Evet sabah daha koyu çıkar inşallah güzel bekleyişlerKan için pazartesiyi beklicem mecbur hafta sonu girdi araya
Öyle kan ile netleştirmek lazım bideEvet sabah daha koyu çıkar inşallah güzel bekleyişler
Hamilesiniz bu test beni hiç yanıltmadı canım kan verinkızlar alttaki testi de az önce yaptım
Pazartesiyi beklicem mecbur kanda görünce emin olucam sanırımHamilesiniz bu test beni hiç yanıltmadı canım kan verin
Muhakkak tabi ki canımPazartesiyi beklicem mecbur kanda görünce emin olucam sanırım
İnşallah gönlünüzce olsunBende bekliyorum ozrtesi cikicak sonuc
Cumlemizinki insaAllahİnşallah gönlünüzce olsun
merhabalar arkadaşlar testi az önce denedim ilk başka iki cizgi belirdi sonra böyle dağıldı adetim 8 gün geçikti sizce test yanlış mı sanki ben baktığımda silik çizgi görebiliyorum çok merak da kaldımArkadaşlar az önce test yaptım Laboquick marka kaset test geçen ay da okadar test yaptım ilk 10 dakikada hiç çizgi çıkarmadı ama şuan yaptığım da çok dikkatli bakınca gözle görülür bi çizgi var resimle oynayınca da belli oluyor 17-18 Kasım yumurtlama günümdü bat 3-4 Aralık . Kaset testte yanılma payi var mıdır acaba ? Çizgiyi şuan net şekilde görebiliyorum ışık tutunca ama resimde bu kadar oldu
Testi de atabilir misinizmerhabalar arkadaşlar testi az önce denedim ilk başka iki cizgi belirdi sonra böyle dağıldı adetim 8 gün geçikti sizce test yanlış mı sanki ben baktığımda silik çizgi görebiliyorum çok merak da kaldım
Attım ama görünmüyor mü acabaTesti de atabilir misiniz
Görünmüyor şuanAttım ama görünmüyor mü acaba
Dediğiniz gibi dağılmış test ama silik çizgi gibi gözüküyorda bence testi ilk idrarla tekrarlayın inşallah vardır
İnşallah teşekkür ederimDediğiniz gibi dağılmış test ama silik çizgi gibi gözüküyorda bence testi ilk idrarla tekrarlayın inşallah vardır