- 2 Ekim 2015
- 84
- 36
- 88
- 33
- Konu Sahibi busbusumde
-
Bugün erken gebelik testi de alacağım yarın deneyeceğim inşallah:) ama ikinci çizgi çok silik de olsa beni umutlandırdıcok yeni oldugu icin oyle olmsutur belki. birde erken gebelik testi deneyim eger varsa daha net bir cizgi cikar insallah
bende ayni durumdayim ikinci cizgi 1 saat sonra anca koyulasti iki gun önce dun tekrar yaptim atayim bakin. erkende daha net cikti tabi kan teti yaptirmadim kesinmi bilmiyorum.Bugün erken gebelik testi de alacağım yarın deneyeceğim inşallah:) ama ikinci çizgi çok silik de olsa beni umutlandırdı
Canım seninki pozitif görünüyor:) benim yaptıgım kaset test ya o yuzden emin olamadım,ama senin yaptıgın erken gebelik testi sanırım..ben de bir iki gün sonra kan testi yaptırıcam tabii önce bugün predictor erken gebelik testi almam lazım onda da ikinci çizgi silik de olsa çıkarsa kan testine gidicem:)bende ayni durumdayim ikinci cizgi 1 saat sonra anca koyulasti iki gun önce dun tekrar yaptim atayim bakin. erkende daha net cikti tabi kan teti yaptirmadim kesinmi bilmiyorum.
merhaba pozitif gorunuyor bir kan testi yaptirin benceGünaydın kızlar benim test sonucumada bakarmısınız. Yumurtlamanın bugün 11. Günü birkaç gündür sabahları testi tekrarlıyorum Eki Görüntüle 3206749
canım kuruma çizğisine benziyor,10 dakikda sonra çıkan test dogru kabul etmiyorlar. markası artimed mi?Kızlar merhaba
Adet günüme 4 gün var,sabah kaset test yaptım 10dk bekledim ikinci çizgi çıkmadı sonra bir kenara koydum aradan 15 dk geçtikten sonra teste tekrar bakayım dedim ve çok silik bir çizgi çıkmış..(bugün predictor erken gebelik testi alıcam onu da yapıcam)…elimde kaset test olsugu icin bununla yaptım..adet tarihimden önce….Sizce testim doğru mu? hamilemiyim? (Gebelik belirtilerin çoğu var)
biri erken biri kaset test. bencede bi alin cizgi cikarsa kan testine gidersenizCanım seninki pozitif görünüyor:) benim yaptıgım kaset test ya o yuzden emin olamadım,ama senin yaptıgın erken gebelik testi sanırım..ben de bir iki gün sonra kan testi yaptırıcam tabii önce bugün predictor erken gebelik testi almam lazım onda da ikinci çizgi silik de olsa çıkarsa kan testine gidicem:)
Maalesef burda yaptıramıyorum canım adetimin baya geçmesi lazım yaptırmak içinmerhaba pozitif gorunuyor bir kan testi yaptirin bence
Merhaba bu uygulamanın ismi ne çok merak ettim bu arada testiniz pozitif inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziGünaydın kızlar benim test sonucumada bakarmısınız. Yumurtlamanın bugün 11. Günü birkaç gündür sabahları testi tekrarlıyorum Eki Görüntüle 3206749
Çok teşekkürler sağolun Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahMerhaba bu uygulamanın ismi ne çok merak ettim bu arada testiniz pozitif inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Çok teşekkürler bir tane evladım var Allah ona uzun ömürler versin ilerde belki düşünürsek çok iyi bi uygulamaymış kullanırım notlara yazıcam sağolunÇok teşekkürler sağolun Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahuygulamanın resmini attım.
Bende de iki tane var. Rabbim bizlere bağışlasın ama her hamilelik ilk defa yaşıyormuş gibi hissediyor insan Kasım'da kimyasal gebelik geçirdiğim için emin olamıyorum.Sizde sağolun.Çok teşekkürler bir tane evladım var Allah ona uzun ömürler versin ilerde belki düşünürsek çok iyi bi uygulamaymış kullanırım notlara yazıcam sağolun
Allah bağışlasın yavrularınızı ne güzel ya kalabalık bir aile olucaksınız inşallah bu arada ramzi teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunuyorum olurda merak ederseniz 6-9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderin bakarım bir çok kişininkini doğru tahmin ettim bu arada inşallah sağlıkla ilerler bu seferBende de iki tane var. Rabbim bizlere bağışlasın ama her hamilelik ilk defa yaşıyormuş gibi hissediyor insan Kasım'da kimyasal gebelik geçirdiğim için emin olamıyorum.Sizde sağolun.
Amin inşallah canım aynen burda fazla çevre olmayınca kalabalık aile daha iyiAllah bağışlasın yavrularınızı ne güzel ya kalabalık bir aile olucaksınız inşallah bu arada ramzi teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunuyorum olurda merak ederseniz 6-9 haftalık ultrason görüntüsünü gönderin bakarım bir çok kişininkini doğru tahmin ettim bu arada inşallah sağlıkla ilerler bu sefer
İnternetten araştırırsan görürsün canım çok erken haftalarda cinsiyet tahmini bir dr tarafından bulunmuş bir yöntemAmin inşallah canım aynen burda fazla çevre olmayınca kalabalık aile daha iyiilk defa duydum ramzi teorisi nedir
Erken gebelik testleri yanlış olabiliyor ve bence kan verKızlar merhaba
Adet günüme 4 gün var,sabah kaset test yaptım 10dk bekledim ikinci çizgi çıkmadı sonra bir kenara koydum aradan 15 dk geçtikten sonra teste tekrar bakayım dedim ve çok silik bir çizgi çıkmış..(bugün predictor erken gebelik testi alıcam onu da yapıcam)…elimde kaset test olsugu icin bununla yaptım..adet tarihimden önce….Sizce testim doğru mu? hamilemiyim? (Gebelik belirtilerin çoğu var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?