Kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtisi mi?

kızlar herkese merhaba 3 aylık evliym bebiş istyrz adetime dha 10 gün var kasıklarımda hafif ağrılar hissedyrm adet olcakmş gbi hissedyrm kendimi sürekli bel ve sırt ağrısı karışık. Bugun doktora çıktım güzelce bir muayene oldum herşey tertemz çıktı maşallah iltihap kist şu bu yok. Ama doktor bni şüphede bıraktı çok akıntın var deyp fitil verdi adetten sonra kullanıcaksın bebiş varsa düşer dedi. Gecikirse hemen geliyosun dedi üstüne bu akıntı fazla çünkü deynce bu kasık ağrıları bni tedirgin etmeye başladı böyle bişeyle karşılaşan var mı ki
selam canım suan aynı belirtileri bende yaşıyorum adetime 9 gün var senin sonuç ne çıktı hamilemisin ?

Teşekkür ederm cwp için canm. Ama olsa bile ilk haftalar olması saçma değil mi ya ümitlendm azck ama korkulcak bişey yok sevndm de
Canım bende hamiş olduğumu yeni öğrendim ama aşağı yukarı 10 gündür akıntım var beyaz ve kokusuz adetinin gecikmesini beklemelisin ben adetim geçtikten 2 gün sonra öğrendim :) Belirtiler herkesin bünyesine göre farklılık gösterebiliyor.Ben kurt gibi aç dolaştım 1 hafta boyunca ve bayramın 1.günü aşırı bir mide bulantısı yaşadım ayaklarım buz gibi gezdim ısıtamadım bir türlü bu kadardı belirtim :)

X