- 9 Temmuz 2008
- 239
- 21
- 37
3. ve 4. şıkka katılmıyorum.Diger ameliyatlarda gögsün yapısımı degiştiriliyormuş,nasıl oluyor bu yahu??Böyle birşey yok.4.Şikta diger ameliyatlar basit demişsiniz,basit ameliyat yoktur,kişinin vücuduna uygun olan yöntem vardır.Saglıklı saglıksız diye bir yöntemde yoktur,eger kas altı en saglıklı olan yöntem olsaydı diger yöntemler olmazdı.Ben kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum.Bu yöntem diger ameliyatlara göre en uzun zaman alan bir yöntem,çok titiz bir ameliyat gerekiyor,Türkiyedede her doktor yapamıyor bu yöntemi.
Bende kas altı yöntemi ile taktırdım. Ve bakın siz bile belirtmişsiniz her doktor yapamıyor ve daha titiz bir yönetem diye. bunu derken nasıl oluyorda basit ameliyat yoktur diyebiliyorsunuz? kas altı ameliyatlar daha zordur diğerlerine göre. bunu dotkorlar bizzat söylemekte. ben burda bashettiklerimi sadece kulaktan dolma ya da internet araştırmaları sonucu değil, öncelikle Almanya, Sonrasında Amerika'da doktorlarla birebir görüşüp, sonrasında türkiye'de bu yönetemi uygulayan en iyi doktorlardan birisini bularak uyguladım. Diğer ameliyatlar göğsün yapısını değiştirmiyor ancak görünüm olarak armut meme şekline sahip olan birisinin kas üstüne konulan yuvarlak protez sayesinde meme yapısı top şeklini almakta, ve doğallığını yitirtmekte.oysa kas altı uygulamalar bunu engellemkte meme tamamen kendi görünümünde ancak daha dolgun olmaktadır. özellikle kas üstü protezler meme ayrımı noktalarını bariz belli etmekte doğallığı bozmakta ben silikonum die bağırmaktadır. bu konuda hemfikir olmamız gerektiğini düşünmüyorum. herkes burada kendi fikir ve tecrübelerini konuşuyor nihayetinde. ayrıca ben işim gereği estetik cerrahların çoğuylada bu konu hakkında görüştüm ve meme altı yöntem uygulayan bazı doktorlarımız bile kas altı çok zahmetli hasta içinde bizler içinde, istesek tercih etsek elbette kullanırız ama meme altı daha pratik ve hastayı daha rahat bir şekilde istediği meme yapısına kavuşturuyoruz cevabını verdi.
En sağlıklısı bu olsa diğerleri olmazdı demiş olmanız ise şaşırtıcı, hem de çok şaşırtıcı doğrusu. seçeneklerin çokluğu bir yöntemin ya da tedavinin en iyi olmadığı anlamını taşımaz. maddiyatlar, fiziksel yapılar, tecrübeler ve beklentiler seçenekleri çoğaltırlar. ancak bu bir yöntem diğerinden üstün değildir demek olmaz. elbette her tedavinin, her yöntemin bir üstünlüğü vardır. benim annem meme kanseri oldu ben silikon taktırdıktan sonra. ve benimde kontrolllere girmem gerekti. yaşım nedeniyle mamografi tercih etmedi doktorum ve ultrason istedi. benim kas altı protez kullanmam burda fayda sağladı çünkü meme altı ultrasonda bazı riskleri gizliyor dedi. hatta gittiğim doktor iyi ki bu yöntemi kullanmışsınız olası riskleri gizleme oranı hiç yok denecek kadar az dedi. meme altı varolan kanserli alanı görmeyi engelleyebilir dedi. şimdi siz benim bu yaşadıklarım ve tecrübelerim sonucu edindiğim bilgilere sırf sizi tatmin etmiyor diye öyle bir şey yoktur olamaz diyemezsiniz. bunun sağlıklı sonucunu yaşayan benim nihayetinde. ve bana göre diğer yöntemlerden daha SAĞLIKLI. tercih edilmemesinin nedeni ise diğerlerine göre daha zahmetli ve uzun süreli olması. ben bu söylemleri ordan burdan araştırmadım bununda altını çiziyorum. Sevgiler
Son düzenleme: