Yarın bir tane daha yapayım ben de garipsedim ama erken gebelik testleri daha güvenilmez diyorlar diye kafam karıştıerken gebelik yapıp negatif almasaydın hamilesin derdim çünkü benim de iki gün kala bundan bi tık koyu çıkmıştı...
sen bi test daha yap bence.
belirtilere pek takılmayın, onlar psikolojik olabilir, sonuçta şu an hamilelik bekliyorsunuz.Yarın bir tane daha yapayım ben de garipsedim ama erken gebelik testleri daha güvenilmez diyorlar diye kafam karıştıiki üç gündür baş dönmesi uyku hali de fazlaca var
Teşekkür ederim yanıtlarınız içinbelirtilere pek takılmayın, onlar psikolojik olabilir, sonuçta şu an hamilelik bekliyorsunuz.
en önemlisi reglin gecikmesi.
Canım artimedse güvenme bende erken gebelik testinde çıktı artimed kasette çıkmadı tekrar kan vereceğimTestime bakarmısınız adetime 5 gün var daha siz görüyormusunuz?
Adetimin gelmesini bekliycem bakalım belirtim hiç yok ama sadece canım tatlı bir şeyler istiyor o kadarCanım artimedse güvenme bende erken gebelik testinde çıktı artimed kasette çıkmadı tekrar kan vereceğim
Son durumun nedir canımAdetimin gelmesini bekliycem bakalım belirtim hiç yok ama sadece canım tatlı bir şeyler istiyor o kadar
Adetimi bekliyorum canım 9 haziranda olmuştüm en son döngüm genelde 28 gün yarın ya da öbür gün olmam lazım bakalım belirti hiç yok akıntı vs sadece uyku hali birde tatlı isteği var o kadarSon durumun nedir canım
Bu kuruma çizgisine benziyoMerhaba bende emin olamadım geç baktım biraz teste de sizce gebelik olabilir mi silik baya çünkü