• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaş ve kirpiklerim tekrar uzar mı

"Ütüldü"
Ne demek diye google yaptim. 🤔

Ütülmüş nedir?
oyunda, kumarda yitirmek manasına geliyormuş. çukurova yöresinde bolca kullanılır. mesela kumarda rakibinizin tüm parasını kazandınız diyelim o zaman rakibinizi ütmüş olursunuz, tersinde ise ütülmüş olursunuz.

Arkadaşim da buyuk ateşte sigara yakarken kaşını ve kirpiğini yakmişti, tekrar uzadi. 😬

"Ütüldü"
Ne demek diye google yaptim. 🤔

Ütülmüş nedir?
oyunda, kumarda yitirmek manasına geliyormuş. çukurova yöresinde bolca kullanılır. mesela kumarda rakibinizin tüm parasını kazandınız diyelim o zaman rakibinizi ütmüş olursunuz, tersinde ise ütülmüş olursunuz.

Arkadaşim da buyuk ateşte sigara yakarken kaşını ve kirpiğini yakmişti, tekrar uzadi. 😬
Aslında tam yanmadan ateş alması ütme oluyor google de ateşle ütme yaz çıkar karışık yazdığım doğru klavyeden ne çıkarsa....uzayacak olmasına sevindim

Gecmis olsun. Tekrar cikar üzülmeyin. Biraz zaman alir ama. Benim coronadan sonra kaslarim dökülmüstü sonra Tekrar cikti ama
Teşekkürler bir an şok oldum Korktuğum kadar da kötü değil zamanlada uzar denildi genelde mutlu oldum

Geçmiş olsun. Benim arkadaşım agzindaki sigarayı yakarken yüksek harlı çakmaga denk gelmişti, kası kirpiği yanmıştı. Üstelik lise öğrencisiydi ve ailesine ne diyecegini bilememisti 😅 sonra gayet çıktı. O zamanlar kas boyamak falan da yok , kaş kalemi kaş farı varlığından haberdar olmadığımız bir dönemdi. En azından bu bakımdan sanslisin. Yaran yoksa her gün sarımsak özlü bir kaş kirpik serumu sür. Dışarıya çıkarken de kas kalemiyle boyarsin. Kirpik için de ipek kirpik yap, o bozulup çıkarana kadar zaten kirpiklerin yerine gelir.

Back