Kaset testi anlayannn???

Selinay demirt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2022
111
19
21
Kızlar merhaba ben Ovulasyon testine başladım adet sonrası hemen yumurtlama gördüm değerlendirmeler çatlamalar oldu ve artık 17 gün dolmasını bekliyordum bugün 16. Günüm ve ben normal gebelik testi yaptım ilk idrarla değillll negatif yarın 17 günüm olsa gene de çıkardı diye düşündüm diğer gebeliklerim de çıkmıştı adet gecikmesi ile olmuştu gerçi öncesi benim merak ettiğim yarın da denesem bi şans var mı çünkü 12.gün 14.gün pozitif göreni biliyorum 1 gün erken baktım diye olur mu ki böle yaşayan varsa benide bilgilendirirse çok sevinirim.
Bekliyorum cevaplarınızzııııı

Ben test yaptım planlamamistik ama şüphelendim negatifti adetim geçmişti 3 gün falan diye hatırlıyorum, sonra baktım yine olmadı iki gün sonra yine test yaptım çok silikti ama pozitifti dört gün yaptım testi koyulasti yardımcı olur mu bilmiyorum

Teşekkür ederim :) rabbim sağlıkla kucağınıza verir inşallah bende normalde gebe kalıyordum düşüklerim olunca adet gecikmeleri oldu ondan bu sefer Ovulasyon testi kullandım bakalım artık nolur bilemem ama adet gecikmesini beklerken ovulasyonda 17 gün sonra testin pozitif çıkmasını beklemek saçma geldi ama öleymiş yumurtlama sonrası 17 gün sonra gebelik testi yapın diyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…