• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasık ağrısı

bbbetulsssenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
101
27
53
Merhaba kk üyeleri
Benim bir sorum olcak cinsellik bölümüne açmadığım için buraya açıyorum.
Ben cinsel ilişki sırasında bazen kasiklarim çok ağrıyor . bu bazen oluyor ilişki sırasında iyice bastırinca oluyo. Daha net nasıl anlatırım bilmiyorum kusura bakmayın. İstekliyim de ama bazen çok fazla ağrı olur ve Bu istek acıya dönüşüyor ve çekilmez bi işkence oluyor .acaba neden ola bilir benim gibi olan var mı lütfen yardım.

cnm kimse yazmamş baktım ama aynı dertten muzdaripiz çünkü.belki cevap yazan varsa dedm ama yok :D bnm de aynı sıkıntm var.bu ay yumurtlama dönemimi hesapladım dün pozitifti ovulasyon testm.snra ilişki yaşadık eşimle Allah ım o nasıl bi sancı ilişkiden snra yarım saat kambur gezdim inan.bende de zaman zaman oolur demek ki yumrtlama zamanlarmda oluor.ama sebebini blmiorum bnde araştırıorum olmadı dk toruma danışçam

şimdi doktorumla görüştüm ben gel muayene edelim demesini bekliyordum ama öyle olmadı :) çok güzel yumurta çatlamış dedi ilişki sırasında bundan ağrı yaşamışım canm.yumurta çatlayınca içindeki sıvı birikimi nedeni ile baskı sancıya sebebiyet veriomuş.iyiki önce buradan araştırmışım bak sana da bilgi verebilmş oldum.yani yumurta çatlamasına denk geldiği zmn sancı çekioruz demek ki ilişki de korkma sende canım :)

Arkadaşlar sevindm bir problem olmadığına :) ben de geçen ay yumurtlama dönenimde ve adete 1 gün kala felan yaşadm aynı ağrıyı

Arkadaşlar sevindm bir problem olmadığına :) ben de geçen ay yumurtlama dönenimde ve adete 1 gün kala felan yaşadm aynı ağrıyı
korkulacak bişey yok cnm,ya tabi herkeste aynı olacak diye bişey yok.ayırt etmek için yumurtlama gunlerinizi takip edin,başka bişey de olabilir.

Yok canim ya yumurtlama dönemi değil Afedersiniz özürdileyerek söylüyorum ilişki esnasında ben üsteyken oluyor yumurtaliklarimda çok ağrı ve acı hissediyorum Dr gitmedim bu konu ile ilgili

Merhaba uzun zamn olmuş ama ben yinede sormak istiyorum yumurtalama günümde ilişkiye girmedik ama ondan bı gün önce ve sonra ilişkiye girdik ilişkide ilk defa bana böyle oluyor aşırı kasik agrm oluyor acaba neden böyle hamilelik oluşuyor ondanmi

şimdi doktorumla görüştüm ben gel muayene edelim demesini bekliyordum ama öyle olmadı :) çok güzel yumurta çatlamış dedi ilişki sırasında bundan ağrı yaşamışım canm.yumurta çatlayınca içindeki sıvı birikimi nedeni ile baskı sancıya sebebiyet veriomuş.iyiki önce buradan araştırmışım bak sana da bilgi verebilmş oldum.yani yumurta çatlamasına denk geldiği zmn sancı çekioruz demek ki ilişki de korkma sende canım :)

Merhaba uzun zamn olmuş ama ben yinede sormak istiyorum yumurtalama günümde ilişkiye girmedik ama ondan bı gün önce ve sonra ilişkiye girdik ilişkide ilk defa bana böyle oluyor aşırı kasik agrm oluyor acaba neden böyle hamilelik oluşuyor ondanmi

Back