• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASET TESTLER POZİTF KAN NEGATİF

Momof3baby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
337
73
98
26
Arkadaşlar merhaba.Öncelikle ben 2 Ocakta bakır spiral taktırdım adetimin 4. Gününde ve doktor kısıtlama olmadığını söyledi adetim bitince ilişki oldu elbette..Sonra spiralden ötürü lekeler de oldu ama normal diye umursamadım lekelenmeler kanamaya döndü ve adetim 5 gün erken başlamış oldu normalde günü gününe olurdum.Bitince yine ilşki oldu.Influenza olduğum icin doktorumun söylediği tarihte (2 Şubat) kontrole gidemedim.Son 4 gündür bulantı ile uyandığım için (normalde midem hassas değildir) ve aşırı baş dönmem olduğu için test yaptım anında silik çizgi cıktı.Tekrar yaptım yine yaptım tekrar tekrar silik çıkmaya devam eti.En son dün yaptım iyice belirginleşmeye başlayınca dün akşam gidip kan verdim alelacele ve <1,20 cıktı.Şok içindeyim bu sabah yine yaptım yine silik çizgi.Böyle bir sey yaşayan var mı şaşkınım açıkçası

Eklentiler

• IMG_0471.webp
    IMG_0471.webp
    110,6 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_0590.webp
    IMG_0590.webp
    41 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_0593.webp
    IMG_0593.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 136
En net sonucu kan testi verir birkaç gün sonra yeniden verebilirsiniz isterseniz ama ben negatif olduğunu düşünüyorum bu testler oldukça yanıltıyor artk

En net sonucu kan testi verir birkaç gün sonra yeniden verebilirsiniz isterseniz ama ben negatif olduğunu düşünüyorum bu testler oldukça yanıltıyor artk
Aslında ben de öyle düşünüyorum ama hepsinde aynı sonucu almak kafamı oldukça karıştırdı.Pazartesi sağlık ocağında kan vereyim en iyisi içim rahat eder

Erken gebelik testi yaptım az önce yine anında çizgi cıktııı kızlar? Yine biraz daha net diğerlerinden

Erken gebelik testi yaptım az önce yine anında çizgi cıktııı kızlar? Yine biraz daha net diğerlerinden
Resmını paylssırmısınız
Acsbs sprailin verdıgı bır etkıdrn ıdrarda hcg hormomu yukselmiş olabılıtmı
yanliş anlamadıysam sprail taktırdım yazmıssınız
Belkıde kayma oldu

Resmını paylssırmısınız
Acsbs sprailin verdıgı bır etkıdrn ıdrarda hcg hormomu yukselmiş olabılıtmı
yanliş anlamadıysam sprail taktırdım yazmıssınız
Belkıde kayma oldu
Bilmiyorum gerçekten hic böyle bir etki duymamıştım.Sabah yaptığım test epey belirgin cıktı şimdi dışardayım eve geçince onun da fotosunu yüklerim.Bakır spiral benimki ama bilemedim kaydı mı ne oldu endişeliyim bu durumda bide gebelik olduysa riskli oluyormuş sanırım

Bir sürü test pozitif çıktıysa kan testinin yanlış çıkma olasılığını bir düşünün bence

Aslında ben de öyle düşünüyorum ama hepsinde aynı sonucu almak kafamı oldukça karıştırdı.Pazartesi sağlık ocağında kan vereyim en iyisi içim rahat eder
Sonraki yaptığınız testleri de yükler misiniz? Kan testi yanlış çıkmaz ama belki sonradan yükselecektir yada farklı bir durum bilemiyorum umarkm gönlünüze göre olur spiral taktırdığjnıza göre gebelik planladığınız birşey değil

Sonraki yaptığınız testleri de yükler misiniz? Kan testi yanlış çıkmaz ama belki sonradan yükselecektir yada farklı bir durum bilemiyorum umarkm gönlünüze göre olur spiral taktırdığjnıza göre gebelik planladığınız birşey değil
Evet planlamıyordum açıkçası o yüzden spiral taktırdım ama olduysa nasip derim tabii ki ☺️ Eve geçer geçmez son yaptığımı da yükleyeceğim buraya epey barizdi o testte çok şaşırdım açıkçası

özel lab mı devlet hastanesi miydi bir de doktora sordun mu bu durumu
Özel hastanede acilde baktırdım negatif olduğunu söyledi acil doktoru da zaten değerin de negatif olduğunu anlamıştım.Kendi kadın doğum doktoruma 19’unda kontrolüm var o tarihi bekleyeceğim ona sormak için sanırım

Özel hastanede acilde baktırdım negatif olduğunu söyledi acil doktoru da zaten değerin de negatif olduğunu anlamıştım.Kendi kadın doğum doktoruma 19’unda kontrolüm var o tarihi bekleyeceğim ona sormak için sanırım
Durumunun ne çıkacağını gerçekten ben de merak ettim, bir iki test yanlış çıksa tamam diyeceğim

Durumunun ne çıkacağını gerçekten ben de merak ettim, bir iki test yanlış çıksa tamam diyeceğim
Haberdar edeceğim mutlaka 🥹 Hislerim cok karmaşık kan sonucunu alınca sevindik aslında cünkü 3 çocuğum var eğer hamileysem 4. Bebis olacak korkuyoruz biraz.Zaten suan yeni rahatlamaya başladım büyüyorlar.Ama bir yanım da bir bebek daha istiyor karmaşığım.Bulantım asla olmaz normalde ama sabahları öğürerek uyanıyorum çok tuhaf.Bilmiyorum epey karmaşık ben de cok merak ediyorum neden bmyle oluyor hamile miyim diye 🙂 İnsallah hayırlısı olur.

Haberdar edeceğim mutlaka 🥹 Hislerim cok karmaşık kan sonucunu alınca sevindik aslında cünkü 3 çocuğum var eğer hamileysem 4. Bebis olacak korkuyoruz biraz.Zaten suan yeni rahatlamaya başladım büyüyorlar.Ama bir yanım da bir bebek daha istiyor karmaşığım.Bulantım asla olmaz normalde ama sabahları öğürerek uyanıyorum çok tuhaf.Bilmiyorum epey karmaşık ben de cok merak ediyorum neden bmyle oluyor hamile miyim diye 🙂 İnsallah hayırlısı olur.
Maşallah onlara, umarım kalbinden geçen olur ama hangisi olursa olsun bir yolunu bulursunuz merak etme ☺️☺️

Back