- 25 Aralık 2020
- 75
- 33
- 29
-
- Konu Sahibi isimsizavukat
Gec döllenmeyse gec cıkıyor idrarda kan testi kesin sonuç verir adet olmadysanız ümit var demktirMerhaba tecrübesiz olduğum bir konu olduğu için yardımlarınızı bekliyorum. Korunmayı bıraktık ve yumurtlama takvimine göre ilerledik. Son 3-4 gündür midem bulanıyor diye 2 gün önce kaset test aldım negatif çıktı. Bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. 6 gün önceden hamilelik tahmin eden testten alıp yapmalımıyım yoksa benim kuruntum hamile falan değil miyim
Gec döllenmeyse gec cıkıyor idrarda kan testi kesin sonuç verir adet olmadysanız ümit var demktipeki s
canım başka topikten bir arkadaşım var regline 5 gün kalan negatif iki gün kalan pozitif çıkıyor ve erken gebelik alma normal kaset test al 5 tlPeki diğer testi almalımıyım önceden sonuç gösteren emin olamıyorum
Yokya onlr para tuzagı sadecePeki diğer testi almalımıyım önceden sonuç gösteren emin olamıyorum
Tamam teşekkür ederim öyle yapayım o zamancanım başka topikten bir arkadaşım var regline 5 gün kalan negatif iki gün kalan pozitif çıkıyor ve erken gebelik alma normal kaset test al 5 tl
Öyle mi diyorsunuz teşekkürlerYokya onlr para tuzagı sadece
Benim 7 gün var negatif çıktı, erken yaptığımın farkındayım, daha az varken bata yaparsam daha doğru bir sonuç olabilir belki. O topuğun linkini atar mısınız okuyayım.canım başka topikten bir arkadaşım var regline 5 gün kalan negatif iki gün kalan pozitif çıkıyor ve erken gebelik alma normal kaset test al 5 tl
Canım topiğin ismi femara ile kaçıncı takipte hamile kaldınız ? Randomm ark ismideBenim 7 gün var negatif çıktı, erken yaptığımın farkındayım, daha az varken bata yaparsam daha doğru bir sonuç olabilir belki. O topuğun linkini atar mısınız okuyayım.
Dr veriyor bu ilacı sanırım. Ben kullanmadım onu. Henüz dra gitmedim.Canım topiğin ismi femara ile kaçıncı takipte hamile kaldınız ? Randomm ark ismide
canım bence adetin geçmesini bekleDr veriyor bu ilacı sanırım. Ben kullanmadım onu. Henüz dra gitmedim.
6 gün önce test yaptım negatif çıktı,erken mi sizce, olsa çıkar mıydı?
Sizde süreç nasıl, ne zamandır bebek girişimleri var? 3 ay oldu benim.