Kirpik diplerine değil de uçlarına mı sürüyosunuz? Ben bir de vazelini duymuştum. Saf vazelin. O da çok iyi geliyomuş kirpiklere.Serum hiç kullanmadım ama epey bir süredir kirpiklerime ve kaşlarıma hint yağı sürüyorum, tabi gözlerime kaçırmamak şartıyla. Kaşlarımın boş yerleri doldu, kirpiklerimde eskisine göre çok çok daha iyi. Tabi hint yağı bazılarına alerji yapabilir yada göze kaçtığı taktirde göz sorunlarına yol açabilir dikkat etmek lazım..
Kirpik diplerine değil de uçlarına mı sürüyosunuz? Ben bir de vazelini duymuştum. Saf vazelin. O da çok iyi geliyomuş kirpiklere.
Serum hiç kullanmadım ama epey bir süredir kirpiklerime ve kaşlarıma hint yağı sürüyorum, tabi gözlerime kaçırmamak şartıyla. Kaşlarımın boş yerleri doldu, kirpiklerimde eskisine göre çok çok daha iyi. Tabi hint yağı bazılarına alerji yapabilir yada göze kaçtığı taktirde göz sorunlarına yol açabilir dikkat etmek lazım..
Kirpik diplerine değil de uçlarına mı sürüyosunuz? Ben bir de vazelini duymuştum. Saf vazelin. O da çok iyi geliyomuş kirpiklere.
rimelin içine hani bir krem varya b.. ile baslayan yanik ve pisi için... ondan icine biraz koyup karistirin etkilidir
Bitirdiğim bir rimelin fırçasını iyice yıkayıp temizledim,yağı rimel fırçasıyla bildiğimiz rimel sürer gibi dipten uca olacak şekilde sürüyorum. Tabi göze damlamaması kaçmaması için çok dikkatli olmak lazım. Abimin kirpikleri nerdeyse hiç yoktu, şimdi siyah siyah gözüküyorlar bile. Vazelini bende çok araştırmıştım ama çok zararı olduğunu okudum, ama kesinlikle etkiliymiş...
Eczanede satılanlar bünyeden bünyeye değişiyor mu acaba.Boşanma döneminde kaşlarımın yarısından çoğunu döküldü.Alıp kullandım hiç fark etmedi.Çare bulamayınca farla boyuyorum mecbur.Takip edeyim bari konuyu belki bana da vesile olur iyi bişey bulurum.
Kirpiklerinizde dökülmeyi anlarımda kısalmayı anlamam.
Kirpiklerin kıvrımlıpı azalıp daha yere bakmaya başladıysa size kısalmış geliyodur.
Tiroidinize bakıldı mı ? Elinizde testler var mı ? Sınırın dışına çıkmadıysa drlar es geçebiliyo
Kirpik dökülmesinin enönemli özelliği tiroiddir o çözülmeden serum merum işe yaramaz
Ben de aynen.Bir iki kez kalıcı makyaj yaptırdım.Onda da problem oldu.Cildim kusuyor boyayı.Sabırım benimki de sizin ki gibi stres kaynaklı. Kaşlarımda kıl tekniği var o yüzden dökülme varsa bile fark edemiyorum. Ancak sabah makyaj yapayım dedim rimel sürerken kirpiklerimin halini gördüm. Hem kısalmış hem seyrelmiş. Canımız sağolsun ama üzüldüm açıkçası.
Ben de aynen.Bir iki kez kalıcı makyaj yaptırdım.Onda da problem oldu.Cildim kusuyor boyayı.
Anılar görünmeyen yerimde yer edeydi iyiydi:)
Çok alerjik bir bünyem yok.
Ne kadar zamanda etkisini gösterdi hint yağı?
Akmıyor mu yağ diplere doğru?
Hayal edemedim hiç.
Ben yaklaşık 2 buçuk haftadır sürüyorum, kaşlarımın baş kısmı çok dökülmüştü boştu, şuan hiçbir boşluk yok. Kirpiklerimde stresten hep döküldü bir dönem, kirpik olmayan yerlerden de minicik minicik çıktı.Tabi her gün düzenli bir şekilde sürdüm. İnternetten hint yağı kullananların yorumlarına bakabilirsin, bir kadın blogunda kirpiklerinin hint yağından önce ve sonrasını fotoğraflamış, gerçekten çok büyük bir değişim var.. Akma konusu ise, az sürersen akmıyor. Uyumadan hemen önce biraz sürüp yatınca ne yanma ne akma hiçbirisi olmuyor. Göze girdiği takdirde tekrar diyorum gerçekten zararlı, çünkü yağ gözün nem dengesini bozar. Çok dikkat ediyorum bende...
İki buçuk hafta harika bir zaman.
Günde bir kez yatmadan önce hint yağını rimel gibi sürüp yatıyorsunuz. Doğru anlamış mıyım?
Bir de yağınızın markasını alabilir miyim?
Burada yazmak doğru mu bilmem ama faydalansın arkadaşlar.
Evet doğru anlamışsınız. :)
Bendeki arifoğlu markasının hint yağı. Mecitefendi, shiffa home gibi markalarda güvenilirdir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?