kasaltı mı göğüs altı mı

cnm zaten bende bildiğimiz şeylerden sonra emin olmak için sordum benim tecihim değil ama başkalarının tercihi ise buna saygı duyarım tabiki :44: ben uzun zamandır kimsenin o protezleri tercih ettiğini duymamıştım şaşırdım doğrusu ama arkadaş memnunsa bişey diyemicem ama arkadaş koltuk altı önerirken sanırım jel protez konulamıcanı yada koltuk altı düşünen aresya serum mu istiyor off karıştı kafa :KK52: neyse ben annladım anlayan anlamayana anlatsın :KK60:

arzucum uzman olmuş:nazar:ben daha protezler hakkında bukadar bilgiye sahip diildim açıkcası...:KK1:tekrar teskler arzucum bizi aydınlattığın için...:KK16:hem iileşme sürecinin gecikeceğinden korktuğum için hemde protezin içeriğinden dolayı bende göğüsaltına kara verdim kızlar... :KK76:yani kesi yeri olarak. protez kasaltına yerlesecek.

Son düzenleme:
bence en güzeli doktorunuzun size önerdiği memenize en uygun protez ve yapacağı işlem kas altı yada kas üstü yada kas zarı altı farketmez herkesn bünyesi bir değil ve meme dokusuda aynı değil onun için iyi bir doktor bulup size hangi yöntemi uygun görüyorsa ve hangi protezi uygun görüyosa onuyaptırın derim önemli olan doktor ve sağlıklı bi şekilde ameliyattan cıkmaktır burda herkesde ayrıca yaşadıkları deneyimleri anlatıyor buda bize en iyi örneklerdir iyikii burdayız iyiki birbirimize yardımcı oluyoruz buda mutluluk verici:):KK61:

telefon numarasını sana özelden atabilirim istersen? canım elbette moral bozuluyor ama şöyle düşün, tedavisi, çaresi mümkün olmayan bir durum değil. ve ben çok inanıyorum sen de bizler gibi güzel güzel memişlere sahip olacaksın.

Günaydın,mesajını şimdi okuyorum,oysa senden sonra yağmurluğa yazmışım.çok teşekkürler,fotograflarına da şimdi bakıyorum,evet çok doğal ve ölçüleri bence mükemmel,hatta bedenine göre dolgun da,oysa cc söyleyince kulağa ne kadar az geliyor değil mi?güle güle ve iyi günlerde kullan sevgilerimle.

Günaydın,mesajını şimdi okuyorum,oysa senden sonra yağmurluğa yazmışım.çok teşekkürler,fotograflarına da şimdi bakıyorum,evet çok doğal ve ölçüleri bence mükemmel,hatta bedenine göre dolgun da,oysa cc söyleyince kulağa ne kadar az geliyor değil mi?güle güle ve iyi günlerde kullan sevgilerimle.

teşekkürler zeynep17... ben çok ince bir yapıya sahibim ondan tam ideal. bu ölçünün dolgun olmasının diğer bir nedeni de benim mememin zaten var olmasıydı. hani hiç olmayan bir meme yapım yoktu avucumu fazlasıyla dolduruyordu ama biraz daha büyük olsun istedim. darısı hepinizin başına..:)

canım evet benim ki serum. koltuk altından jel protez kullanılmıyor. ancak patlama ya da inme diye bir şey söz konusu değil. kaza olur da aşırı bir darbeye ya da delici bir cisim darbesine maruz kalırsa o gibi durumlarda her silikon gibi riski olabilir. ancak yapısı serum olduğu için bu gibi durumlarda vücuda zarar vermiyor.

Meme protezleri silikon jel ve serum ile dolu olmak üzere iki ana guruba ayrılırlar. Serum ile doldurulan protezlerin bazı sakıncaları olabilir. Bir süre sonra protezin içindeki su buharlaşarak protez hacmi azalabilir. Protez içinde boşluk oluşursa çalkalanma sesi gelebilir. Su ısı iletimi fazla olduğundan soğuk ortamda üşüme hissi, sıcak ortamda sıcaklık hissi verebilir. Silikon jel protezlerde ise ısı iletimi çok azdır. Silikon protezlerin ömrü teorik olarak insan ömründen fazladır, bundan dolayı değiştirilmesi şart değildir.

xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Meme protezleri silikon jel ve serum ile dolu olmak üzere iki ana guruba ayrılırlar. Serum ile doldurulan protezlerin bazı sakıncaları olabilir. Bir süre sonra protezin içindeki su buharlaşarak protez hacmi azalabilir. Protez içinde boşluk oluşursa çalkalanma sesi gelebilir. Su ısı iletimi fazla olduğundan soğuk ortamda üşüme hissi, sıcak ortamda sıcaklık hissi verebilir. Silikon jel protezlerde ise ısı iletimi çok azdır. Silikon protezlerin ömrü teorik olarak insan ömründen fazladır, bundan dolayı değiştirilmesi şart değildir.

