canım, fikir olması açısından beni de eklersen sevinirim
cnm ekledim ama henüz 5 günlük halleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ekledim ama henüz 5 günlük halleri5 dakikalığına sporcu sütyenimi çıkarıp çektim alel acele yani şimdilik bununla idare edin biraz daha zaman geçsin c cup çamaşırlarla çekicem o zaman daha iyi anlaşılır
![]()
iyileştin artık sen iyileştin tatlım
resimde çekip ekledin ya tamamsın artık yaza![]()
evet cnm yaza kadar inşallah herşey yoluna girmiş olucak
resimler 5 günlük nasıl çektim 5 dakikada bilmiyorumfikirlerinizi biran önce alıyım istedim
![]()
çok çok ama çooookkkkk beğendim canım benim:)))sütyenin de rengi pek güzelmiş.pek yakışmış arkadaşıma.darısı başıma olsun inşallah.![]()
resimler 5 günlük nasıl çektim 5 dakikada bilmiyorumfikirlerinizi biran önce alıyım istedim
![]()
eklemmişsin cnm baktım şimdi![]()
sağol cnmdoktorunu belirledin ne istediğini biliyorsun şimdi sadece zamanın akmasını beklemek kalıyor oda biticek burda senin güzel resimlerine yorum yapıyyor olucaz az daha sabır
![]()
![]()
Merhaba Karamel,
Ben de çoook istiyorum ama daha sürem var...sakıncası yoksa beni de ekler misin? çok meraklandım. :26:
harika görünüyorlar, bayıldımmm:))) ameliyat öncesi var mıydı hiç göğüs dokusu?ck doğal görünüyor.
nebil bey hakkında o kadar olumlu yorum var ki bende mutlaka görüşcem onunla. yanlız merak ettiğim birey var sadece koltuk altından mı yapıyor ameliyatı? isteğe bağlı göğüs altı yapmıyor mu? birde ücret ne kadar? fiyata önem vermiyor dediğiniz için merak ettim :18:
karamel eğer sakıncası yoksa benide eklermisin albümüne fikir vermesi açısında bakmak istiyorum...
karamelcim çok teşekkür ederim.zonguldakta yasıyorum aslında öğrenciyken açmıştım üyeliği öle kalmıs benim için konya ankara sorun değil iyi doktor olsun sonuç güzel olsun da teşekkür ederim dediğin doktora bakıcam. özelden yazamıyorum 100 msjı dolduramamısım![]()
Tatlım sende biliyorsun ki bizlerin hangi yöntemi istediğimiz değil, doktorun bize hangi yöntemi uygun gördüğüdür önemli olan....Varsayalım ki senin dediğin gibi en güzel yöntem kas zarı altı, bu yöntemi sık uygulayan doktorlar bile bazı hastalarına bu yöntemi önermiyor...
Belki sen yanlış ifade ettin anlatmak istediğini de bizler böyle konusunca insanlar doktora gidip bana bu yöntemi uygulayın diye ısrarcı oluyorlar, red cevabı alınca da iyi doktor değil diye etiket yapıştırıyorlar...
nebil bey hakkında o kadar olumlu yorum var ki bende mutlaka görüşcem onunla. yanlız merak ettiğim birey var sadece koltuk altından mı yapıyor ameliyatı? isteğe bağlı göğüs altı yapmıyor mu? birde ücret ne kadar? fiyata önem vermiyor dediğiniz için merak ettim :18:
karamel eğer sakıncası yoksa benide eklermisin albümüne fikir vermesi açısında bakmak istiyorum...
koltuk altını öneriyor ama nerden istersen ordan koyabilirim diyor. Ücret 5000 diye biliyorum özel hastanede fiyat azalıyor tıp merkezi fln olursa ya da hastaneye baglı olarak. Bu çag hastanesi için ücret. Fiyata önem vermiyor derken onunla fiyat konuşulmuyor. O isler için sekreteriyle muhattap oluyorsun demek istemişlerdir. Öyle cnm..
cnm hakan beye yelizcim arkadaşımda ameliyat oldu yanlış hatırlamıyorsam onun başlığınıda okuyabilirsin hakan bey benim tercihlerimin arasındaydı ama bana uzak olduğundan gitmedim umarım hakkında hayırlısı olur sende katılırsın aramıza![]()