kasık ağrısı soru

solukbeniz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
1
0
arkadaşlar merhaba, ben yeni üye oldum. reglilerim her zaman düzensizdi, genelde de ağrılı olur. geçen ay hem her zamanki gibi gecikti hem de sağ kasığımda bacağıma da vuran bir ağrı oldu, reglim bitince geçti. bu ay reglim zamanında oldu ama sağ kasığımda (ya da yumurtalığımın olduğu yerde) yine arada bacağıma vuran bir ağrı oldu. ve sanki sağ tarafım daha sert gibi hissediyorum. ağrı zaman zaman sola da vuruyor ve bel ağrısı da yapıyor. ama daima ağrı olmuyor, bir ağrıyor sonra geçiyor. doktora gitmeye de korkuyorum açıkçası :)
havalardan kaynaklı bir üşütmem de oldu battaniyeyle filan biraz sıcak tutunca iyi geliyor.
bu üşütmeden kaynaklı olabilir mi sizce? kafaya da taktım, normalde takmam geçer nasıl olsa diye ama 2 ay üst üste olunca biraz taktım :)

Canım ilk önce doktora git çekinme nerdeyse herkeste olan adet düzensizliği ağrısı vb. yapan yumurtalık kistin olabilir ilerlediği içinde ağrı yapıyor olabilir ilaç kulanınca küçülüyor bişey değil o.Kasık fıtığın olabilir o da ultrasonda anlaşılır.Ama seninde dediğin gibi üşüttüysen bu yumurtalık ağrısıda yapar romatizma gibi bacağınada ağrı yapar sızlatır.Belki birbiriyle alakası olmayan rahatsızlıkların birleştiği içinde kafana takmış olabilirsin önemli bişey olmadan bi doktora görün bence :))