Tatlım boyum 161, kilom 48. doktorum ankara'da nebil bozdoğan.almanya'da bir doktor önermişti kendisini, ancak bu derece memnun kalınabilir bir doktordan. kullanılan protez 225 cc. benim göğüs yapım vardı zaten cnm ama küçüktü o nedenle bu kullanılan protez aşırı oturdu üstüme. sonuçtan çok memnun değilim, çoook çoook çoooook memnunum. bu tür ameliyatlarda doktor seçimi çok önemli. öncesinde ve sonrasında. öncesinde size ne istediğinizi sorup, psikolojik olarak (siz her ne kadar hazırım desenizde) ne kadar hazırsınız, ne istediğinizi biliyormusunuz gibi ön hazırlık yapmalı. sonrasında istediğiniz her an onu arayıp, şikayetlerinizi sorunlarınızı paylaşabilmelisiniz. nebil bey o kadar sevecen, o kadar rahatlatıcı ve o kadar bilgili bir doktor ki, benden sonra yaptıran hiç bir arkadaşım pişmanlık yaşamadı. bu sayı üstelik baya yüksek. çünkü sizden daha çok biliyor neyin size uyacağını. sonrasında olabilcek her türlü sorundan bahsedip, iyileşme süresince sizden ilgisini eksik etmiyor. o nedenle ben harika bir ameliyat, harika bir sonuç yaşadım. aradan 3 yıl geçmesine rağmen nebil bey hala kontrollerimi yapar, ilk zamanlar medikal çamaşır takmadığım için milimlik bir kaymam olmuştu o da rahatsız edici değildi, benden kaynaklı olmasına rağmen nebil bey hemen gel istediğin gibi ameliyatsız ufacık bir işlemle kaldırayım dedi. ileride çıkarmak istersen herhangi bir şey talep etmem, sen gönlünce kullan dedi. ilk zamanlar her ağlamamda aradım, inanın gece yarısı bile bencilce davranıp uyandırdım kendisini ama hiç ters tepki vermedi, ben işimi yaptım bitti diye düşünmedi, ve hala da aynıdır. o nedenle sonuna kadar tavsiye edebilirim. harika bir ekibi var, ve sizin için en iyi ödeme şeklini sağlıyor. işini severek yapan doktorlarımızdan kendisi. şuan ki bütün özgüvenimi kendisine borçluyum. vücudunuza olmayacak, oturmayacak şeyi kesinlikle yapmaz, ve önerisinde bulunur. o nedenle 2. ameliyat için sana fazlasıyla tavsiye ediyorum. öncelikle bir daha sorun yaşarsan, ki olacağını sanmam nebil bey heran yardımcın olur. tanımanı isterim.