Sürekli uykum gelirdi bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ve nefes darlığı vardı bendeKızlar beklenen adet tarihi 15 aralık normalde adete 10 gün kala kasıklarım ve göğüslerim çok ağrırdı. Bu ay sadece göğüslerim çok sızlıyor ağrıyor. Kasık ağrım yok ve belim ağrıyor ara ara. Halsizlik de var ama bu ara kendimi yordum ev işlerinde belki o yüzdendir. Birde kirpiklerim yapışık yapışık sanki. Benim gibi kasık ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mıı. Sizce hamile miyimdir
Ne zaman öğrendin peki hamileliğini adetin geçmiş miydi ve kasık ağrın hiç oldu muSürekli uykum gelirdi bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ve nefes darlığı vardı bende
Adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım daha sonrada kan tahlili yaptırdım pozitifti kasık ağrım başta deyil 5 aylıkken çok fazla oluyordu mide bulantı baş dönmesi falan yaşamadım hiçNe zaman öğrendin peki hamileliğini adetin geçmiş miydi ve kasık ağrın hiç oldu mu
Benimde bat 15.. normalde adetim gelmeden 5 -7 gun önce goguslerim acirdi.. bu ay adetime 15 Gun varken gogsum acımaya basladi.. hafifte kasik agrim var.. erken göğüs acısı beni supheye düşürdü insallah hamileyizdirKızlar beklenen adet tarihi 15 aralık normalde adete 10 gün kala kasıklarım ve göğüslerim çok ağrırdı. Bu ay sadece göğüslerim çok sızlıyor ağrıyor. Kasık ağrım yok ve belim ağrıyor ara ara. Halsizlik de var ama bu ara kendimi yordum ev işlerinde belki o yüzdendir. Birde kirpiklerim yapışık yapışık sanki. Benim gibi kasık ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mıı. Sizce hamile miyimdir
Sadece adet agrisi gibi agri gidip geliyordu ben ogrendigimde bence herkeste farkli etkiler oluyoKızlar beklenen adet tarihi 15 aralık normalde adete 10 gün kala kasıklarım ve göğüslerim çok ağrırdı. Bu ay sadece göğüslerim çok sızlıyor ağrıyor. Kasık ağrım yok ve belim ağrıyor ara ara. Halsizlik de var ama bu ara kendimi yordum ev işlerinde belki o yüzdendir. Birde kirpiklerim yapışık yapışık sanki. Benim gibi kasık ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mıı. Sizce hamile miyimdir
Anladım canım herkeste farklı belirti oluyor demekki nasıl geçecek 1 hafta bilmiyorumAdetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım daha sonrada kan tahlili yaptırdım pozitifti kasık ağrım başta deyil 5 aylıkken çok fazla oluyordu mide bulantı baş dönmesi falan yaşamadım hiç
Evet aynen herkesin belirtisi farklıSadece adet agrisi gibi agri gidip geliyordu ben ogrendigimde bence herkeste farkli etkiler oluyo
Amin amin inşallah canım yaaBenimde bat 15.. normalde adetim gelmeden 5 -7 gun önce goguslerim acirdi.. bu ay adetime 15 Gun varken gogsum acımaya basladi.. hafifte kasik agrim var.. erken göğüs acısı beni supheye düşürdü insallah hamileyizdirbir hafta var nasil gececek zamann..
Guzel haberi tez zamanda alin insallahEvet aynen herkesin belirtisi farklı
Ayyy amin amin canım inşallahGuzel haberi tez zamanda alin insallah
Evet var bel ve kasik ağrısı var ama oyle abartilacak durulmayacak kadsr degil..Amin amin inşallah canım yaabel ağrın var mı senin
Aynen öyle 5 ay oldu isteyeli Allah bu ay nasip eder inşallah banada sanadaEvet var bel ve kasik ağrısı var ama oyle abartilacak durulmayacak kadsr degil..bakalim bir hafta sonra ak kara çıkar ortaya
Ben 1 sene önce dış gebelik gecirdim.. tek tüpüm alındı bu sebeple.. 2 ay oncede 2 kere catlatma ignesi vurundum.. olacağı yok artik deyip kendimi bırakmıştım.. ama bu ay 15 gun once baslayan göğüs agrisi acaba olabilirmi dedirtiyor ama cokta umutlanmak istemiyorum.. testlerde negatifi görmek cok üzüyor artik o yuzden ayin 15 ini bekliycem adetim gelmezse test yapicam bakalim..Aynen öyle 5 ay oldu isteyeli Allah bu ay nasip eder inşallah banada sanada
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Ben bu gebeligimi sıfır belirtiyle öğrendimKızlar beklenen adet tarihi 15 aralık normalde adete 10 gün kala kasıklarım ve göğüslerim çok ağrırdı. Bu ay sadece göğüslerim çok sızlıyor ağrıyor. Kasık ağrım yok ve belim ağrıyor ara ara. Halsizlik de var ama bu ara kendimi yordum ev işlerinde belki o yüzdendir. Birde kirpiklerim yapışık yapışık sanki. Benim gibi kasık ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mıı. Sizce hamile miyimdir
Bende 9 gün var ve benimde sol kasık da ağrı ve bel ağrısı mevcut anneme sordum çünkü 4 doğum yaptı ve oda çok normal olabileceğini yani adetin olacagini soylediKızlar beklenen adet tarihi 15 aralık normalde adete 10 gün kala kasıklarım ve göğüslerim çok ağrırdı. Bu ay sadece göğüslerim çok sızlıyor ağrıyor. Kasık ağrım yok ve belim ağrıyor ara ara. Halsizlik de var ama bu ara kendimi yordum ev işlerinde belki o yüzdendir. Birde kirpiklerim yapışık yapışık sanki. Benim gibi kasık ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mıı. Sizce hamile miyimdir
canımm regl oldunmu benimde bat 15Benimde bat 15.. normalde adetim gelmeden 5 -7 gun önce goguslerim acirdi.. bu ay adetime 15 Gun varken gogsum acımaya basladi.. hafifte kasik agrim var.. erken göğüs acısı beni supheye düşürdü insallah hamileyizdirbir hafta var nasil gececek zamann..
Maalesef regl oldumcanımm regl oldunmu benimde bat 15
10 gündür göğüs ucu hassasiyeti 5 gündür ara ara bacak ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum sabahta sol kasığımda bi batma oldu
olacak gibiyimde olmayacak gibide çok garip duygu içindeyim
Benimde hiç kasık agrım olmadı adetim 3 gun gecikince test yaptım öle öğrendm hamile oldugumu ve şuan 5+1 herhangi belirti yok adet geçikmese hala anlamıcaktım hamıle olduğumu kişiden kişiye değişiyor benceKızlar beklenen adet tarihi 15 aralık normalde adete 10 gün kala kasıklarım ve göğüslerim çok ağrırdı. Bu ay sadece göğüslerim çok sızlıyor ağrıyor. Kasık ağrım yok ve belim ağrıyor ara ara. Halsizlik de var ama bu ara kendimi yordum ev işlerinde belki o yüzdendir. Birde kirpiklerim yapışık yapışık sanki. Benim gibi kasık ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen var mıı. Sizce hamile miyimdir
Bende oldumm reglcanımm regl oldunmu benimde bat 15
10 gündür göğüs ucu hassasiyeti 5 gündür ara ara bacak ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum sabahta sol kasığımda bi batma oldu
olacak gibiyimde olmayacak gibide