• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kaşık mamalarından ne kadar veriyosunu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cagancuk

küçük aşkımla çok mutlym
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
1.342
2
116
41
Balıkesir
kızlar kaşık mamalarından günde laç defa veriyosunuz?benim oğlum 5 ayını doldurdu günde bi defa veriyorum.yoğurt elma rendesi falan veriyorum diğer zamanlarda emiyoda zaten.ama bu ay 400 gr almış azmı veriyorum acaba?

benim bebegimde fazla süt icmiyor kilo almiyor diye bende 4 ay 3 haftalikken basladim ek gidaya. ben ama once doktor tavsiyesi ile sebze püresi verdim. havuc,kabak,rezene ve bunlarin yaninda muhakkak patates ilk verdigim sebzeler.hala kilo alimi cok degil ama zaten 5 aydan sonra cok da hizla almadigini söylüyorlar.yine de eger bebek 150-250 gr arasi yiyorsa ek gidadan üstüne süt vermek gerekmiyormus cünkü bir porsiyona denk geliyor. artik ölcüsü bebegin istahina bagli

mehaba canım benim kızımda bu ay 300 gr almış ek gıdalara başaldık 4. ayımız yani bitti ben milupanın sütlü pirinçli muhallebisini veriyorum az bişi yapıyorum iyice eziyorum ki pütürlü kalmasın diye ve kızım biraz yedikten sonra doyuya ve öğürmeye başlıyo o dakkadan sonra vermiyorum yani her bebk farklıdır yemek istediği sürece ver o zaten doyduğunda sana berlli eder

Back