Kaş usturasıyla yüzdeki tüyleri almak

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
643
-46
98
Merhaba herkese. Alın bölgemde ve favori bölgemde yoğun kıllanma var. İnternette uzun süredir kaş usturasıyla yüzlerini alan insanları görüyorum baya yaygınlaşmış yurtdışında da baya uygulanıyormuş bu yöntem fakat cesaretim düşük açıkcası yapmaya.

Aslında ağda yaptırdım daha önceleri çok büyük bir sivilce problemim olmadı fakat şu an bu yaz sıcağında ağda yaptırmak pek mantıklı gelmiyor, sivilce, leke yapma olasılığı artıyor çünkü.

Sizce ne yapayım? Sizin görüşlerinize göre yarın ağda yaptıracağım yada kaş usturasıyla yüzümü alacağım. Yardımcı olur musunuz

Lazer yaptır kesin çözüm jelli olan lazer epilasyon cihazı değil soğuk üfleyen var o olur yazında pek önermiyorum lazeri leke kalma ihtimali var ameliyat eldiveni ile alıştırırsan bir süre sonra kıllar inceliyor ve artık çıkmamaya basliyor

Lazer yaptırıcam zaten ama yaz ayındayız. Eldiven yüz tüylerini alabilir mi ki? Aslında mantıklı, bir deneyeyim inşallah alabilir ya Hem o leke falan da yapmaz keşke alsa

Lazer yaptırıcam zaten ama yaz ayındayız. Eldiven yüz tüylerini alabilir mi ki? Aslında mantıklı, bir deneyeyim inşallah alabilir ya Hem o leke falan da yapmaz keşke alsa
Eldiven leke yapmaz alır mutlaka pudra olsun alıştırın kendinizi lazer yaltirisaniz da mutlaka güneş kremi kullanın bir kaç gün güneşten korunun ben lazer yaptırdim yüz hariç diğer yerlere 1 sene olmadı daha bitti çok azcik var tek tük tüy kullarını siyah kalın köklü ise 5.6 seansta kurtulursunuz çıktıkça gdiin biter

Bence yüze ne lazer ne ustura sürme, lazer ince tüyleri almaz önce kalınlaştırman gerekir, bunu yaşayan arkadaşlarım çok pişman oldu ama bilemedim farklı çeşitleri belki olabilir, benim de yüzüm tüylüdür ağda yada iple alıyorum ben yaz olması bişey değiştirmiyo leke sivilce oluşturmuyo bende sivilce bazen olsa da hemen geçiyo, kaş usturam var ama sadece kaşa kullanıyorum onu

Ya çok teşekkür ederim cidden çok sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…