- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi Nurrr343434
Bekle nur adetin geçsin geç döllenmedir belkiBuğün tekrar idrar tahlili yapacakdımda zor tuttum kendimi her agrı vurdukça aklıma düşüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle nur adetin geçsin geç döllenmedir belkiBuğün tekrar idrar tahlili yapacakdımda zor tuttum kendimi her agrı vurdukça aklıma düşüyor
Tamam canım çok sağolBekle nur adetin geçsin geç döllenmedir belki
Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce
Tabiki geç döllenmede oluyor sen farketmezsin bile hayırlılı haberlerle inşallahBenim yumurtlama günüm aralık 10 canım geç döllenme yumurtlama mı oluyo aralık 10da dwğerlendirdik yani inşallah haber verieim tabi
Adete 2 gün kala döllenmede yumurtlama da biraz zor deniliyor ama takdiri ilahi benimde geçen ay kasık batması mide bulantısı şikayetlerim vardı hatta adete bir gün kala bile test yaptım negatif ti akşamına adet oldum psikolojik diye düşündüm bende çok istedigimiz için beyin otomatikmen en ufak bir belirtiyi gebelige yoruyorBu yumurtlama dönemi değil ama dimi döllenme
Anladım canım çok saolAdete 2 gün kala döllenmede yumurtlama da biraz zor deniliyor ama takdiri ilahi benimde geçen ay kasık batması mide bulantısı şikayetlerim vardı hatta adete bir gün kala bile test yaptım negatif ti akşamına adet oldum psikolojik diye düşündüm bende çok istedigimiz için beyin otomatikmen en ufak bir belirtiyi gebelige yoruyor