- 21 Haziran 2013
- 248
- 105
-
- Konu Sahibi sardunya2013
evet vücudun kapasitesinden büyük olduğunda hissetme dalgalanma oluyormuş bana da bu yönde bilgi verilmişti. üniversite hastanesi dr u tarafından.Hafif bir toparlama yapacak meme dokun var kas zarı altı senin için uygun boşuna kaslarını kesmeye gerek yok dedş. Dalgalanma olayını sorduğumda büyük protez koyulduğu Zaman içerde sıkışıyor ve dalgalanma yapıyor dedş uygun protezde bu risk yok dedş zaten bana en fazla 270 cc koyarım dedş büyük olanı hissedersin taşar dedş pyüzden meme dokuma uygun olanı takacak büyüğünü değil
Güzel bir yöntem bu,en az izle toparlanma olacak işteTeşekkür ederim arzum77Evet meme başı yarım ay şeklinde toparlama yapacağını söyledi. Dediğim gibi benim 2 senedir ertelememin sebebi hep silikonu hissedermişim elime gelirmi korkusundan erteledim. Doktorumda bunu Bukadar kafama takmamalı söylüyor . Bu kadar takıntı yapanlarda bir şey çıkıyor muhakkak diyor takma belli olmuşken inşallah meme dokun var diyor
S sardunya2013 bende kas zarı altı +lolipop kesi ile dikleştirme oldum..ağrım hiç ama hiç olmadı..sadece ilk zamanlar kollarımı rahat hareket ettirememiştim ve göğsümde şişlik ve baskı vardı..bunun haricinde hiç bi sıkıntı yaşamadım.protezi hiç hissetmiyorum..sanki kendi mememmmiş gibi..bi iki aydan sonra yumuşamaya başladı ki bana masaj dahi önerilmedi..ama şu varki ben kas zarı altı yönteminden istediğim sonucu alamadım..bu birazda beklentiyle alakalı..ben sıkı,dik ve dekolte görüntüsü olan bi meme isterdim ama o görüntü pek olmadı..sütyenliyken gayet güzel ama sütyensizken istediğim diklikte deyil..dr.unuza beklentilerinizi iyice anlatın..ben tam anlatamamışım demekki..hakkınızda hayırlısı olur inşallahArkadaşlar kas zarı altı ameliyatı olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmi? Ben 9 mayısda kas zarı altı 260cc meme ucundan ameliyat olucam artı dikleştirme. Kas zarı altı olanlar Ağrı'nız oldumu çok? Yumuşaması nekadar Zaman'da oldu? Tabi en önemlisi dokunduğunuzda elinize geliyorum hissediyormusunuz yardım lütfennnn!!!!!
Merhaba ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Siz hangi dr ye ameliyat oldunuz ve kaç cc takıldı?Yeterli dokun varsa protezi gizler tabi. Üzerinde kas gibi güçlü bir örtücü,doku olmadığı için riskli tabi. Kas üstü ile aynı yöntem sayılır. Arada sadece kasın üzerindeki zar oluyor,zarın altına koyuluyor protez..
Ben amelşyattan Zaman sonra sağ gögüs üst kısımda protezin dalgalanmasını hissetmiştim. O kısma yag dolgusu yapıldı ve dolduruldu sorun ortadan kalktı. Bir ara sağ meme alt kısmdada elime geliyordu çok az ama yok oldu . Kas altındada protezi hisseden oldu forumda,öyle yazdılar. Sonuçta kasın altındada olsa kas kalınlığı,yine olan meme dokusu durumuda bu durumu etkiler..
Aklınızda şüpheleriniz varsa başka doktorlardanda fikir alın,içiniz rahat olsun.
Dikleştirmede yapılacak demişsiniz. Dikleştirme olduğunda genelde doktorlar kas altına koymayı tercih ederler protezi. Size neden zar altı denildi?
Merhaba ben de meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Siz hangi dr ye ameliyat oldunuz ve kaç cc takıldı?Ameliyatımı oldum gayet iyi geçti şuan için bir problem yok sonrasını bilemem inşallah çıkmaz. Göğsüm doğal duruyor öyle füze gibi veya top gibi durmuyor büyüklüğündeyse memnununum. Birde hissedilmezse süper olucak