Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne fark var görüntü de bir değişiklik oluyor mu ben doktorumla görüştüm bana göğüs altı uyguladığını anlattı fakat burda herkes kasaltı diyor fark ınedir arkadaslar :)
Arzum aradaki farkı gayet açık anlatmış, ben de şunu eklemek isterim; ne kas altı ne göğüs altı bence Kas ZARI altı..
meme dokusunun altında kasın zarı kaldırılır,kas zarı ile kasın arasına protez ince işçilikle yerleştirilir :)
ama şu da var sonuç dışardan hiç bir surette belli olmuyorsa kas altı ,göğüs dokusu altı,kas zarı altı, dual plan.... fark etmez.
önemli olan insanın ne şekilde bir yöntem istediği ,gördüğü referans görüntülerden hangisini beğendiği,ağrısı ,sızısı ,kaç günde ayaklandığı..
Tatlım sende biliyorsun ki bizlerin hangi yöntemi istediğimiz değil, doktorun bize hangi yöntemi uygun gördüğüdür önemli olan....Varsayalım ki senin dediğin gibi en güzel yöntem kas zarı altı, bu yöntemi sık uygulayan doktorlar bile bazı hastalarına bu yöntemi önermiyor...
Belki sen yanlış ifade ettin anlatmak istediğini de bizler böyle konusunca insanlar doktora gidip bana bu yöntemi uygulayın diye ısrarcı oluyorlar, red cevabı alınca da iyi doktor değil diye etiket yapıştırıyorlar...
doktorum bir çok doktorun kas zarı altını tercih ettiğini fakat ilerdsorun yasayabileğini söyledi kararsz kaldım
Ne tür sorunlar oluyormuş?? Merak ettim,birde hangi yöntemin iyi olup olmadıgınımı soruyorsunuz,yoksa farkınımı?[/QUOT
Aslında sormak istediğim şu ; mesela ben damla x marka x boyutta silikon taktırdım kas altına koyulduğundaki görüntü ile meme altından olduğu zaman ki görüntü fark eder mi bunu merak ediyorum.
Ne tür sorunlar oluyormuş?? Merak ettim,birde hangi yöntemin iyi olup olmadıgınımı soruyorsunuz,yoksa farkınımı?[/QUOT
Aslında sormak istediğim şu ; mesela ben damla x marka x boyutta silikon taktırdım kas altına koyulduğundaki görüntü ile meme altından olduğu zaman ki görüntü fark eder mi bunu merak ediyorum.
kas altına konulan protezle kas üstüne yani meme dokusu üzerine konulan protez aynı cc lerde ise çok farkeder
kas altına konulan protez kas üstüne konulandan daha küçük bir görüntüye sahip olur
ama eğer sorduğunuz kas altına protez meme altı kesisi ile konulduğunda farkeder mi ? ise kesi yeri ne olursa olsun kas altında durum değişmez her kesi aynı görüntüyü verir
ben her iki soruyuda sorabilirsin diye iksinede cvp verdim
gördüğüm resimlerde kas üstü ve kas altı çok farklı görüntülere sahip
biraz araştırırsan internette çok fazla öncesi sonrası resim var ne demek istediğimi çok iyi anlatıyorlar
kas altına konulan protezle kas üstüne yani meme dokusu üzerine konulan protez aynı cc lerde ise çok farkeder
kas altına konulan protez kas üstüne konulandan daha küçük bir görüntüye sahip olur
ama eğer sorduğunuz kas altına protez meme altı kesisi ile konulduğunda farkeder mi ? ise kesi yeri ne olursa olsun kas altında durum değişmez her kesi aynı görüntüyü verir
ben her iki soruyuda sorabilirsin diye iksinede cvp verdim
gördüğüm resimlerde kas üstü ve kas altı çok farklı görüntülere sahip
biraz araştırırsan internette çok fazla öncesi sonrası resim var ne demek istediğimi çok iyi anlatıyorlar
cnm çok tesekkurederim ama internette göğüs estetiği diye girdiğimde pek çok resim var fakat anlamıyorum hangisi kas altı hangisi göğüs altı yanında da yazmıyor
doktorum bir çok doktorun kas zarı altını tercih ettiğini fakat ilerdsorun yasayabileğini söyledi kararsz kaldım
Karamel arkadaşımız açıklamış bu konuyu.Katılıyorum.Kas üstüne takılan protez kas altına takılan proteze göre cc ler aynı olsada daha büyük durur.Meme dokun hiç yoksa kas üstüne takılan protez fazlaca belli olabilir,büyüklügü ilede ilgili bu konu.Ama kas altına takılırsa protezi daha iyi gizler.Yaa..aslında bu konu uzayıp gider,önemli olan size hangi yöntemin uygun olması.Resimlerde anlayamazsın,Yabancı siteler var ameliyat öncesi ve sonrası resimleri olan.Orda resimlerin yanında yöntemler yazıyor.Ama genellikle kas altı yöntemidir bu resimler,nedense ??
ne fark var görüntü de bir değişiklik oluyor mu ben doktorumla görüştüm bana göğüs altı uyguladığını anlattı fakat burda herkes kasaltı diyor fark ınedir arkadaslar :)
1-kas altı dokununca silikonu hissettirmiyor
2-ileride olabilecek meme kanseri gibi risklerde kas altı bu durumu gizlemiyor
3-göğüs yapısını değiştirmiyor,sadece göğüsler büyümüş gibi şekle sahip oluyor
4-diğer ameliyatlar daha basit olduğu için yöntem olarak kas altı tercih edilmiyor ancak en sağlıklısı
Tatlım sende biliyorsun ki bizlerin hangi yöntemi istediğimiz değil, doktorun bize hangi yöntemi uygun gördüğüdür önemli olan....Varsayalım ki senin dediğin gibi en güzel yöntem kas zarı altı, bu yöntemi sık uygulayan doktorlar bile bazı hastalarına bu yöntemi önermiyor...
Belki sen yanlış ifade ettin anlatmak istediğini de bizler böyle konusunca insanlar doktora gidip bana bu yöntemi uygulayın diye ısrarcı oluyorlar, red cevabı alınca da iyi doktor değil diye etiket yapıştırıyorlar...