- 28 Kasım 2019
- 19
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Nurrr343434
-
Yumurtlaman devam ediyodur canım değerlendirKızlar merhaba yumurtlama döneminden beri sağ ve sol yumurtalıgımda batma sancı oluyor ara ara adet sancısını dönüyor adete 5 gün kala test yaptım negatif sebebi nedir acaba böyle bir durum yaşayan varmıdır
Canım benim de batmalarım var adetim yarın test yaptım çıkmadı bekliyorum şuan erken daha bekle belki gebelik vardırAdetime 3 gün kaldı halen batmalar devam ediyor test yapmayada korkuyorum acaba kist falan mıdır
Sadece kendi başına kasık batması gebelik belirtisi degildir diyorlar ama bilemedim bazen agrı artıyor sürekli degişiyor sol ve sağa seninde böylemi hakkımızda hayırlısı olur inşallahCanım benim de batmalarım var adetim yarın test yaptım çıkmadı bekliyorum şuan erken daha bekle belki gebelik vardır
Adettin geçiktimi canımIyi akşamlar benim kasiklarimda barkalar oluyo bu ay boyunca devam etti midemde yanma oluyo afedersiniz bide kabızlık yasıyorum göğüslerim de hassas özellikle sol göğsüm ve karnımda şişlik var bisi yiyemiyorum sürekli uyuyorum her gün 12 saat uyuyorum bilgisi olan yazabilirmi acaba hamilemiyim
Hem sağ hem sol hemde göbeğimin altında gün içinde yürüyüş veya market alışverişine gidince hemen ağrım batmam var yaklaşık 1 haftadır ve yatamıyorum sadece düz yatınca geçiyor ki şu son 2 gündür düz yatsamda batmam ve ağrım varSadece kendi başına kasık batması gebelik belirtisi degildir diyorlar ama bilemedim bazen agrı artıyor sürekli degişiyor sol ve sağa seninde böylemi hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Hayır canım bi hafta kaldı ama bu bütün ay boyunca batmalarim devam etti bi sağ bi sol diğer söylediklerimde varAdettin geçiktimi canım
Bende 10 saat uyku iştahsızlık var çenemde sivilce doldu ama hiç adet belirtim yok hatta karnımda şişlik bile gaz problemimde var ve koku hashasiyetim hatta bir ara kusucaktımIyi akşamlar benim kasiklarimda barkalar oluyo bu ay boyunca devam etti midemde yanma oluyo afedersiniz bide kabızlık yasıyorum göğüslerim de hassas özellikle sol göğsüm ve karnımda şişlik var bisi yiyemiyorum sürekli uyuyorum her gün 12 saat uyuyorum bilgisi olan yazabilirmi acaba hamilemiyim
Hakkımızda hayırlısı olsun gebelik var yada yok demek mümkün degil ama gebelik belirtileri saydıkların sakın erken test yapma bende yaptım çıkmadı halen 3 gün var bekliyorumHayır canım bi hafta kaldı ama bu bütün ay boyunca batmalarim devam etti bi sağ bi sol diğer söylediklerimde var
Heyecanla sonucunu beklicem canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinBende 10 saat uyku iştahsızlık var çenemde sivilce doldu ama hiç adet belirtim yok hatta karnımda şişlik bile gaz problemimde var ve koku hashasiyetim hatta bir ara kusucaktım
Yok yapmam canım bende korkuyorum artık negatif görürüm diye inşallah hayirlisi olur hepimiz icinHakkımızda hayırlısı olsun gebelik var yada yok demek mümkün degil ama gebelik belirtileri saydıkların sakın erken test yapma bende yaptım çıkmadı halen 3 gün var bekliyorum
Ay inşallah 8 ay oldu ara ara ağlıyorum Rabbim nasip et diye gözlerimde yara olduHeyecanla sonucunu beklicem canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Sivilce benimde var canım hatta vücudumda kırmızı bisiler çıktı bende anlam veremedim ayın basında adet kocanmışım gibi belim ağrıyı du şimdi arada ariyo belim ama diğer belirtiler varBende 10 saat uyku iştahsızlık var çenemde sivilce doldu ama hiç adet belirtim yok hatta karnımda şişlik bile gaz problemimde var ve koku hashasiyetim hatta bir ara kusucaktım
Ben hayatımda bir defa kahve rengi leke gördüm afedersin çiban çıkmıştı bende ertesi gün ayağa kalkamicak şekilde ağrım oldu ve adet oldum şimdi yine var korkmuyor değilim lekelenmedim hiç adet belirtim yok akıntım çok bakalım yarın adet günüm olmazsam ayın 3ünü beklicem direk kan vericemSivilce benimde var canım hatta vücudumda kırmızı bisiler çıktı bende anlam veremedim ayın basında adet kocanmışım gibi belim ağrıyı du şimdi arada ariyo belim ama diğer belirtiler var
Benimde adet belirtim yok adet sancı var evet ama bu zamana kadar hiç adet öncesi sancı olmazdı sivilcelenme ve akıntım başlardı tam tersi koyu akıntım yok bu kasık batmalsrı inşallah hayra alamettirBen hayatımda bir defa kahve rengi leke gördüm afedersin çiban çıkmıştı bende ertesi gün ayağa kalkamicak şekilde ağrım oldu ve adet oldum şimdi yine var korkmuyor değilim lekelenmedim hiç adet belirtim yok akıntım çok bakalım yarın adet günüm olmazsam ayın 3ünü beklicem direk kan vericem
İnşallah canımBenimde adet belirtim yok adet sancı var evet ama bu zamana kadar hiç adet öncesi sancı olmazdı sivilcelenme ve akıntım başlardı tam tersi koyu akıntım yok bu kasık batmalsrı inşallah hayra alamettir
Buğün tekrar idrar tahlili yapacakdımda zor tuttum kendimi her agrı vurdukça aklıma düşüyorİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?