Kasık ağrısı

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Kızlar 1 haftadır sol kasigim ağrıyor devamlı değil ara ara bazende komple iki tarafta da ağrı var ve aşırı derecede akintim var kokusuz renksiz kaşıntimda yok ve bazen iliskiden sonra peçete hafif kırmızı şekilde kan oluyor aşırı agrım oluyor ilişki sırasında afersiniz ( ileri geri )yaptığı zaman sizce tahminen ne olabilir kasik agrım geçmezse pazartesi günü doktara gidecem

Kistiniz var mı ya da polip?

Aynı bunlar oldu bana daha onceki hamıleliğimde de oldugu içim süohelendim ve hamileyim ilişki den sonra kan gelir rahim kasılmalarından dolayı

Aynı bunlar oldu bana daha onceki hamıleliğimde de oldugu içim süohelendim ve hamileyim ilişki den sonra kan gelir rahim kasılmalarından dolayı
Ben hamile değilim regl yeni bitti 1 hafta oluyor emin. Yani gebelik yok

Enfeksiyon olablr kist olablr benımde sizn gib agrım var. Dogru düzgün ilişki yaşayamıyorım bile

Benimde öyle olmuştu doktor sert cinsel ilişkiden kaynaklanabiliyor kanama dedi akinti ve kaşık agrisi ayaklarını üşütmüş olabilirsiniz benimde öyle oluyor

geçmiş olsun doktora giderseniz sonuç hakkında bilgilendirir misiniz

Yakın zamanlarda hiç smear testi yaptirdiniz mı?

geçmiş olsun doktora giderseniz sonuç hakkında bilgilendirir misiniz
Olur agrım.halen devam.ediyor yarın gidecem büyük ihtimal çünkü iki tarafımda da ağrı var uzanıyorum geçiyor biraz hhareket edeyim yine başlıyor idrarda yanma kaşıntı olsa derim enfeksiyon ama öyle bi durum da yok

Benimde öyle olmuştu doktor sert cinsel ilişkiden kaynaklanabiliyor kanama dedi akinti ve kaşık agrisi ayaklarını üşütmüş olabilirsiniz benimde öyle oluyor
Sertte değil kendim yapayım diyorum o zaman bile ağrı yaşıyorum afedersiniz eşimi itiyorum ağrı olduğu için bian önce bitsin istiyorum devamlı olmuyor bu durum bazen kuruluk çekiyorum o zaman vajinada yanma da oluyor hafif kanda onu biliyorum en azından sebebi bu diyebiliyorum ama bu durum oldukça canımı sıktı

Smear testi yaptirirsaniz iyi olur..Rahim ağzinda belki yara gibi birşeyler olabilir..Aynı şeyler bende de oluyordu..Smear yaptirmıştim orda çıktı.
Çok teşekkür ederim yorumlariniz için yarın gidecem bugün gidemedim bakalım.doktor ne diyecek

Merhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktora gidebildiniz mi, neden oluyormuş, bilgilendiriseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…