Kiz bnide heycablandirdin birden :)))) Benimde yumrtlama 30 idi Ama daha cok erken cnm yani suan cikmaz diye tahmn ediorm bnde yapmiorm o yuzdn en erken adete iki gn kala belki oda yine cikmaz bn gecikmeli olrm hep snde adet bozuksa zten suan hic hic cikmaz bekle cnm kan icinde erkenBnde uzun zamandir bekliyorum hic umudum yok ama ilk defa boyle uzun kasik batmasi yasadim
Kaset test yaptimm veee gebeyim demek isterdim ama hayali cizgi bile cikmadiama daha erken moral bozmadim uzulmedim agri hala devam non stop kan veriyiim mi orda cikarmi yumurtlama 30 idi benim henuz 7 gun gecmis 10 gunu mu beklemeliyim
:))) walla bi heyecanla yaptim baktim iiihhh yok cizgi falan bugun bnm dogum gunum belki hediye olur dedimKiz bnide heycablandirdin birden :)))) Benimde yumrtlama 30 idi Ama daha cok erken cnm yani suan cikmaz diye tahmn ediorm bnde yapmiorm o yuzdn en erken adete iki gn kala belki oda yine cikmaz bn gecikmeli olrm hep snde adet bozuksa zten suan hic hic cikmaz bekle cnm kan icinde erken
Belirtiler devammi acaba herkeste ayni belrtilermi oluo anlamadmki :)))
Dogum gunun kutlu olsn cnm insaallah hamilesindir erkrn bakmissindir yani suan cikmasi zaten zor ihtimal cogu kiside cikmaz bnce henuz erken ve ihtimal var bekleyelm bakalm :):))) walla bi heyecanla yaptim baktim iiihhh yok cizgi falan bugun bnm dogum gunum belki hediye olur dedimhala umutluyum vazgecmek yokk oturup kalkamiyorum batmasindan basimda agriyor dun den beri de adet agrisi gibi basladi kafamda deli sorularrr
Tesekkur ederim canimDogum gunun kutlu olsn cnm insaallah hamilesindir erkrn bakmissindir yani suan cikmasi zaten zor ihtimal cogu kiside cikmaz bnce henuz erken ve ihtimal var bekleyelm bakalm :)
Benim Bugun rahim icinde batma oluor arada kasik agrim hafif vr ama batmalar gecti sanirm hamile flan deilm ya belkide nrmal syler ama rahim icinde brsyler donuor calisma vr gbi :)))
Bideee kasiklarim sert cok fena bide cok afedersin popomda kocaman sivilce ciktiDogum gunun kutlu olsn cnm insaallah hamilesindir erkrn bakmissindir yani suan cikmasi zaten zor ihtimal cogu kiside cikmaz bnce henuz erken ve ihtimal var bekleyelm bakalm :)
Benim Bugun rahim icinde batma oluor arada kasik agrim hafif vr ama batmalar gecti sanirm hamile flan deilm ya belkide nrmal syler ama rahim icinde brsyler donuor calisma vr gbi :)))
Benim bel ağrım hafifleyerek devam ediyor, buKiz bnide heycablandirdin birden :)))) Benimde yumrtlama 30 idi Ama daha cok erken cnm yani suan cikmaz diye tahmn ediorm bnde yapmiorm o yuzdn en erken adete iki gn kala belki oda yine cikmaz bn gecikmeli olrm hep snde adet bozuksa zten suan hic hic cikmaz bekle cnm kan icinde erken
Benim bel ağrım azalarak devam ediyor, kasıklarımda geçti gibi, sabah biraz göğüs hassasiyeti vardı, psikolojikmi artık bilemiyorum, ocak 14 de belli olacakKiz bnide heycablandirdin birden :)))) Benimde yumrtlama 30 idi Ama daha cok erken cnm yani suan cikmaz diye tahmn ediorm bnde yapmiorm o yuzdn en erken adete iki gn kala belki oda yine cikmaz bn gecikmeli olrm hep snde adet bozuksa zten suan hic hic cikmaz bekle cnm kan icinde erken
Mutlu yaşlar canım doğum günün kutlu olsun:))) walla bi heyecanla yaptim baktim iiihhh yok cizgi falan bugun bnm dogum gunum belki hediye olur dedimhala umutluyum vazgecmek yokk oturup kalkamiyorum batmasindan basimda agriyor dun den beri de adet agrisi gibi basladi kafamda deli sorularrr
Cooook tesekkur ederimMutlu yaşlar canım doğum günün kutlu olsun
Yazmisssin canim simdi gordum 14 aralik hepimizin hadi bismillahhhhh insallahhh ❣Cooook tesekkur ederimvar mi sende degisiklik yazmayi unutma
Hadi bakalim hepimizin 14 u bnde de gaz problemi vr ama bilemiorm oncesnde rhatsizdm ilac kllandm gecti ovulasyon donemnde brktm tekrrlamista olablr veya bilemiorm neden hislerm hafifledi bgun braz gogus hassasiytm artti sabah belrtlerm cok fenaydi rahimime batmalr oldu surkli kasiklrm hafifledi arada sizlior gbi kalcm agrior backlrm agrior yani hamiledn dha ck hamileym hahahah :))) erken cikanlr erkenden kalior belkide bnm adete iki gn kala bakmistm onda bile ck silik cikmisti oyuzdn 7 gun once baksm kesn cikmazdi gec dollenmeymis zate belkide onla alakali bilmem insallah gzl hber alrz ya super olur hep brlikte bu donemi gecirirdik :))Tesekkur ederim canimbnm de bugun gaz var cok adet agrisi gibi memelerde sislik yok aci yok sadece sol kasikta egildimde batma ccoook fazla egilemiyorum o derece bnde usuttum herhalde bobreklrde sorun yoktur umarim ya daaaa insalllaaahh hamileyizdirrrrr son 6 diyelim ama son 7 de yapip cikanlarin hayali cizgileri nasil cikiyor bnde cikmadi ayyyy cokk heycanli
Bnmde 14 u cnm ama gecikmem olur genelde oyuzdn bilemiorm ne olur nasil olr neyi baz almam lazm :) bakalm artk bekliorm zten hamileysem belrtiler artar deilsende biter yani br yanm cok umitsiz bir yanmda Umit alior :))Benim bel ağrım hafifleyerek devam ediyor, bu
Benim bel ağrım azalarak devam ediyor, kasıklarımda geçti gibi, sabah biraz göğüs hassasiyeti vardı, psikolojikmi artık bilemiyorum, ocak 14 de belli olacak
SanmıyorumKizlar bide seyy sorucam 2 ocaktan sonra biz iliskiye girmedik hic gebe olsak sorun olurmu iliski sizce?
Tesekkurler cevap icin🖐Sanmıyorum
Bnde tam bugun vazgecmistim az once bi kahve yaptim midem bulandi ictikten sonra yine umitlendimHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kasık ağrısı batması bel ağrısı inşallah hepimiz hamileyizdir. Ama çok dinlememek lazım belirtileri ben soğuk aldım herhalde diyip geçiyorum artık
Hahaha sorma bende de bulantı var ama bulantı ilerki aylarda olurmuşBnde tam bugun vazgecmistim az once bi kahve yaptim midem bulandi ictikten sonra yine umitlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?