Kasığında şişlik olanlar??

zeyyal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
173
24
118
Arkadaşlar kasığımın sağ tarafında bir şişlik var.Herhangi bir ağrıma yapmıyor fakat bacağımı zorladığımda acıyor. Böyle bir şikayeti olan varsa lütfen yardımcı olsun

böyle bi şikayetim olmadı fakat tanıdığım biri yaşadı allah korusun fıtık falan olabilir bence erteleme bir an önce doktora görün önemsiz bişiy de olabilir adet dönemlerinde falan benimde ağrıyor bazen...

aynı şkilde bende de bir ara olmuştu hatta üç dört kez regl dönemimde. doktora gittiğimde bayanlarda olabilir demişlerdi. eczaneden aldığım ,halk arasında kara merhem diye bilinen bir kremle iltihabın dışarı atılması sağlanmıştı. size de geçmiş olsun.

Teşekkürler arkadaşlar . Yanlız benim sadece regl dönemlerinde beliren bi şişlik değil sürekli varolan bi şişlik. Randevu alıyorum hepsi 1 ay sonraya gün veriyor doktorların. bilmiyorumkismile

sgk nız varsa anlaşmalı hastanelere gidebilirsiniz... artık kalmadı sanıyordum 1 ay sonrasına randevular falan...bilmiyorumkismile

Arkadaşlar kasığımın sağ tarafında bir şişlik var.Herhangi bir ağrıma yapmıyor fakat bacağımı zorladığımda acıyor. Böyle bir şikayeti olan varsa lütfen yardımcı olsun

cnm benimde şişlik var. neredeyse fındık büyüklüğünde oluyor sonrada sivilce gibi patlıyor içindeki iltihap akıyor. bana ağrı yapıyor sadece patlıyacağı zaman iyice büyüdüğü için biraz rahsız ediyor dr gösterdimseni rahatsız etmiyorsa çok önemli bişey değil, ama rahatsızlık duyuyorsan küçük bir operasyonla alınıyor dedi.

Umarım benimde önemsiz birşeydir. Uzun zamandır var ama ben çok umursamamıştım geçer die. Patlama falanda olmadı. Teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için.

benimde bikini bölgesinin külot çizgisinde kalan yerde oluyo doktor kıl kökü iltihabı dedi antibiyotik kullanıyom iniyo bi daha çıkarsa gel yararak alalım dedi hala biraz var ama geçen dişim için antibiyotik kullandım yine biraz indi ama tam geçmiyo anırım yarılıcak zamanı gelince sendekide öle işeydir bence kadın doğuma git sen yinede canım

hımm evet benimde aynen anlattığın gibi bir şişlik ve dişim için antibiyotik kullanıyorum şu sıralar gerçekten biraz indi. Çok teşekkür ederimm içimi rahatlattın.

selam, o şişlikler bende 5 senedir var hemde iki kasığımda ilk başlarda yürürken, yüzerken, ayakta çok durduğumda falan ağrı yapıyordu doktora gittim anlamadı sonra tanıdığımız bir genel cerrah var ona gittim o bölgede enfeksiyon ve iltihaplanma olduğu için oradaki lenf düğümlerinin savunmaya geçtiğini ve o yüzden şiştiğini söyledi.O bölgeye epilasyonu uyguladıktan sonra (jilet, ağda vs.) baticon sürüp 10 15 dk bekle dedi fakat ben yapmadım ve hala o şişlikler benimle.Ameliyet etmek saçma olur ya geçerler yada bütün ömrün boyunca seninleler demişti.Antibiyotik kullandığında iniyor sonra yine şişiyor..mafoldumben

bende de var birini patlattığımda başka yerden şişlik veriyor ve ne kadar içindeki irini çıkartırsan çıkart asla tamamen geçmiyor napıcağımı bilemiyorum kadın hastalıkları doktoruna mı gitmek gerek cildiyeye mi karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…