Merhaba arkadaşlar, 2 ocak 2017 de kasaltına 325cc mentor marka slikon yerleştirildi. Ameliyatı yüzyıl hastahanesi Gebze de oldum doktorum Ali Aliyev di. 1 gün hastahanede kaldım ertesi günü taburcu oldum. O günden sonra hayatım inanılmaz zorlaştı, doktoruma göre normal bana göre inanılmaz derecede dayanılmaz acı bir süreçti. Ve en kötüsü hala daha devam ediyor olması. Hergüne ayrı bir ağrı ile uyanıyorum, hareketlerim son derece kısıtlı 1 ay oldu ağrılarım ilk gün kadar olmasa da hala devam ediyor. Tabut gibi yatıp tabut gibi kalkıyorum. Sanki içime 2 adet silikon değil demir yerleştirildi. Doktorum masaja da gerek olmadığını söylüyor, sadecd silikon kaydığında masaj yapılırmış. Maalesef doktorumdan hangi süreçte olduğumun cevabını net olarak alamıyorum, hep bana gayet normal ve iyi gittiğini bir süre daha dişini sık diyor. Sizlerden ricam bu tarz bir ameliyat geçiren arkadaşlar benimle yaşadıklarını paylaşırsa son derece memnun olacağım. Çok endişeliyim sanki acı hep kalacakmış gibi geliyor. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.