xxxxxxxxxxx

''bazı sakıncaları OLABİLİR...'' illa ki olur demek değildir. Ben 3 yıldır kullanan biri olarak ne bir çalkalanma, ne soğukta üşüme, ne de sıcakta sıcaklık hissi veriyor. protezimin ömrüne gelince 20 yıl ömrü var, kaldı ki bu 20 yıl boyunca bunu kullanacağımı sanmıyorum. bekarım ve henüz çok genç yaştayım, aynı silikonla ömür geçirme, silikonlarımı üstümde çürütme gayesinde de değilim. o nedenle ömür konusunda telaşım yok. 20 yılda çok uzun bir süre zaten.

ayrıca benim her yorumuma internetten copy paste yaparak gelmeniz güldürüyor beni. hani burda herkes kendi fikrini söylüyordu? hani kendi düşüncenizi empoze etme amacında değildiniz? bildiğiniz ben yaptım doğru, o yaptı, başka yöntemle yaptı ''yanlış'' modundasınız. kendinizle ve yazdıklarınızla çeliştiğinizi söylemeden geçemicem. benim yazılarıma muhalefet olmak yerine, öznelliğinizi korumanızı rica edicem. benim düşünce ve önerilerimi baz almadan kendi fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. aksi takdirde bende sizin gibi komik bir şekilde copy paste olayına girmek zorunda kalcam, ve forumu gereksiz br şekilde işgal edicez. o nedenle herkesin fikrine ve tecrübesine saygı...

kızlar ben kasaltı ameliyat oldum,doktorum bu yöntemin daha sağlıklı olduğunu söyledi,aynı zamanda diren de kullanılmıyomus kas altında(ben direnden korkuyordum).bugun 3.günüm.yatıp kalkmam cok cok zor...

aynen öle cnm üst taraf kas altında doğal dursun dekolte diye. alt taraf kas üstünde meme dik dursun die.. :KK76:

enteresann:)) iki tane düşük gramlı protez kullanılıo yani,iyimiş. benimkiler de doğallaşmaya baslasın,fotolarımı ekliycem.yorumlarınızı merak ediyorum.

enteresann:)) iki tane düşük gramlı protez kullanılıo yani,iyimiş. benimkiler de doğallaşmaya baslasın,fotolarımı ekliycem.yorumlarınızı merak ediyorum.

hayırrr iki tane protez olurmu hiç :KK53:
bir tane protez kullanılıyo protezin üst tarafı kasın altında alt tarafı kasın üstünde kalıyor yani üstten kas baskı yapıyor umarım anlatabilmişimdir :KK34:
albüm için oturmasını bekleme benim daha bir haftalık yani yarın öyle olucak ben bugünü çarşamba sanıyordumda :KK17: küçük bir albüm yaptım arkadaşların görüşlerini almak için sende yaparsan yorumları almış olursun :KK34:

hahayy cok komığim:KK70: zor bi işleme benziyor.gecmiş olsun sana da..umarım memnunsundur.sağlıkla güle güle kullan:KK66:
şimdi kontrole dr gidiyorum, akşama bakarım fotolara..(bana komık görünüyorlar hala)

Tatlım boyum 161, kilom 48. doktorum ankara'da nebil bozdoğan.almanya'da bir doktor önermişti kendisini, ancak bu derece memnun kalınabilir bir doktordan. kullanılan protez 225 cc. benim göğüs yapım vardı zaten cnm ama küçüktü o nedenle bu kullanılan protez aşırı oturdu üstüme. sonuçtan çok memnun değilim, çoook çoook çoooook memnunum. bu tür ameliyatlarda doktor seçimi çok önemli. öncesinde ve sonrasında. öncesinde size ne istediğinizi sorup, psikolojik olarak (siz her ne kadar hazırım desenizde) ne kadar hazırsınız, ne istediğinizi biliyormusunuz gibi ön hazırlık yapmalı. sonrasında istediğiniz her an onu arayıp, şikayetlerinizi sorunlarınızı paylaşabilmelisiniz. nebil bey o kadar sevecen, o kadar rahatlatıcı ve o kadar bilgili bir doktor ki, benden sonra yaptıran hiç bir arkadaşım pişmanlık yaşamadı. bu sayı üstelik baya yüksek. çünkü sizden daha çok biliyor neyin size uyacağını. sonrasında olabilcek her türlü sorundan bahsedip, iyileşme süresince sizden ilgisini eksik etmiyor. o nedenle ben harika bir ameliyat, harika bir sonuç yaşadım. aradan 3 yıl geçmesine rağmen nebil bey hala kontrollerimi yapar, ilk zamanlar medikal çamaşır takmadığım için milimlik bir kaymam olmuştu o da rahatsız edici değildi, benden kaynaklı olmasına rağmen nebil bey hemen gel istediğin gibi ameliyatsız ufacık bir işlemle kaldırayım dedi. ileride çıkarmak istersen herhangi bir şey talep etmem, sen gönlünce kullan dedi. ilk zamanlar her ağlamamda aradım, inanın gece yarısı bile bencilce davranıp uyandırdım kendisini ama hiç ters tepki vermedi, ben işimi yaptım bitti diye düşünmedi, ve hala da aynıdır. o nedenle sonuna kadar tavsiye edebilirim. harika bir ekibi var, ve sizin için en iyi ödeme şeklini sağlıyor. işini severek yapan doktorlarımızdan kendisi. şuan ki bütün özgüvenimi kendisine borçluyum. vücudunuza olmayacak, oturmayacak şeyi kesinlikle yapmaz, ve önerisinde bulunur. o nedenle 2. ameliyat için sana fazlasıyla tavsiye ediyorum. öncelikle bir daha sorun yaşarsan, ki olacağını sanmam nebil bey heran yardımcın olur. tanımanı isterim.

