- 15 Temmuz 2024
- 34
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi sutlunuriyee
-
Bilemeyiz test yapmadan ama umarım sizinledir bebişinizHanımlar iyi akşamlar
Reglime yaklaşık 3 4 gün var pazar gününden beri ara ara giren şiddetli kasık ağrım ve şişkinlik var. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ve yumurta takibi yapıldı gün aşırı değerlendirdik. Sizce hamile miyim yaşayan var mı
1 buçuk senedir deniyoruz henüz gebelik elde edemedik, sağ tüpüm tıkalıydı selektif salpingografi ile açıldı bu ay. Test yapmaya korkuyorum artıkBilemeyiz test yapmadan ama umarım sizinledir bebişiniz
İnşallah, çok dua ediyorum teşekkür ederimHanımlar iyi akşamlar
Reglime yaklaşık 3 4 gün var pazar gününden beri ara ara giren şiddetli kasık ağrım ve şişkinlik var. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ve yumurta takibi yapıldı gün aşırı değerlendirdik. Sizce hamile miyim yaşayan var mı
Allahım yolunuzu kolaylaştırsın gecikmeyi bekleyin erkenden yapmak iyi değil zaten inşallah güzel haberlerinizi verirsiniz bize1 buçuk senedir deniyoruz henüz gebelik elde edemedik, sağ tüpüm tıkalıydı selektif salpingografi ile açıldı bu ay. Test yapmaya korkuyorum artık
İnşallah çok teşekkür ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAllahım yolunuzu kolaylaştırsın gecikmeyi bekleyin erkenden yapmak iyi değil zaten inşallah güzel haberlerinizi verirsiniz bize
İnşallah bol bol dua edinİnşallah çok teşekkür ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Regl gecikmesini beklemek istiyorum açıkçası, kötü bir sürprizle karşılaşmamak için. Ama forumu incelediğimde bu şekilde belirti yaşayan çokmuşYumurta çatlamanızın üzerinden 14 gün sonra regl olursunuz. 12-13 gün sonra da test doğru sonuç verir yarın test yapın bi bakın belki silik de olsa çıkar
Benim 2 gün kaldı hiç belirtim yok ara ara kasık ağrısı geliyo o kadar test yapmaya ben de korkuyorum çünkü yumurtlama tarihimi bilmiyorumRegl gecikmesini beklemek istiyorum açıkçası, kötü bir sürprizle karşılaşmamak için. Ama forumu incelediğimde bu şekilde belirti yaşayan çokmuş
Adetleriniz düzenli midirBenim 2 gün kaldı hiç belirtim yok ara ara kasık ağrısı geliyo o kadar test yapmaya ben de korkuyorum çünkü yumurtlama tarihimi bilmiyorum
Adetlerim düzenlidir 26-27-28 günde bir oluyor. Bugün 26.gündü yarın 27 işte 1 gün kalmış olacak. Dediğim gibi kasık ağrısı ama bi geliyeeeh bi gidiyeeh:)) O kadar başka da bir şey yok. ŞaşkınımAdetleriniz düzenli midirBenim düzensiz ama yumurta takibi yaptırdığım için biliyorum. Umarım ikimizin de karnında hayırlı sağlıklı benim vardır. Benim iki gündür adet olmuş gibi kasık ağrım var ama bilmiyorum
Ahahah çok güldümAdetlerim düzenlidir 26-27-28 günde bir oluyor. Bugün 26.gündü yarın 27 işte 1 gün kalmış olacak. Dediğim gibi kasık ağrısı ama bi geliyeeeh bi gidiyeeh:)) O kadar başka da bir şey yok. Şaşkınım
Ay inşallah dilediğimiz gibi olur ne zamandır deniyorsunAhahah çok güldüminşallah adet olmazsınız ve bebiş vardır Bende ilk defa adetten birkaç gün önce bu denli kasık ağrısı yaşıyorum. Normalde adet günü ağrır ve adet sökülür
1 buçuk senedir deniyoruz canım. Benim sağ tüpüm tıkalıydı bu ay rahim filmi ile açtılarAy inşallah dilediğimiz gibi olur ne zamandır deniyorsun
İnşallah işe yaradıı1 buçuk senedir deniyoruz canım. Benim sağ tüpüm tıkalıydı bu ay rahim filmi ile açtılarSiz ne zamandır deniyorsunuz
Bence gecikmeyi bekle canım daha garanti olsunBizim de 8. ay olacak bu ay. Gecikmeyi beklemek cok zor test yapsam çıkar mı 1 gün kala
İnşallahBence gecikmeyi bekle canım daha garanti olsuninşallah çift çizgileri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?