Kasık ağrısı belirti

anonimbuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
83
11
23
Canlarım 3 gündür falan başlayan bir kasık ağrım var ve akıntım devam ediyor şeffaf beyaz arası. Reglime 12 gün var. Bu kadar erken kasık ağrısı belirti verir mi? Erken döllenme olabilir mi? Ben bu ay 5-6 gün soğan suyu denemiştim 4-5 gündür de combinol ilaca başladım onunla ilgisi mi var acaba? İnşallah hamileliktir ya. Erken döllenme yaşayan veya kasık ağrısı yalayanlar ne zaman başladı yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler 🌸💖

Merhabalar benimde sağ kasığımın 3-4 parmak üstünde ağrım başladı bugün ve göğsümde hafif ağrıyor adetime 9 gün var yumurtlamam 1 hafta önceydi bende konu açtım ama kimse cevap vermedi yalnız sizin adetinize biraz fazla zaman var akıntılar soğan küründen olabilir içini temizliyor çünkü kasık ağrısıda için temizlendiği için olabilir beklemen gerekiyor

Canlarım 3 gündür falan başlayan bir kasık ağrım var ve akıntım devam ediyor şeffaf beyaz arası. Reglime 12 gün var. Bu kadar erken kasık ağrısı belirti verir mi? Erken döllenme olabilir mi? Ben bu ay 5-6 gün soğan suyu denemiştim 4-5 gündür de combinol ilaca başladım onunla ilgisi mi var acaba? İnşallah hamileliktir ya. Erken döllenme yaşayan veya kasık ağrısı yalayanlar ne zaman başladı yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler 🌸💖
Benim çok erken başlamıştı kasık ağrım soğan suyunu ve o ilacı niye içtiniz bilmediğim için soruyorum

Benim çok erken başlamıştı kasık ağrım soğan suyunu ve o ilacı niye içtiniz bilmediğim için soruyorum
Canım ilacı doktor verdi süreci hızlandırır dedi yumurtalık kalitesi için ve adeti düzenlemek için. Soğan suyunu da ben ilaçtan önce başlamıştım herkes çoook övdü rahmi temizler enfeksiyon vs deneteyim dedim ama 5 gün falan denedim sonra bıraktım

Merhaba bende aynı durumdayım adetime 13 gün var ve sol kasığımda adet olacak gibi ağrı belimin orta kısmına doğru yayılan bi ağrı var göğüsümde aşırı hasasiyetim sol kolumu hareket ettirdiğimde göğsüm acıyor

X