• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık batması

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Canın merhaba bu belirtiler psikolojide olabilir gerçekden teste çıkmayıp geç döllenmede olabilir bende bir hamilelik geçirdim ilk adet geçikmesinden sonra bu belirtiler baş gösteriyor yani bebek ana rahminde en az 4 5 haftalık olmalıki bu dediklerin olmalı ama tabi ki takdiri ilahi kesinlikle gebe degil sin diyemeyiz belkide bünyen meselesi erkenden belirtileri gösteriyordur inşallah da öyledir rabbim gönlüne göre versin inşallah hakkından hayırlısı olsun bizide haberde et

Benim yumurtlama günüm aralık 10 canım geç döllenme yumurtlama mı oluyo aralık 10da dwğerlendirdik yani inşallah haber verieim tabi

Bu yumurtlama dönemi değil ama dimi döllenme
Adete 2 gün kala döllenmede yumurtlama da biraz zor deniliyor ama takdiri ilahi benimde geçen ay kasık batması mide bulantısı şikayetlerim vardı hatta adete bir gün kala bile test yaptım negatif ti akşamına adet oldum psikolojik diye düşündüm bende çok istedigimiz için beyin otomatikmen en ufak bir belirtiyi gebelige yoruyor

Adete 2 gün kala döllenmede yumurtlama da biraz zor deniliyor ama takdiri ilahi benimde geçen ay kasık batması mide bulantısı şikayetlerim vardı hatta adete bir gün kala bile test yaptım negatif ti akşamına adet oldum psikolojik diye düşündüm bende çok istedigimiz için beyin otomatikmen en ufak bir belirtiyi gebelige yoruyor
Anladım canım çok saol

Back