Mune hanım esmersiniz o zamanBendeki kaş maşallah 7 sülaleme yetecek kadar çok ve gür, kirpiklerde iyi durumda, rimel kullanmayı sevmeyen biri olarak rimel etkisi yaratır mı diye yapıp denediğim ve sonuçlarından memnun olduğum karışımı yazayım :)
Katkısız saf vazelinden bir yemek kaşığı kadar alıp benmari usülü eritin, içine 1 çay kaşığı badem yağı, bir çay kaşığı saf zeytinyağı koyun iyice karıştırın ve bu karışımı kapaklı bir kaba koyun, her gece yatmadan evvel temiz bir rimel fırçasıyla, rimel fırçanız yoksa kulak çubuğuyla kaşlarınıza ve kirpiklere de üstten göz kapağı bitiminde kirpik köklerine sürün, bunu her gece uygulayın, bu arada siteden bir kardeşime sordum, bu karışımın işe yaradığını, karışıma zeytinyağı yerine hint yağı eklenmesinin daha etkili olacağını söyledi, yani zeytinyağı yerine hint yağı koyabilirsiniz, eğer ki zaten güçlü kaş köklerine sahipseniz, kaş ve kirpik yapınız çok zayıf değilse çok değil 1 ay sonra kirpiklerinizin daha gür ve uzun göründüğünü, kaşlarınızdaki seyrek alanların dolduğunu göreceksiniz, seyrek kaşlı ve kirpikli kişiler bu karışımın etkisini 1 aydan fazla uzun bir zamanda görür ama mutlaka etkili olur, kirpiklerim de rimel etkisi yaratıyor diye kullanıyorum çok memnunum.
Bu benim rimelsiz ama rimelli gibi görünen kirpiklerim:)
Eki Görüntüle 2074450
Evet :))Mune hanım esmersiniz o zaman
Kakao yağlı kremlerMune abla konunun yeri burası değil ama birazcık kalsın ki cevap alayım.
Hanımlar son 1 ayda kirpilerimde kısalma ve dökülme oldu. Tahlil yaptırdım bir sıkıntı yok.
Ya stresten ya havalardan etkilendi bilemiyorum.
Aranızda bu serumlardan kullanıp fayda gören var mı?
(Özellikle lacinia diye bir marka için soruyorum bunu)
Marka ismi vermeyi doğru bulmuyorum. Ancak sorum hedef kitleye ulaşsın diye vermek zorundayım.
Yorumları okudum internetten ama insan güvenemiyor. Belki firmanın çalışanları yorum yapıyordur diye buradan yazayım.
Etkisini gördüğünüz diğer ürünler açısından da tavsiyelerinize açığım.
Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?