Peki bunu tekrar ne zaman yapayım en son 1 de yaptım.Canim bak ordaki Test çizgisi yani "T"kopkoyu olması gerekiyor yanındaki çizgide silik bir çizgi olduğunda tam yumurtladigını hamile kalmaya en müsait zaman olduğunu gösteriyor..Yani "C"deki gibi kopkoyu olması gerekiyor..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasık ağrım
- Konu Sahibi Gulgok90
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamileliğe hazırlık hsg rahim filmi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adet bitip temizlendikten sonra hergün yapıyorsunuz..Anladiğim kadariyla bu günlerde zaten yumurtlama zamanlarınız hergün yapın..Zaten yumurtlama zamanından uzaklaştikça çizgiler bitecek.O zaman test yapmayı bırakırsınız..Adet olup bittikten sonra tekrar başlarsınız..Ama bu test çok güzel birsey..Benim kardeşim çocuğum olmuyor diye 4 sene gezdi..Çatlatma ignesi bile yaptırdı olmadı..Bu ovülasyon testini yaptı direk hamile kaldı.Yani eğerki rahimde yumurtalıklarda sorun yoksa çok güzel yardimcı oluyor.Peki bunu tekrar ne zaman yapayım en son 1 de yaptım.
Ne güzel sevindim olmasına benimde hoşuma gitti takip amaçlı kullanacağım. Dediğiniz gibi bu ay böyle olsun bakalım. Benimde oldu düştü evliliğimizin 3. yılı bitti hala yok hiçbir problemimiz de yok inşallah olurAdet bitip temizlendikten sonra hergün yapıyorsunuz..Anladiğim kadariyla bu günlerde zaten yumurtlama zamanlarınız hergün yapın..Zaten yumurtlama zamanından uzaklaştikça çizgiler bitecek.O zaman test yapmayı bırakırsınız..Adet olup bittikten sonra tekrar başlarsınız..Ama bu test çok güzel birsey..Benim kardeşim çocuğum olmuyor diye 4 sene gezdi..Çatlatma ignesi bile yaptırdı olmadı..Bu ovülasyon testini yaptı direk hamile kaldı.Yani eğerki rahimde yumurtalıklarda sorun yoksa çok güzel yardimcı oluyor.
Sağol canım hayırlısıyla seninde güzel haberini alırız inşallah.Ne güzel başka probleminizde yokmuş madem O zaman bu ovülasyon testi çok iyi olacak sizin için..Rabbim kimsenin kucağinı boş bırakmasın.İsteyen herkesin olsun inşallahNe güzel sevindim olmasına benimde hoşuma gitti takip amaçlı kullanacağım. Dediğiniz gibi bu ay böyle olsun bakalım. Benimde oldu düştü evliliğimizin 3. yılı bitti hala yok hiçbir problemimiz de yok inşallah olur
Amin teşekkür ediyorum tekrar iyi akşamlar.Sağol canım hayırlısıyla seninde güzel haberini alırız inşallah.Ne güzel başka probleminizde yokmuş madem O zaman bu ovülasyon testi çok iyi olacak sizin için..Rabbim kimsenin kucağinı boş bırakmasın.İsteyen herkesin olsun inşallah
Sekreterini arayin ona ulasirsinizDoktor yok maalesef özelde olsam bulurdum ama devlette oldum ben zorr bulamam ki
Yarın arıcam bakalım. Ama şuan çok iyiyimçok şükür o dün gece bir vurdu gitti. Her ay oluyor birde yumurta günlerinde bu sefer aşırı oldu solda onu sorucam doktora ne yapmak gerek bu durumda.Sekreterini arayin ona ulasirsiniz
- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
yumurtlama sancısı oArkadaşlar hgs çekildim 5 gün oldu burada yine konu açmıştım adetime çok var. Bugün yumurtlama günlerim 12.günüm yani sol kasığımda şiddetli ağrı arada sağ ama sol kasık ağrım şiddetli. Kist filan dicem ama yeni muayene oldum. Şu yasak zamanı acille filan uğraşmak istemiyorum bana yardımcı olur musunuz benim gibi olan oldu mu.?gidiyor sonra yine geliyor ağrım belime kadar vurdu
Bende öyle düşündüm. Ama hsg sonrası daha şiddetli olunca başka birşey mi dedim ama geçti gitti çok şükürler olsun. Sizinde öyle oluyor mu peki?yumurtlama sancısı o
- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
Evet oluyor her ayBende öyle düşündüm. Ama hsg sonrası daha şiddetli olunca başka birşey mi dedim ama geçti gitti çok şükürler olsun. Sizinde öyle oluyor mu peki?
Anladım. Benim olurdu ama yumurtlama çatlaması olduğunu bilmezdim burada öğrendim duydukçaEvet oluyor her ay