Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prolaktin hormonunjz yükselmiş olabilir bu da göğüslerde hassasiyet yapar ve regli geciktirir. Eğer gecikme yaşar ve negatif gebelik testi alırsanız kadındoğuma muayene olunKızlar 10 gündür neredeyse bir kaşık agrısı var birde gögüslerde hassasiyet hala dokununca agrıyor bu normal mi bu kadar uzun olması
Evde en son 2 nisanda test yaptım ama daha kan vermedim çift çizgi gördüm ama agrım var dediğim gibiProlaktin hormonunjz yükselmiş olabilir bu da göğüslerde hassasiyet yapar ve regli geciktirir. Eğer gecikme yaşar ve negatif gebelik testi alırsanız kadındoğuma muayene olun
Ya çok sevindim. Sat ne zamandı acaba çok güzel pembelenmişsinizEvde en son 2 nisanda test yaptım ama daha kan vermedim çift çizgi gördüm ama agrım var dediğim gibi![]()
Evde en son 2 nisanda test yaptım ama daha kan vermedim çift çizgi gördüm ama agrım var dediğim gibi![]()
teşekkür ederimYa çok sevindim. Sat ne zamandı acaba çok güzel pembelenmişsiniz![]()
Son adet tarihinin ilk günü demekteşekkür ederimama sat ne demek bilmiyorum
![]()
Mart 9 da başladı 13 bittiSon adet tarihinin ilk günü demek![]()
Benimki de 13 de başladı 5 gün sürdü . Siz benden önce öğreneceksinizMart 9 da başladı 13 bitti
5 gün de reglm var daha ama bekliyorum![]()
Valla 1 nisan da başladım bugun 5 nisan reglm de 4 gün kaldıReglinize kaç gün kala test yaptınız? Birde belirtileriniz nelerdi
Benim de göğüs agrısı ve kasık agrısı var yaklaşık 10 gündür ama bas dönmesi falan yokBenim yumurtlamadan birkaç gün sonra göğüs ağrım başladı şaşırdım epey hala devam ediyor. Kasık ağrım var bıçak saplanma gibi oluyor bazen bacak sızısı var. Gaz var bazen ses falan geliyor karnımdan hafif baş dönmeleri. Sizde yaşadınız mı böyle
Teşekkür ederimTebrik ederim sizi![]()