Kızlar merhaba bugün itibariyle tam 8 gün gecikmemde soldaki kaset test bu sabah idrarı ile yaptım sağdaki ise dün akşam dayanamayıp yaptığım test net pozitif görüyorum ama yine de sormak istedim heyecandan kuruma çizgisi vesaire diye okudum forumlarda İlk 1 dakika içerisinde çıktı çizgilerin hepsi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kaset test sonuçlarıma bakar mısınız 🥺🤗
- Konu Sahibi eddiaone
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.828
- 3
- 89.101
- 528
Ay bilmiyorum ilk kez yaşıyorum bu anı yine de bir şüphe düştü içime kuruma çizgisi vesaire okuyunca teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah cumartesiye kadar bekleyeceğim kan için umarım kanda da pozitif görürüzSizce böyle kuruma çizgisi olur mu net pozitif. Hayırlı olsun
- 17 Haziran 2022
- 128
- 44
- 28
- 26
Canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkls kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et :)Kızlar merhaba bugün itibariyle tam 8 gün gecikmemde soldaki kaset test bu sabah idrarı ile yaptım sağdaki ise dün akşam dayanamayıp yaptığım test net pozitif görüyorum ama yine de sormak istedim heyecandan kuruma çizgisi vesaire diye okudum forumlarda İlk 1 dakika içerisinde çıktı çizgilerin hepsi
Teşekkürler inşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınız bu güzel anıCanım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkls kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et :)
- 28 Ocak 2021
- 3.015
- 2.027
- 83
Yeni işe girdim izin alamıyorum maalesef bu nedenle ancak haftasonu gidebilirim özel hastaneyeKan vermek icin beklemeye gerek yok ??
Gecikme var,simdi verseniz zaten 2 gun sonra takip icin tekrar vermeniz gerek
- 28 Ocak 2021
- 3.015
- 2.027
- 83
Durumu anlatirsan tolerans saglarlar canimYeni işe girdim izin alamıyorum maalesef bu nedenle ancak haftasonu gidebilirim özel hastaneye
Kendine dikkat et hayirli olsun
Teşekkür ederim inşallah bakalımDurumu anlatirsan tolerans saglarlar canim
Kendine dikkat et hayirli olsun
- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.808
- 118
- 23
Bence birkaç gün daha bekleyip direk kese görmeye gidebilirsin. Baya gecikmen var testtinde maşallahı var boşuna kanla uğraşma derim. Buarada hayırlı olsunYeni işe girdim izin alamıyorum maalesef bu nedenle ancak haftasonu gidebilirim özel hastaneye
Bilemedim ki bende bu gece gideceğim sanırım kan vermeye bir net göreyim kanka ondan sonra işten izin alıp doktora giderim belkiBence birkaç gün daha bekleyip direk kese görmeye gidebilirsin. Baya gecikmen var testtinde maşallahı var boşuna kanla uğraşma derim. Buarada hayırlı olsun
- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.808
- 118
- 23
Bence değerin baya yüksek çıkar diye düşünüyorum sen bilirsin. Kan verirsen haber et canımBilemedim ki bende bu gece gideceğim sanırım kan vermeye bir net göreyim kanka ondan sonra işten izin alıp doktora giderim belki
Yazarım mutlakaBence değerin baya yüksek çıkar diye düşünüyorum sen bilirsin. Kan verirsen haber et canım
- 28 Eylül 2024
- 446
- 105
- 18
- 25
Hamilesiniz bence testin adı nedirKızlar merhaba bugün itibariyle tam 8 gün gecikmemde soldaki kaset test bu sabah idrarı ile yaptım sağdaki ise dün akşam dayanamayıp yaptığım test net pozitif görüyorum ama yine de sormak istedim heyecandan kuruma çizgisi vesaire diye okudum forumlarda İlk 1 dakika içerisinde çıktı çizgilerin hepsi
3151 çıktı canım hafta sonu gidince kese görünür mü acabaYazarım mutlaka
- 22 Ağustos 2024
- 550
- 359
- 18
- 27
Saçmalamaaaa şimdide gitsen kese gözükür değerin 3 bini geçmiş hayırlı olsun3151 çıktı canım hafta sonu gidince kese görünür mü acaba
TeşekkürlerSaçmalamaaaa şimdide gitsen kese gözükür değerin 3 bini geçmiş hayırlı olsun