kas zarı altı silikon uygulaması hakkında...

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
arkadaşlar fikri olan varsa yazsın lütfen,bu kas zarı altına silikon yerleştrmek bu kadaravantajlı bi yöntemse neden bunu yapan doktr sayısı bikaç tane allah aşkına.ben anlamıyorum.madem kasaltı ve kasüstü yöntemlern avantajını taşıo ozaman sıkça bunun yapılması gerekmezmi.benm kafam karışık açıkçası.sırf bu yüzden görüştğüm doktora olamyrm.çnkü kas zarı altı yapıcakmış.

Ben kasaltı yaptırdım ilk başta baya acılı oldu :bbo: ama memnunum şuan a.s. Ameliyat olduğum hastanede 3 kızla tanıştım konuştuk ve 3 ü de kas altı yaptırmış.. göğüs dokusu olmayanlarda genelde kasaltı uygulanıyor..

kas zarı altı ne meme dokusunu nede kas dokusunu zedelemeden yapılan bir yöntem olduğunu biliyorum. Kas altına yapılan kası zedeler demek istemiyorum sadece kas altına göre daha az riski var demek daha doğru olabilir. Tercih edilmesinin bir sebebi de ameliyat sonrası ağrının daha az olması. Tercih edilmemesinin sebepleri ise çok büyük göğüs isteyenler kas zarı altına konulan protezden sanıyorum tatminkar sonuçlar alamıyolar. Bir de bu yöntem diğerlerine göre daha zor.Orası çok ince bir yer olduğu için bulmak yerleştirmek çok daha zahmetli ve profesyönellik gerektiriyor diye biliyorum. bu nedenle Türkiyede bunu sayılı cerrahlar yapabiliyor. Bunlar benim duyduklarım bildiklerim. Doğruluğundan yüzde yüz emin değilim. Sen de kasaltına kas zarına yaptıran arkadaşlara iyice danış sonrasında kararını verirsin.

Bende aynı kararsızlık ıcınde aylardr boguluyorum nereye yaptırıcam dıye:KK43:aynı sebplerden kas zarı altı hakkında soru ısaretlerım var.gercı nerdeyse yerlı yabancı her sıteyı arastırdım en mantıklı en abantajlı yontem olarak sunuluyor,acaba ılerıde herhangı vı dezabamtajı olur mu kı?kas bu zar olmadan eskısı gıbı calısabılecek mı anlayamıorum bı turlu

Hangı doktorla gorussem kendı yonteminin iyi yanlarını soyleyıp ovuyor dıgerlerını ıse kotuluyor hepsınden kafam karısmıs cıkıorum,benkasustu ıstıyordum ama bu kapsul rıskı benı caydırmak uzere hatta caydım:KK43:kapsul yuzunden cıkarmak gerekırse kasustu ımplantı,olusan kapsule yapısan bı kısım meme dokusunuda alma durumu oluomus tabı bu sadece bı ıhtımal:KK43:ya kaszarı altında ne oluyor acaba

ya ben bu işe girmeden önce hiç böle hayal etmemiştim.karar verrsin doktora gdersin ve ameliyat olursun sanıyodum.meğer doktorlar kendi içlerinde uzlaşamamışki.benm göğsümde emzrme sonrası haff sarkıklık mevcut ve içi boşaldıı.şimdi bi doktor dediki,protezle düzelcek dikleştrmeye hç gere yok,ve içi boşaldığı içinde kasönüne koymak zorundayım...diğer doktor ise,dikleştrme şart,ve kasarkasına koymak zorundayım dedi. kaydirigubbakcemile3 varmı böle bişe.ben şimdi napabilirim.kime güveniyim ikiside okdr mantıklı açıklıoki.nese anlıycağın şuan en zor durumda benmdr heralde.Çok üzgünüm çoook

bu kas zarı altı sanırım cok zor bı teknık barıs cakırın yaptıgını okudum ama bı cok doktor tercıh etmıyo genelde dual plane tercıh edıyorlar yarı kas altı yarı kas ustu aslında bu teknıkte memeye dogal bı gorunum vermesı acısında tercıh edılıyor yanı bu teknıkle yuvarlak bı protezde damla seklını alıyor ama artık damla protezler var neden tercıh edılıyor anlamıs degılm

Aynen bende sanıyordumkı doktora gıdılır taktırılır ama nerdeee!!!baska sey dusunemez oldum acaba hangısı dogru soyluo ve gercekten hangısı dogru soyluo hangısıne guvenıcem yaptıranlara degıl karar verenlere ımrenerek bakar oldum:KK43:kas zarı altı evet tercıh edılmıo ama acaba zor oldugundan mı yoksa mantıksız oldugundan mı?

