- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
- Konu Sahibi Silkysoftness
Kas altı ve dual planı aynı tarafa koy zaten.Gazi deki doktor kas üstü olabilir demiş farklı olarak.Bu durumda senin mantığına en uygun,doğru olan seçim kalıyor geriye. Fakat üst kısımda dokun yoksa benim gibi bazı komplikasyonları yaşayabilirsin! Kas altı yöntemi ile ameliyat olan arkadaşlardan -Gögüslerim taş gibi hareketsiz duruyor yada kollarımı hareket ettirdiğimde oynuyor gibi garip hareketler yaşıyorum durumuna benzer yorumlar okumadım şahsen. Son karar senin
bende özellikle kas altı arkadaşların hepsine sordum nerdeyse bilirler zaten gerek msj la gerek yorumlarda sürekli soruyorum evet ilk dönemde kol hareketleriyle hareket ettiğini ama zamanla bu durumun geçtiğini söylediler kimisi hiç yaşamamış bilmiyorum lionu biliyorsun kas altından çok memnundu o kadar da spor yapıyo kız bi de. sonra arska vardı çok çok memnun protezi aradıım halde bulamıyorum ve yumuşacık demişti bende riski göze alıp kas altı olucam herhalde ( bi ihtimal dual planı da sorim dediin gibi aslen aynı şey ama) bak gör kimsenin ki oynamasa benim ki oynar bu kadar taktım ya sakınan göze çöp batar