canım Nebil Bey konusunda söylediklerine aynen katılıyorum 9 hafta önce ameliyat oldum ona şimdi yanından geliyorum çok seviyorum ben de kendisini. Çok memnunum ne derse çıkıyor ne önerirse yapmak gerekiyor. Çok tecrübeli çok şey görmüş çok deneyimli. Sonuçlarda çok iyi oluyor gördügüm bütün fotografları çok begendim. Kendiminki de öyle hiçbir yapaylık yok.

Evet canım yanlış anlamamışsın.Koltuk altı kesisi ile yapılan operasyonlarda kesi yerinin darlıgı sebebiyle vede koltukaltından gögüs bölgesine kadar açılan kesiden koheziv jel protez geçemeyeceginden,sonradan serum fizyolojik ile doldurulan protezler kullanılıyor.Bununda sonradan oluşturacagı komplikasyonlarınıda biliyorsunuz sanırım.Kesinlikle tavsiye etmem.Sonradan vücut ısısı ile küçülme ve patlama riski var.Artık günümüzde birçok doktor bu protezleri kullanmıyor.

anacım bana gayet jel protez koltuk altından kas altına yerleştirildi. Ben de sizin gibi sadece serum konuyor sanıyordum Nebil beye sormuştum. Valla ben yıllardır yapıyorum dedi:) Sonra Ferruh Bingülle görüşmüştüm o da aynı şekilde koltuk altından jel koyabilirim demişti. Sanıyorum zor koltuk altından sokup da düzgünce yerleştirmek. Yapan doktor da az duydum. Bir de Amerika'da en yaygın protezler serum içerikli olanlar. Kuzenim yaptırdı 2 yıl önce. O anlatmıştı. Daha sert dokusu oldugunu söylemişti.

canım Nebil Bey konusunda söylediklerine aynen katılıyorum 9 hafta önce ameliyat oldum ona şimdi yanından geliyorum çok seviyorum ben de kendisini. Çok memnunum ne derse çıkıyor ne önerirse yapmak gerekiyor. Çok tecrübeli çok şey görmüş çok deneyimli. Sonuçlarda çok iyi oluyor gördügüm bütün fotografları çok begendim. Kendiminki de öyle hiçbir yapaylık yok.

9 haftasın üstelik daha, ileride alacağı doğallığı tahmin etmeye başlamışsındır:) harika bir doktor seçimi yapmışsın, ticaret olarak değil, gerçekten sanat olarak yapıyor nebil bey bu işi. onun için kötü diyebilecek 1 kimse tanımıyorum. adam para konuşmuyor bile, burdan belli ediyor öncelikle işini sevdiğini. muhteşem olduğuna eminim memişlerinin hayırlı olsun:))

9 haftasın üstelik daha, ileride alacağı doğallığı tahmin etmeye başlamışsındır:) harika bir doktor seçimi yapmışsın, ticaret olarak değil, gerçekten sanat olarak yapıyor nebil bey bu işi. onun için kötü diyebilecek 1 kimse tanımıyorum. adam para konuşmuyor bile, burdan belli ediyor öncelikle işini sevdiğini. muhteşem olduğuna eminim memişlerinin hayırlı olsun:))

Evet canım ya. Nebil Beyle görüşünce bile mutlu oluyorum. Ufacık birşey sorsam niye böyle desem bıkmadan usanmadan açıklama yapıyor. Aklımda bişey kalmadan hafiflemiş ayrılıyorum muayenehanesinden. Dikişler içerden bi şişlik yaratmıştı. Neden hemen aramadın direk cepten ara diye kızdı:) Bir insan nasıl insanları memnun etmek mutlu etmek konusunda bu kdr sabırlı olur şaşırıyorum. Doktorumdan memununum. İnşallah herkes de memnun olur

hayırrr iki tane protez olurmu hiç :KK53:
bir tane protez kullanılıyo protezin üst tarafı kasın altında alt tarafı kasın üstünde kalıyor yani üstten kas baskı yapıyor umarım anlatabilmişimdir :KK34:
albüm için oturmasını bekleme benim daha bir haftalık yani yarın öyle olucak ben bugünü çarşamba sanıyordumda :KK17: küçük bir albüm yaptım arkadaşların görüşlerini almak için sende yaparsan yorumları almış olursun :KK34:

canım, fikir olması açısından beni de eklersen sevinirim

X