- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
- Konu Sahibi Silkysoftness
-
Kas altı ve dual planı aynı tarafa koy zaten.Gazi deki doktor kas üstü olabilir demiş farklı olarak.Bu durumda senin mantığına en uygun,doğru olan seçim kalıyor geriye. Fakat üst kısımda dokun yoksa benim gibi bazı komplikasyonları yaşayabilirsin! Kas altı yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlardan -Gögüslerim taş gibi hareketsiz duruyor yada kollarımı hareket ettirdiğimde oynuyor gibi garip hareketler yaşıyorum durumuna benzer yorumlar okumadım şahsen. Son karar senin
Kas altı ve dual planı aynı tarafa koy zaten.Gazi deki doktor kas üstü olabilir demiş farklı olarak.Bu durumda senin mantığına en uygun,doğru olan seçim kalıyor geriye. Fakat üst kısımda dokun yoksa benim gibi bazı komplikasyonları yaşayabilirsin! Kas altı yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlardan -Gögüslerim taş gibi hareketsiz duruyor yada kollarımı hareket ettirdiğimde oynuyor gibi garip hareketler yaşıyorum durumuna benzer yorumlar okumadım şahsen. Son karar senin
Sagol canim insallah atlatirim bian once cok stres yapiyorum zaten( doktor bana kasaltinda kol hareketlerinle protez oynar dedi o yuzden kasustu dual plan yapalim dedi benimde kafam karisti sanki benim doktorum kasustuyle dual plani ayni kefeye koyuyo gibi geldi ondan tedirgin oldum biraz
şu kas zarı altında en hoşuma giden sey protez daha serbest.. ve muhakkak ki daha yumuşacık daha normal gögse yakın bi formu vardır diye düşünüyorum çünkü kadınında gögüsleri aslında vücut üzerinde bi organ yani kas altı ilişkisi yok.. ama biz yani dr lar özellikle sıfır olanlarda mecbur kas altı kullanıyo dokuya protezi gizlemek için.. çoook süpriz bi şekilde kas altından cayarsam tek sebebi bu olur herhalde..
iyi de şunu da anlamıyorum dual planda da üst kısımlar kas altında yani yine kol hareketleriyle oynayabilir mantıken neden oynamıyor peki ? dual planla kasaltı arasındaki tek fark dual planda altta protez biraz daha fazla kas üstüne bırakılıyor o kadar diye biliyorum.
Gercekten cok yardimci olur canim arkadaslik istegi gonderiyorum seninki gelmemis cunku
merak mı edıyorsun canım,ekliyorum senı bak bakalım dual plane nasıl duruyor.bende bi cift dual plane cicşler var :)
Canım sen figen hocaya gidiyosun galiba nasıl ulaşabilirim kendisine ben ömer hocayla görüştüm tetkiklerim yapılıyor ama figen hocayla görüşmek istiyorum ömer bey artık figen hocayla çalışmıyormuş çünkü.bir de ne kadar istiyor fiyat olarak.yardımcı olursan çok sevinirim
Merhaba,
Kas zarı altı teknigi kas alt teknikten daha ustun bir teknik oldugunu maalesef ameliyattan sonra ogrendim. Benim doktorum zaten bu tekniği uygulamıyormuş. BU teknik diğerlerine gore daha zor ve ameliyat 30 dk daha uzun suruyormus. bu bilgiyi benim gibi fazla araştırmayanlar için koydum, bir çok DR sitesinde bu teknikten bahsedilmiyor.
"Fit bir vücuda sahip sporcu bayanlarda kas zarı altı teknik tüm ihtiyaçları karşılayan bir teknik olarak karşımıza çıkıyor."
Memenin üstünde bulunduğu tüm kasların (pektoralis major, serratus anterior, interkostal kaslar, bazen rektus abdominis kasının üst bölümü) fasyaları ile kasların arasına koyulur.
Teknik olarak, kas altı ve kas üstü tekniklerden daha zordur ve daha uzun sürer. (Yaklaşık 30 dakika daha uzun)
Kas zarı tekrar onarıldığı için Silikon yıllar içinde daha az sarkar.
Silikonu, meme dokusundan ayırır ve silikon meme dokusuna temas etmez
Hiç bir kas kesilmez.
Kas kesilmesine bağlı fonksiyon kaybı ve ağrı olmaz.
Kollar bele doğru bastırıldığında silikonlar hareket etmez yada yanlara doğru kaçmaz.
Plajda, kolanızı, kendiniz uzanıp alabilirsiniz, gögüslerinizin hareket etmesinden endişelenmezsiniz.
Meme başı sinirinin geçtiği meme yan tarafında, serratus kasının fasyasının altından ilerlendiği için, az kanama olur ve sinirin korunması kolaydır.
Evet canım,gerçekten kulağa çok hoş geliyor.Sanki sihirli bir teknik,hiçbir ağrı, komplikasyon yaşanmayacak gibi değilmiYaşayan bilir demek istiyorum,şahsen ben ameliyattan sonra çok kolay bir süreç yaşamadım.Haa kas altı olsaydı dahamı zor geçirirdim bilemiyorum ama daha kalıcı,garantili bir yöntem olurdu diye düşünüyorum.Sonuça sıkıntılar çekiyoruz,zorlukları oluyor,ağrı,kolları kullanamama gibi.Ama ağrılar gelip geçici,sürekli yaşanan durumlar değil,ağrı kesicilerle bu süreç daha iyi durumlara getirilebiliyor.Ağrılar gittiğinde çıkan sonuca,görüntüye,olumlu yada olumsuz durumlara odaklanıyoruz bu sefer.O yüzden yaşayacağınız ağrılardan korkup bunlara odaklanmayın.Kas altı yöntemi olupta süreci çok kolay atlatanlarda var.Bu sizin ağrı eşiginizede bağlı bir durum.Belki kas üstü yöntemi olsanız dahi çok ağrı yaşayacaksınız,bunu yaşayanlarda var,unutmayın Siz yöntemi doktorunuza bırakın,size uygun olan yöntemi doktorunuz seçsin..İYİ YÖNTEM YOKTUR,KİŞİYE UYGUN OLAN YÖNTEM VARDIR..
Canım dual plane galiba senin nasıl duruyor memnun musun? Kime ameliyat oldun?
Canım sen figen hocaya gidiyosun galiba nasıl ulaşabilirim kendisine ben ömer hocayla görüştüm tetkiklerim yapılıyor ama figen hocayla görüşmek istiyorum ömer bey artık figen hocayla çalışmıyormuş çünkü.bir de ne kadar istiyor fiyat olarak.yardımcı olursan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?