• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurcuk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
1.369
1.523
48
32
adetime 4 gün kaldı. yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi olmuştum. ara ara batan kasık ağrım ve de fena halde kabızlığım var. bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi. arkadaşım kan testi yaptır diyor ama umudum pek yok. o yüzden sanırım adetin geçmesini bekleyeceğim.
orta dereceli pko hastasıyım.

adetime 4 gün kaldı. yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi olmuştum. ara ara batan kasık ağrım ve de fena halde kabızlığım var. bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi. arkadaşım kan testi yaptır diyor ama umudum pek yok. o yüzden sanırım adetin geçmesini bekleyeceğim.
orta dereceli pko hastasıyım.
Canım o belirtilerin aynısı bende de vardı. Hamilelik belirtileri arasındalar ama ben 10 gün geciktiğim halde gebelik çıkmıyor.

Sen dediğin gibi ya âdet olmayı bekle ya da kan testi ver. En azından yoksa da stres yapmadan âdet olmayı beklersin.

Canım o belirtilerin aynısı bende de vardı. Hamilelik belirtileri arasındalar ama ben 10 gün geciktiğim halde gebelik çıkmıyor.

Sen dediğin gibi ya âdet olmayı bekle ya da kan testi ver. En azından yoksa da stres yapmadan âdet olmayı beklersin.

hay Allah ya çok da rahatsız oluyorum :( bu akşam iş çıkışı bir kan vereyim.

Merhaba arkadaslar yeni katildim araniza 1 ay once klomen kullandim doktor yumurtalar cok guzel gelismis dedi hemen catlatma ignesi yapildi igne yapilali ortalama 11 gun oldu ve benim kasik agrilarim var ve rahim bolgemde batmalar olusuyo surekli bi gaz sorunum var cok yuruyemiyoruma adetime 1 hafta var 2 yildir evliyiz 1 yildir bebek.istiyoruz sizce nedir durum:110:

Merhaba arkadaslar yeni katildim araniza 1 ay once klomen kullandim doktor yumurtalar cok guzel gelismis dedi hemen catlatma ignesi yapildi igne yapilali ortalama 11 gun oldu ve benim kasik agrilarim var ve rahim bolgemde batmalar olusuyo surekli bi gaz sorunum var cok yuruyemiyoruma adetime 1 hafta var 2 yildir evliyiz 1 yildir bebek.istiyoruz sizce nedir durum:110:

Tutmuş olabilir biraz beklemenizde fayda var adete 1-2 gün kala test yaparsınız.

hemde cok heyecanlı :) dün aksam dayanamadim ozel bir klinikte kan verdim. 2 saat sonra aradim sordum 12.24 dedi. adete 4 gun var. cok mu düşük değer.
1 hafta sonra tekrarlayin dedi hemşire.
1 hafta gecer mi yahu :)
catlatma ignesinin 12. günüydü. ignenin etkisi olabilir mi.

Igne etkisi olabilir ben sabirla regl gununun gecmesini beklicem umutla ama.sabah kalkiyorum aklimda aksam yatiyorum aklimda dusunmemek elde degil

Igne etkisi olabilir ben sabirla regl gununun gecmesini beklicem umutla ama.sabah kalkiyorum aklimda aksam yatiyorum aklimda dusunmemek elde degil

reglim de düzensiz benim. ilaçsız regl olmam. her halukarda adet olmayacağım diye dayanamadım yaptırdım :/
bu ay gonalf femara inofolic çatlatma hepsini kullandım diye biraz umudum da vardı.

Hayirlisi olsun insallah kizlar.
Umarim tutunur minisler :)
Degerin katlaniyor olmasi onemli 3 4 gun sonra kan testini tekrarla istersen 2 kat artmis olmasi gerekiyor.
Insallah saglikli bir gebeliktr :))

Amiiin insallah bende bu ay hem klomen kullandim hem catlatma ignesi yaptirdim ondan dolayi umutluyum biraz saglikli sihhatli gelsin bebisler insallah bizlerede bol sabirlar versin:halay:

Merhaba arkadaşlar :KK54:bende geçen aydan itibaren çocuk düşünüyorum. Adetim düzensiz son iki adetimi adet sökücü ile oldum. Adetim 12 şubatta başladı bittikten 10 gün sonra kasık ağrılarım başladı birden adet sancısı gibi giriyor yürüyünce, aniden oturup kalkınca çok şiddetli ağrı giriyor hala devam ediyor. :olamaz: Sağlık ocağında kan testi yaptırdım beta 0,03 negatif çıktı hamile değilim ama neden böyle ağrılarım var çok stresliyim :110:

herkese merhabalar arkadaşlar, ben 18 şubatta adet oldum döngüm de düzenli 10. 12. ve 14. günleri atlamadan yaptık eşimle.. 3 gündür adetime daha 1 hafta olmasına rağmen adet sancısı çekiyorum gögüslerim hassaslaştı dün kan testi yaptım 0,62 çıktı ama yükselme şansı olur mu bugünde yumurtlama testi yaptırıcam sizce hamile olma şansım var mı?

Back