- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Kistiniz var mı ya da polip?Kızlar 1 haftadır sol kasigim ağrıyor devamlı değil ara ara bazende komple iki tarafta da ağrı var ve aşırı derecede akintim var kokusuz renksiz kaşıntimda yok ve bazen iliskiden sonra peçete hafif kırmızı şekilde kan oluyor aşırı agrım oluyor ilişki sırasında afersiniz ( ileri geri )yaptığı zaman sizce tahminen ne olabilir kasik agrım geçmezse pazartesi günü doktara gidecem
Yok rahim filmi çekindim tertemizdi bi problem yok dediKistiniz var mı ya da polip?
Ben hamile değilim regl yeni bitti 1 hafta oluyor emin. Yani gebelik yokAynı bunlar oldu bana daha onceki hamıleliğimde de oldugu içim süohelendim ve hamileyim ilişki den sonra kan gelir rahim kasılmalarından dolayı
Hm bilememedim ozamanBen hamile değilim regl yeni bitti 1 hafta oluyor emin. Yani gebelik yok
Yakın zamanlarda hiç smear testi yaptirdiniz mı?Kızlar 1 haftadır sol kasigim ağrıyor devamlı değil ara ara bazende komple iki tarafta da ağrı var ve aşırı derecede akintim var kokusuz renksiz kaşıntimda yok ve bazen iliskiden sonra peçete hafif kırmızı şekilde kan oluyor aşırı agrım oluyor ilişki sırasında afersiniz ( ileri geri )yaptığı zaman sizce tahminen ne olabilir kasik agrım geçmezse pazartesi günü doktara gidecem
Kız sen hamile misinAynı bunlar oldu bana daha onceki hamıleliğimde de oldugu içim süohelendim ve hamileyim ilişki den sonra kan gelir rahim kasılmalarından dolayı
Evet bebegmKız sen hamile misin
Ay ne cok sevindim yaaEvet bebegmAllahın izniyle saglıkla ilerlerse hamileymişim
Yok sadece rahim filmi çekildim bu ayın başındaYakın zamanlarda hiç smear testi yaptirdiniz mı?
Olur agrım.halen devam.ediyor yarın gidecem büyük ihtimal çünkü iki tarafımda da ağrı var uzanıyorum geçiyor biraz hhareket edeyim yine başlıyor idrarda yanma kaşıntı olsa derim enfeksiyon ama öyle bi durum da yokgeçmiş olsun doktora giderseniz sonuç hakkında bilgilendirir misiniz
Sertte değil kendim yapayım diyorum o zaman bile ağrı yaşıyorum afedersiniz eşimi itiyorum ağrı olduğu için bian önce bitsin istiyorum devamlı olmuyor bu durum bazen kuruluk çekiyorum o zaman vajinada yanma da oluyor hafif kanda onu biliyorum en azından sebebi bu diyebiliyorum ama bu durum oldukça canımı sıktıBenimde öyle olmuştu doktor sert cinsel ilişkiden kaynaklanabiliyor kanama dedi akinti ve kaşık agrisi ayaklarını üşütmüş olabilirsiniz benimde öyle oluyor
Smear testi yaptirirsaniz iyi olur..Rahim ağzinda belki yara gibi birşeyler olabilir..Aynı şeyler bende de oluyordu..Smear yaptirmıştim orda çıktı.Yok sadece rahim filmi çekildim bu ayın başında
Çok teşekkür ederim yorumlariniz için yarın gidecem bugün gidemedim bakalım.doktor ne diyecekSmear testi yaptirirsaniz iyi olur..Rahim ağzinda belki yara gibi birşeyler olabilir..Aynı şeyler bende de oluyordu..Smear yaptirmıştim orda çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?