Kas yaptım tartıda fazla çıkıyorum nasıl kilo verebilirim :(

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
3 senedir düzenli spor yapıyorum arada 1-2 ay aksaklık olsada tamamen hiç bırakmadım hep belirli vücut ölçülerinde bedenlerdeydim.Hiç bir zaman bütün beden olarak 38 giymedim hep 36 kaldım.Belim en kalın 67-68 cm olmuştur bu spor yaptığım zamanlar içinde.En ince halide 61.5tu ama yine şişik şu sıralar.Fakat Jillian Michaels yapıyorum 2 kere 30 day shred bitirdim bu 2013 yılı içerisinde ilkine nisan mayıs ayı içerisinde bitirdim yanlış hatırlamıyorsam diğerini 2 ay aralıklı ağustosta başladım. O bitti ve aradan 3 gün geçince 3. 30 dah shred programına başladım şu an level 2 biticek.Fakat sıkıntı şu egzersiz cardiomu ne bilmiyorum inceltiyor fakat tartıda 53 oldum bu gidişle 60 a kadar çıkıcam galiba.Oysa yurtta kaldığım için 1 aydır adam akıllı evdeki gibi yemekte yemiyordum jillian yapanlar bilirler kas oluşuyor bunun ağırlığı farkındayım fakat ben kilodanda kaybetmek istiyorum.Bu program dışında yağ yakıp tartıdada eksilten bi program istiyorum pilates işe yararmı bu konuda? önerdiğiniz videoları istiyorum simdiden tesekkurler.

1.58 boyundayım fakat oturunca falan simitler fışkırır durumda cok garip sevemedim bu halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…