• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testi böyle olup gebe oldugunu ogrenen var mi bakar misiniz ? (RESIMLI)

ihlamurunkokusu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
1.031
1.171
53
Merhaba, benim regl döndüm düzensiz, 30-35 arası döngü uzunlugum, regl uygulamaya gore 7 gun kaldi yaziyor ama az önce sabredemedim ve test yaptım, pembe cizgi böyle t bölgesinde dağılmış bir şekilde duruyor. Normal de daha önceki dönemlerimde asla böyle olmaz bembeyaz temiz bir şekilde kalırdı ama bu böyle olunca acaba test mi bozuk yoksa bir ihtimal var mı :KK43:

Eklentiler

• 20230310_134141.jpg
    20230310_134141.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba, benim regl döndüm düzensiz, 30-35 arası döngü uzunlugum, regl uygulamaya gore 7 gun kaldi yaziyor ama az önce sabredemedim ve test yaptım, pembe cizgi böyle t bölgesinde dağılmış bir şekilde duruyor. Normal de daha önceki dönemlerimde asla böyle olmaz bembeyaz temiz bir şekilde kalırdı ama bu böyle olunca acaba test mi bozuk yoksa bir ihtimal var mı :KK43:
Ustunden baya zaman geçmiş ama sonucunuz ne olmusty

Hamilesiniz bence benim öyle çıkmıştı adet öncesi diye geçen yıl inşallah kimyasal değildir

Back