Kas zarı yaptıranlar ne olur bı fıkır versınler:KK43: dual plan ıle damla arasındakı fark yanı bence bırınde sılıkonun ust kısmını kasa sabıtleyerek o goruntuyu verıolar ama damlanın donme rıskı varmıs.kas zarı altı ve dual plan yenı yontemler yanı bunun bı 30 sene sonrasının ornegı yok buda benı dusunduruyor.kapsul olayındanda cok korkuyorum,ınternette kapsullu meme resımlerı felakettı!!!

ben kas zarı altı yaptırdım. Dual plan göğüse doğal görüntü falan veriyor ama dual planı yapmak için adelenin üst kısmı kesiliyor protezin üzt kısmı adele altında alt kısmı açıkta kalıyor.şimdiki protezler jel ve meme kıvamında olduğu için adeleyi doğallık için kesmenin gereği yok diyor benim doktorum. Kasda meme dokusuda zar altı yöntemi ile minimum derecede zedeleniyor ve ameliyat sonrası ağrı mininum oluyor.

ben kas zarı altı yaptırdım. Dual plan göğüse doğal görüntü falan veriyor ama dual planı yapmak için adelenin üst kısmı kesiliyor protezin üzt kısmı adele altında alt kısmı açıkta kalıyor.şimdiki protezler jel ve meme kıvamında olduğu için adeleyi doğallık için kesmenin gereği yok diyor benim doktorum. Kasda meme dokusuda zar altı yöntemi ile minimum derecede zedeleniyor ve ameliyat sonrası ağrı mininum oluyor.

canım kime oldun ameliyatı ve maliyeti nekadar

Evet canım kime oldun ameliyatı?Ameliyat sonrası herhangi bir zorluk yaşadın mı?Ben hala zarsız kas nasıl eski yaşamına devam ediyor anlamıyorum:))Bu yeni bir yöntem ya o tedirginliği üzerinden atıp nasıl karar verdin , başka doktor ile görüştün mü canım??

ya iyide kas zarı altına bi 350 cc lik silikounu nasıl yerleştiricek yada daha büyük bi silikonu? sonuçta incecik bi yapı,yaptırıp bide küçük olmasını istemem...

ameliyat sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Cuma günü operasyon geçirmiştim. Çarşamba gününe kadar dinlendim evde. Bir sonraki Cuma elimi kolumu sallaya sallaya sıfır ağrı ile pansumana gittim.Operasyon günü sabah 10da olduğum ameliyattan akşam üzeri 6da taburcu oldum evime döndüm. Sadece ilk 2 gün biraz ağrılıydı o da dayanılmıcak bir ağrı değil. Kas zarı altının kesinlikle kas altından daha ağrısız olduğunu düşünüyorum.Ayrıca kassız zar diye birşey yok, zar yerinde duruyor sadece altına yerleştiriliyor. Kas altına yerleştirilnce kasların zedelenme ihtimalinin daha fazla olabiliceğini düşünüyorum. Doktorların az tercih etmesinin sebebine de daha zor olmasına herkesin bunu yapamayacağına bağlıyorum. Ancak işini iyi bilen bir doktor bu işleme hakim olabilir.ıkinci tercih edilmemesinin sebebinin ise dediğiniz gibi çok büyük implantların yerleştirilemeyeceğine bağlıyorum. Büyük göğüs isteyenler tercih etmeyebilirler. Benim implantım 175 cc. Boyutundan açıkcası memnun kalmadım. benim tek sorunum boyutu ile ilgili onun dışında çok doğal duruyor. Doktoruma büyük olmasın dediğim için bukadar ufak koydu heralde. Oysa kas altı yapıcağı için zaten uyarmasam da kendisi en fazla 250 cc takacaktı sanıyorum. uyardığım için 175 takmış. O konuda bir iletişimsizlik yaşadım. Şuanda keşke 200-250 arası olsaydı diyorum. Bir daha yaptırsam mı acaba diye de düşünüyorum. Ama bir daha yaptırsam yine kas zarını tercih ederim.

