Olur canım da kasık ağrısı sadece hamilelik belirtisi olmayadabilir yani sadece buna dayanarak kimse sana hamile olabilirsin demez adetin geçene kadar bekle belirtileri görmeZden gel kendini dinleme yani geçerse adetin test yap sonra bu şekilde kendini ümitlendirip üzülürsün inşallah gebelik vardır yinede üzülmemen için diyorumMerhaba
Adetime daha 8 gun var bugun buyun gun sag kasigim agridi ayaklarma vuruyor agri hafif batma gbide brsyler oluor arada yani hamilelkte kasik agrisi sureklimi olur be kendini hissettirecek kadar olur mu?
Anladm cnm sadece kasik agrim yk zatn sdce bu kasik agrisi seklini ogrenmek icin onu sordm tsk edermOlur canım da kasık ağrısı sadece hamilelik belirtisi olmayadabilir yani sadece buna dayanarak kimse sana hamile olabilirsin demez adetin geçene kadar bekle belirtileri görmeZden gel kendini dinleme yani geçerse adetin test yap sonra bu şekilde kendini ümitlendirip üzülürsün inşallah gebelik vardır yinede üzülmemen için diyorum
Merhaba benimde 8 gun var yumurtlamadan 1 gun sonra basladi yattigimda bisi yok ama egilemiyorum o derece batiyor ve belim agriyor ilk defa biyle bi kasik agrisi yasadim sizin gibi suphelniyorumMerhaba
Adetime daha 8 gun var bugun buyun gun sag kasigim agridi ayaklarma vuruyor agri hafif batma gbide brsyler oluor arada yani hamilelkte kasik agrisi sureklimi olur be kendini hissettirecek kadar olur mu?
Benim adete 7 gün kala sabah uyandığımda kasığımda kramp ağrı vardı Allah Allah niye böyle oldu dedim eczaneden test aldm 3 tane çıkmaz ama yapayım dedim öğleden sonra yaptım ve hemen silik çizgi çıktı akşam eşime söylemeden iki kere daha test yaptım ikisinde de çıkınca söyledim gebeymisim yaniMerhaba
Test yapın çıkabilirMerhaba benimde 8 gun var yumurtlamadan 1 gun sonra basladi yattigimda bisi yok ama egilemiyorum o derece batiyor ve belim agriyor ilk defa biyle bi kasik agrisi yasadim sizin gibi suphelniyorum
Yarin sabah yapicam cikarmi ki hemen nirmal testlerden var evde siz erken gebelik testi ile mi ogrendiniz?? Tek belirtim sol kasigimdaki batma ve bel agrisi sizdeki baska belirtiler ne oldu acaba :)Test yapın çıkabilir
Yok ilk başta sadece kasık ağrısı vardı sag kasıkta normal gebelik testiydi al bı markaydı hemen silik çıkmıştı hemde ilk idrar değildi öğleden sonra yapmıştımYarin sabah yapicam cikarmi ki hemen nirmal testlerden var evde siz erken gebelik testi ile mi ogrendiniz?? Tek belirtim sol kasigimdaki batma ve bel agrisi sizdeki baska belirtiler ne oldu acaba :)
İnsallah cnm bnmde oledir ama aklimi karistiran surekli br agri yani hep vr okuo olup gecmior ve baya kendni hissettiren bir agri bu sekilde olrmuki yani hep mi agrir kasik ??Benim adete 7 gün kala sabah uyandığımda kasığımda kramp ağrı vardı Allah Allah niye böyle oldu dedim eczaneden test aldm 3 tane çıkmaz ama yapayım dedim öğleden sonra yaptım ve hemen silik çizgi çıktı akşam eşime söylemeden iki kere daha test yaptım ikisinde de çıkınca söyledim gebeymisim yani
