- 13 Ocak 2020
- 44.953
- 170.994
- 33
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
inşallah bakalım. salı günü güdip görücez ünşallah her sey yolundadırMerhaba. Biz de 22 haftalıgız , ikizlerimden biri asagıda benım de. 21 . Haftada dediğiniz gibi hissetmeye başlamıştım ve kasık kısmından asagı doğru hareket hissediyordum ki halen öyle dizlerime kadar da bacaklarım agrıyordu bir de belimden hareket edemeyecek gibi hissediyordum ara ara . Rahim agzı kısalmış. Çarsamba serklaj oldum. Yine kasık kısmında hissediyorum ama agrım yok şuan şükür. İnşallah sizde böyle bir durum yoktur
o aklıma gelmedi hiç he. olabilir. en son 4 hafta önce yapıldı idrar tahlili. ama enfeksiyon olsa sadece ayaktayken mi olurdu ağrı?Bence enfeksiyon filan da olabilir. Bi idrar tahlili yaptirabiliyorsan oralarda iyi olur.
Kasik karin bölgelerindeki ağrıların idrar yolu enfeksiyonuna bağlanmışlığını gördüm bi kaç kez.o aklıma gelmedi hiç he. olabilir. en son 4 hafta önce yapıldı idrar tahlili. ama enfeksiyon olsa sadece ayaktayken mi olurdu ağrı?
hafta sonu bir deKasik karin bölgelerindeki ağrıların idrar yolu enfeksiyonuna bağlanmışlığını gördüm bi kaç kez.
hafta sonu bir depazartesi sağlık ocağına giderim gecmezse.
insallah. cok sağ olBol su içmeye çalış o vakte kadar. Geçer insallah.
Benim de şuan ağrılarım olduğunda o şekilde oluyor, çok küçük henüz bebeğiniz. Umarım bişey yoktur bebişinizde. Ben de magnezyum kullanmıyorum bu arada. Acaba üşütmüş falan olabilir misiniz? Benim de erken haftalarda bir kaç kez aşağıda hissettiğim oldu ama o ağrılar eşlik etmiyordu.benim bebeği de ben sürekli aşağıda hissediyorum. yani hareketleri hep oralarda. ama ne biliyim daha kücüktür diye sey etmedim. 22 haftalığız daha. sürekli idrara sıkıştığımda olan ağrı gibi ağrı oluyor ayaktayken. son kontrolüme 16+5te gitmistim her sey yolundaydı. ama o zamana kadar progestan kullanıyordum. doktor progestanı bırakmamı istedi. simdi 2 gündür bu ağrı var anlamadım.
bi kaç gündür geceleri çok terleyip yataktan çıkıyorum. sabaha karsı da üsüyorum. acaba diyorum o ara terli yataktan çıkıp kendimi hasta mı ettim ama ne biliyim. yatıyorum su an sürekli. salı günü kontrole gidicem insallah bir sorun yokturBenim de şuan ağrılarım olduğunda o şekilde oluyor, çok küçük henüz bebeğiniz. Umarım bişey yoktur bebişinizde. Ben de magnezyum kullanmıyorum bu arada. Acaba üşütmüş falan olabilir misiniz? Benim de erken haftalarda bir kaç kez aşağıda hissettiğim oldu ama o ağrılar eşlik etmiyordu.
Şuan iyisinizdir inşallah 19-20.haftaya girmekle karnım büyüdü ağrı veriyor bu durum ve çok gergin, sürekli nemlendiriyorumbenimki de erkek. karnım böyle su an. son bi kaç günde benim de karnım büyüdü ama ne bilim endişe ediyorum aşağıya o kadar baskı olunca
Evet bende şuan aynı şeyi yaşıyorum karnım top gibi ağrı yapıyor dediğinize göre buyudugundenmiş.Evet benimde o.haftalarda kasiklarimda sancı oldu, aynı sancılar 32-33 hafta civarı da oldu. Ben Rahim genisledigi için diye düşündüm. Karnın nasıl top gibi mi? Seninde benim gibi olduğunu düşünüyorum. Benimki erkek, karnım bildiğin topun ortadan kesilmis hali gibi. Öyle çok kilo da almadım sadece karnım büyüdü. O ağrılardan sonra karnım büyümeye başlamıştı
çok iyiyiz sükür. 31+3teyiz. ağrıların sebebi sistitmiş. sonrasında tekrarladı ağrılar bu defa idrar vs temiz çıktı ama. doktorum kullandığım magnezyumu değiştirince ağrılarım gectiŞuan iyisinizdir inşallah 19-20.haftaya girmekle karnım büyüdü ağrı veriyor bu durum ve çok gergin, sürekli nemlendiriyorum
Magivital kullanıyordum işlevini yitiriyor galiba uyusmalar daha çok arttı.teşekkur ederim bir bakayımçok iyiyiz sükür. 31+3teyiz. ağrıların sebebi sistitmiş. sonrasında tekrarladı ağrılar bu defa idrar vs temiz çıktı ama. doktorum kullandığım magnezyumu değiştirince ağrılarım gectisiz de doktorunuzdan iyi bir magnezyum isteyin bence
bana magnimore plus önerdi ve günde iki doz kullanmamı istedi. bel ağrılarımı da çok hafiflettiMagivital kullanıyordum işlevini yitiriyor galiba uyusmalar daha çok arttı.teşekkur ederim bir bakayım