ameliyat sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Cuma günü operasyon geçirmiştim. Çarşamba gününe kadar dinlendim evde. Bir sonraki Cuma elimi kolumu sallaya sallaya sıfır ağrı ile pansumana gittim.Operasyon günü sabah 10da olduğum ameliyattan akşam üzeri 6da taburcu oldum evime döndüm. Sadece ilk 2 gün biraz ağrılıydı o da dayanılmıcak bir ağrı değil. Kas zarı altının kesinlikle kas altından daha ağrısız olduğunu düşünüyorum.Ayrıca kassız zar diye birşey yok, zar yerinde duruyor sadece altına yerleştiriliyor. Kas altına yerleştirilnce kasların zedelenme ihtimalinin daha fazla olabiliceğini düşünüyorum. Doktorların az tercih etmesinin sebebine de daha zor olmasına herkesin bunu yapamayacağına bağlıyorum. Ancak işini iyi bilen bir doktor bu işleme hakim olabilir.İkinci tercih edilmemesinin sebebinin ise dediğiniz gibi çok büyük implantların yerleştirilemeyeceğine bağlıyorum. Büyük göğüs isteyenler tercih etmeyebilirler. Benim implantım 175 cc. Boyutundan açıkcası memnun kalmadım. benim tek sorunum boyutu ile ilgili onun dışında çok doğal duruyor. Doktoruma büyük olmasın dediğim için bukadar ufak koydu heralde. Oysa kas altı yapıcağı için zaten uyarmasam da kendisi en fazla 250 cc takacaktı sanıyorum. uyardığım için 175 takmış. O konuda bir iletişimsizlik yaşadım. Şuanda keşke 200-250 arası olsaydı diyorum. Bir daha yaptırsam mı acaba diye de düşünüyorum. Ama bir daha yaptırsam yine kas zarını tercih ederim.
çok geçmişolsun ve hayrlı olsun canm,kime olduğunu sorablrmym?verdiğin bilgiler için teşekkrler buarada.

çok geçmişolsun ve hayrlı olsun canm,kime olduğunu sorablrmym?verdiğin bilgiler için teşekkrler buarada.

Ben başka bir başlığın altına göğüslerimin boyutundan yakındığımı yazmış ve 2. ameliyatı düşündüğümü söyleyerek fikir istemiştim. Bir çok kişi de doktorumun adını merak etti. Benim boyut dışında bir sorunum olmadığından ve ameliyat sonucundaki boyutla ilgili problemin yarıya yarıya hem bana hem doktoruma ait olduğunu düşündüğümden,boş yere doktorun adını böyle bir konu altında duyurmak istemedim. Oyüzden adını açıklamadım.
Özelden mesaj atamıyorum ben ama sen bana atarsan cevap yazabiliyorumdur heralde.O şekilde adını söylerim tabiki.

cok gecmıs olsun,ozelden mesaj nasıl atılıyor bulamadım? Fakat dusundumde kaszarı altında 175 cc kasaltındakı bı 200 cc ye karsılık gelebılır nede olsa aynı buyukluge erısmek ıcın kasaltına daha buyuk koymak gerkıyor ve sanırım dekoltesıde kasaltından daha ıyı duruyordur!cokta kucuk bulmuyorsan bır sure bu sekılde kullanman daha ıyı olmaz mı?bıraz hem kendıne hem vucudna zaman tanımıs olursun dıye dusunuyorum

cok gecmıs olsun,ozelden mesaj nasıl atılıyor bulamadım? Fakat dusundumde kaszarı altında 175 cc kasaltındakı bı 200 cc ye karsılık gelebılır nede olsa aynı buyukluge erısmek ıcın kasaltına daha buyuk koymak gerkıyor ve sanırım dekoltesıde kasaltından daha ıyı duruyordur!cokta kucuk bulmuyorsan bır sure bu sekılde kullanman daha ıyı olmaz mı?bıraz hem kendıne hem vucudna zaman tanımıs olursun dıye dusunuyorum

Evet ben de bu konuda kararsız olduğum için bu foruma üye olup daha önce bu deneyimi yaşamış kişilerin fikirlerini almak istedim. Bir çok kişi de bana beklememi önerdi. Hayalimdeki göğüslerle kesinlikle örtüşmüyor aldığım sonuç ve zamanla da fikrimin değişeceğini sanmıyorum. Yine de acele etmemeye karar verdim. En azından 6 ay beklicem ve bu süreçte bir çok doktorla görüşüp araştırma yapıcam. Bu forumda da konuyla ilgili görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.

bu arada ben özelden bana mesaj yollayanlara da cevap yazamıyorum şuanda. henüz 50 mesajım olmadığından. Şimdilik özür diliyorum. Bir kaç gün içinde yazacak duruma gelirim heralde:)

X