satılan biberonlar hangi annenin süt akışına göre ayarlanmış düşünmek lazım. hepsi ticari kaygı ile pazarlama taktiği
bebek biberonun rahatlığına alışınca, memeden emmek zor geliyor, bebek emmeyince de süt azalıyor....

sakın biberon verme, memeyi bırakır, üzülürsün
kaşık biberon( medelanın var) ya da kaşık kullan,
sonuç olarak herkesin süt akışı farklı, süt akışı anne memesine denk diye satılan biberonlar hangi annenin süt akışına göre ayarlanmış düşünmek lazım. hepsi ticari kaygı ile pazarlama taktiği
bebek biberonun rahatlığına alışınca, memeden emmek zor geliyor, bebek emmeyince de süt azalıyor....

X