Evet hamilelik belirtisi kasik agrisi 2 gun gecikmen varsa bekleme artik bi test yap cesaretlik birsey yok yoksada adetini beklersin belirsizlikle stres yapmaktan iyidir :)Selam hanımlar. Adetim 2 gün gecikti yaklaşık 5-6 gündür kasıklarımda sancı hissediyorum hastalanacağım zannettim ama hastalanmadım. Normalde hiç gecikmez reglim. Gün geçtikçe akıntımda azalıyor ama ara ara kasıklarıma kramp giriyor. Test yapmak için cesaretimi toparlayamıyorum. hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı olur mu?
Evet hamilelik belirtisi kasik agrisi 2 gun gecikmen varsa bekleme artik bi test yap cesaretlik birsey yok yoksada adetini beklersin belirsizlikle stres yapmaktan iyidir :)
Korkuluk bisey yok negatifse negatiftir adet gelmeden test yapmiyosun sonucta gecmis günün ogrenmelisin var yada yok yap testini varsa kesinlikle cikar stres yapmaktan iyidir haber bekliyorum senden :))Teşekkür ederim cevabın için canım sanırım kendimi çok kaptırdım negatif çıkar diye korkuyorum
Korkuluk bisey yok negatifse negatiftir adet gelmeden test yapmiyosun sonucta gecmis günün ogrenmelisin var yada yok yap testini varsa kesinlikle cikar stres yapmaktan iyidir haber bekliyorum senden :))
Mraba sanirim hamilesiniz hayirlisi olsun allah kucaginiza almayi nasip etsin benmde oldu yarn adet gunum kasiklarimda agrim var aslinda ilk gunden beri vardi ama dunden beri adet olcamda sokulemiyrm gbi sizin nasldi ck merk ediyrmSelam hanımlar. Adetim 2 gün gecikti yaklaşık 5-6 gündür kasıklarımda sancı hissediyorum hastalanacağım zannettim ama hastalanmadım. Normalde hiç gecikmez reglim. Gün geçtikçe akıntımda azalıyor ama ara ara kasıklarıma kramp giriyor. Test yapmak için cesaretimi toparlayamıyorum. hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı olur mu?
Canim ben totem icin. Gebelk tak yaptim yarn adet gunum umarim degilimdrde hamileyimdrMerhabalar hanımlar.bril M miray30 E eflin20 çok teşekkürler darısı sizlere olsun inşAllah. bril sende kucağına sağlıkla al inşAllah ben normalde regl tarihime 1 hafta kala sancım ara ara bastırır bu kezde öyle oldu hamile olabileceime ihtimal vermedim hiç. Adet sancısının birebir aynısıydı lavaboya kaç kere gittim geldim hatta 2-3 gün geçtiği halde test yapmadım kırmızıları bekledim ama en sonunda çift çizgiyi görünce şok oldum şuan 10. Haftaya doğru yol aldık ama sancım hala devam ediyor 3 ay boyunca yerleşme sancısı çekiliyormuş kurtulamadım sancılardan anlayacağınız ama şükürler olsun bunada tabikii dişimizi sıkacağız bebişler için
Canim ben totem icin. Gebelk tak yaptim yarn adet gunum umarim degilimdrde hamileyimdr
Insallh canim bugun adet gunum test yaptm ama her zamanki gbi negatfAa anlamamışım canım kusura bakma bakma inşAllah hamilesindir hayırlısıyla haberini alırızz