Bnde ayni durumdayim supheleniorm ayni donemlerdeyiz insallah gzl hberleri alirizMerhaba benimde 8 gun var yumurtlamadan 1 gun sonra basladi yattigimda bisi yok ama egilemiyorum o derece batiyor ve belim agriyor ilk defa biyle bi kasik agrisi yasadim sizin gibi suphelniyorum
InsallaahBnde ayni durumdayim supheleniorm ayni donemlerdeyiz insallah gzl hberleri aliriz
Bnmde yatinca ve oturunca hissediliyor yuruyunce asiri deil belimde agri vr evet kasik agrisi devamli vr arada batma oluor sanki gogus hassasytm hep vr ztn oyuzdn onu bilemiorm idrra da hepbsık cikrm :)) insallah belrtiler vr en azndn biraz da olsa ihtimal var galiba :))Insallaahbenim belimde cok fena sizde de ayni durum varmi? Birde yatinca hic bisi yok kalktigimda ve egildigimde batiyor bicak gibi akintim da yok memelerde hassasiyet yok sik idrara cikmiyorum sizde varmi bunlar?ve dedigin gibi hic gecmiyor surekli var canim yaniyor artik
Evet senin ihtimal bnde daha cok gibi gozukuyor yarin test yapicam 1 hafta kala olucak insallah pozitif olurBnmde yatinca ve oturunca hissediliyor yuruyunce asiri deil belimde agri vr evet kasik agrisi devamli vr arada batma oluor sanki gogus hassasytm hep vr ztn oyuzdn onu bilemiorm idrra da hepbsık cikrm :)) insallah belrtiler vr en azndn biraz da olsa ihtimal var galiba :))
Bnmde yarn bir hafta kalck bna gorede sizin belrtiler dha ck tamam haberleselm ama yarn cikmassa uzulmeyn cnku erken insallah hamileyizdir ikimizdeEvet senin ihtimal bnde daha cok gibi gozukuyor yarin test yapicam 1 hafta kala olucak insallah pozitif olurbelirtiler degistikce burdan yazarsaniz sevinirim
Aynen kesinliklikle uzulmucemBnmde yarn bir hafta kalck bna gorede sizin belrtiler dha ck tamam haberleselm ama yarn cikmassa uzulmeyn cnku erken insallah hamileyizdir ikimizde
3 umuzde ayni durumdayiz umarim hamileyizdirMerhaba kızlar, bende sizlerle aynı durumdayım, adetime yaklaşık 8 gün var, bu akşam üzeri belimin alt tarafı ağrımaya başladı, bulaşık makinesi yerleştirirken eğilemedim bıraktım, hava biraz rüzgarlıydı bugün acaba rüzgar mı vurdu flan derken yatınca kasık ağrısı başladıbenide merak saldı bir girip bakayım nedir bu belirtiler dedim ve sizin yazılarınızı gördüm, her ay negatif çıktığından çok umudum yok ama sizin yazdıklarınızı görünce yazmak istedim
Evet bende şimdi merak ettim hayırlısı inşallah,3 umuzde ayni durumdayiz umarim hamileyizdirgelismleri ve belirtileri aktaralim
Guzel hberlernii bekliorm insaallahhhAynen kesinliklikle uzulmuceminsallaaah allahimmm
Bnde uzun zamandir bekliyorum hic umudum yok ama ilk defa boyle uzun kasik batmasi yasadimMerhaba kızlar, bende sizlerle aynı durumdayım, adetime yaklaşık 8 gün var, bu akşam üzeri belimin alt tarafı ağrımaya başladı, bulaşık makinesi yerleştirirken eğilemedim bıraktım, hava biraz rüzgarlıydı bugün acaba rüzgar mı vurdu flan derken yatınca kasık ağrısı başladıbenide merak saldı bir girip bakayım nedir bu belirtiler dedim ve sizin yazılarınızı gördüm, her ay negatif çıktığından çok umudum yok ama sizin yazdıklarınızı görünce yazmak istedim
Kaset test yaptimm veee gebeyim demek isterdim ama hayali cizgi bile cikmadiGuzel hberlernii bekliorm insaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?