kızlar herkese merhaba 3 aylık evliym bebiş istyrz adetime dha 10 gün var kasıklarımda hafif ağrılar hissedyrm adet olcakmş gbi hissedyrm kendimi sürekli bel ve sırt ağrısı karışık. Bugun doktora çıktım güzelce bir muayene oldum herşey tertemz çıktı maşallah iltihap kist şu bu yok. Ama doktor bni şüphede bıraktı çok akıntın var deyp fitil verdi adetten sonra kullanıcaksın bebiş varsa düşer dedi. Gecikirse hemen geliyosun dedi üstüne bu akıntı fazla çünkü deynce bu kasık ağrıları bni tedirgin etmeye başladı böyle bişeyle karşılaşan var mı ki
bende hiç belirti yoktu ancak beyaz bir akıntı, kendimi tanıyorum biliyorum normal bir durum değildi. ben hamileliğe yormadım sadece.Teşekkür ederm cwp için canm. Ama olsa bile ilk haftalar olması saçma değil mi ya ümitlendm azck ama korkulcak bişey yok sevndm de
Önce kan testi yapsaymis ya neden hemen fitil verdi anlamadımkızlar herkese merhaba 3 aylık evliym bebiş istyrz adetime dha 10 gün var kasıklarımda hafif ağrılar hissedyrm adet olcakmş gbi hissedyrm kendimi sürekli bel ve sırt ağrısı karışık. Bugun doktora çıktım güzelce bir muayene oldum herşey tertemz çıktı maşallah iltihap kist şu bu yok. Ama doktor bni şüphede bıraktı çok akıntın var deyp fitil verdi adetten sonra kullanıcaksın bebiş varsa düşer dedi. Gecikirse hemen geliyosun dedi üstüne bu akıntı fazla çünkü deynce bu kasık ağrıları bni tedirgin etmeye başladı böyle bişeyle karşılaşan var mı ki
Kendini tanımak önemli ben böyle olunca iltihaplanma fln olurdu genelde o da olmaynca doktor şüpheli konuşunca şüphe sardı canım bide ilk diye daha tam bilemiyosun kendindeki belirtileri korkuyla karışık heyecan flnbende hiç belirti yoktu ancak beyaz bir akıntı, kendimi tanıyorum biliyorum normal bir durum değildi. ben hamileliğe yormadım sadece.
Benim de kasık ağrılarım oldu ve şimdi ara ara devam ediyorkızlar herkese merhaba 3 aylık evliym bebiş istyrz adetime dha 10 gün var kasıklarımda hafif ağrılar hissedyrm adet olcakmş gbi hissedyrm kendimi sürekli bel ve sırt ağrısı karışık. Bugun doktora çıktım güzelce bir muayene oldum herşey tertemz çıktı maşallah iltihap kist şu bu yok. Ama doktor bni şüphede bıraktı çok akıntın var deyp fitil verdi adetten sonra kullanıcaksın bebiş varsa düşer dedi. Gecikirse hemen geliyosun dedi üstüne bu akıntı fazla çünkü deynce bu kasık ağrıları bni tedirgin etmeye başladı böyle bişeyle karşılaşan var mı ki
Valla canım bende anlamadm tahlil yapmadı erken dye heralde ama şüphede kaldı akıntıdan dolayı adet olursan bitince kullan dedi işte. Adetimde hiç sarkmaz bklm işte geçsin hemn gidicem hayırlısı hepimize kızlarÖnce kan testi yapsaymis ya neden hemen fitil verdi anlamadım
Neyse bende hamileligimi öğrenmeden önce senin gibi kasik ağrısı adet olacakmış gibi oluyordu sarı kivamsiz açık renkte akıntı vardı kanama kesinlikle olmadı olursa hemen doktora git 10 haftaligim hala belim agriyor yani bence başka doktora git ...
Umarım istedigin sonuç olur senin için bence ihmal etme ve hemen başka doktora git bende 3 ay önce düşük yaptım ve doktorum anlamadı pişman oldum başka doktora gitmedim diye sen ihmal etme sakinValla canım bende anlamadm tahlil yapmadı erken dye heralde ama şüphede kaldı akıntıdan dolayı adet olursan bitince kullan dedi işte. Adetimde hiç sarkmaz bklm işte geçsin hemn gidicem hayırlısı hepimize kızlar
Herkeste çok farklı oluyomş tatlım ama bu değişk bi ağrı hissedyrm sze güzel haberler vermeyi beraber doğumu beklemeyi çok isterm hepimizn kısmeti neyse onu yaşasın inşBenim de kasık ağrılarım oldu ve şimdi ara ara devam ediyor
çok geçmiş olsun canım herşeyde hayr ver şöyle düşünelm demekki hamile kalabiliyosun bu da önemli sağlıklısın. Benimde sevindiğim o oldu sağlıklıym ama bu sancıların nedeni ne? Gerçi gittiğm doktor çok gıck ama alanında en iyisi denebilir o yüzden kafam takıldı çünkü o da çözemediUmarım istedigin sonuç olur senin için bence ihmal etme ve hemen başka doktora git bende 3 ay önce düşük yaptım ve doktorum anlamadı pişman oldum başka doktora gitmedim diye sen ihmal etme sakin
Vakit kaybetme derim valla ben o zaman başka doktora gitseydim belki suan 6 aylık hamileydim kısmet değil diyip bunada şükür belki hiç olmayabilirdi ama şükür oldu allahtan umut kesilmezHerkeste çok farklı oluyomş tatlım ama bu değişk bi ağrı hissedyrm sze güzel haberler vermeyi beraber doğumu beklemeyi çok isterm hepimizn kısmeti neyse onu yaşasın inş
çok geçmiş olsun canım herşeyde hayr ver şöyle düşünelm demekki hamile kalabiliyosun bu da önemli sağlıklısın. Benimde sevindiğim o oldu sağlıklıym ama bu sancıların nedeni ne? Gerçi gittiğm doktor çok gıck ama alanında en iyisi denebilir o yüzden kafam takıldı çünkü o da çözemedi
Tabi canımda ağrılar çok şiddetli değil ona göre gidicem inş bklm ya çok tedirginimVakit kaybetme derim valla ben o zaman başka doktora gitseydim belki suan 6 aylık hamileydim kısmet değil diyip bunada şükür belki hiç olmayabilirdi ama şükür oldu allahtan umut kesilmez
Benimde çok şiddetli degildiki kasiklarda batma vardı sadeceTabi canımda ağrılar çok şiddetli değil ona göre gidicem inş bklm ya çok tedirginim