Canım o belirtilerin aynısı bende de vardı. Hamilelik belirtileri arasındalar ama ben 10 gün geciktiğim halde gebelik çıkmıyor.adetime 4 gün kaldı. yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi olmuştum. ara ara batan kasık ağrım ve de fena halde kabızlığım var. bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi. arkadaşım kan testi yaptır diyor ama umudum pek yok. o yüzden sanırım adetin geçmesini bekleyeceğim.
orta dereceli pko hastasıyım.
Canım o belirtilerin aynısı bende de vardı. Hamilelik belirtileri arasındalar ama ben 10 gün geciktiğim halde gebelik çıkmıyor.
Sen dediğin gibi ya âdet olmayı bekle ya da kan testi ver. En azından yoksa da stres yapmadan âdet olmayı beklersin.
Olursun tabii. 10 gündür canım çıktı benim. Aynen canım bir kan ver sonucu öğrenmiş olursun.hay Allah ya çok da rahatsız oluyorumbu akşam iş çıkışı bir kan vereyim.
Merhaba arkadaslar yeni katildim araniza 1 ay once klomen kullandim doktor yumurtalar cok guzel gelismis dedi hemen catlatma ignesi yapildi igne yapilali ortalama 11 gun oldu ve benim kasik agrilarim var ve rahim bolgemde batmalar olusuyo surekli bi gaz sorunum var cok yuruyemiyoruma adetime 1 hafta var 2 yildir evliyiz 1 yildir bebek.istiyoruz sizce nedir durum
adete 2 3 gün kala idrarda çıkar mı acaba
Igne etkisi olabilir ben sabirla regl gununun gecmesini beklicem umutla ama.sabah kalkiyorum aklimda aksam yatiyorum aklimda dusunmemek elde degil
inşallah ya. beklemek öyle zor ki :)
Canim benimde 1 var en iyisi beklemek.hic.riske atmadanMerhaba kızlar adetime1 hafta var erken gebelik testi alsam acaba çıkar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?