- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi Jasminium84
-
kızlar konumun yeri burası değil biliyorum ama en çabuk buradan cevap alabilirim diye buraya açtım
ankarada kaş usturası bulabileceğim bi yer var mı?
Nerde yaptırdınız acabaBen kuaförde yaptırdım seyrek kısmına ise yaradı kuaforunuze sorun bence.
Siz nerde yaptırdınız :)Benim kuaför yapmıştı çok küçük bir kısmına. Epey işe yaradı. Bem kendim yapmaya cesaret edemezdim.
Aaaa yapıyorsun ve memnunsun öyle mi çok sevindim yadermomedika diye bir site var. Ben alıyorum güvenilir Ankara'da değil ama. Burada bulamazsam oradan alıyorum.
Mutlaka faydası olur. Hiç olmazsa küsen, çıkmayan kaşların çıkar ama çok gürleşir mi bilemem belli olmuyor. Netten araştır kuaför malzemeleri satan yerleri ara sor. Bir de yağ ile bakım yap ustura kullansan bile. Artık kalıcı makyaj gelişti kıl tekniği ile yapan kişiler vardır orada da gerçek kaş gbi duruyor. İyi bir yere yaptır boya akmaz hemen.
ismini duydum ama ankaradayım benİstanbulda Esmeray Yıldırım'da. Biraz tuzluydu ama.
İstanbul'da bir mahalle kuaforunde :) Kaşlarımı aldırırken deneyelim mi daha gür çıkar dedi denedik boşluklar baya azaldı gerçekten.Nerde yaptırdınız acaba
Aaaa yapıyorsun ve memnunsun öyle mi çok sevindim ya
Tamam çok teşekkür ederim hemen o siteye bakacağım
:) ankarada bi yer varmış ama biraz pahalı işe bi kereliğine gidip nasıl yaptığına mı baksam acaba? sonra kendim yapayımİstanbul'da bir mahalle kuaforunde :) Kaşlarımı aldırırken deneyelim mi daha gür çıkar dedi denedik boşluklar baya azaldı gerçekten.
bakıma dün akşam başladım hemen :)Ama bakımda yap bol bol her akşam düzenli olarak kendime yapmadım ama arkadaşlarıma yaptı onlar memnundu birisi baya ilerledi hatta umarım sana da iyi gelir.
Aynen katılıyorum.Ben yaptırdım gayet memnunum.Yeni kıl tekniği ile kontör yaptır. Ankara'da yok ama İstanbul'da var. Seyrek olunca tamam da. Bir de herkeste aynı etkiyi göstermiyor çok ümit bağlama.
Olabilir neden olmasın? Var olan yerler yerine boşluk olan kısımlarda deneyebilirsin.:) ankarada bi yer varmış ama biraz pahalı işe bi kereliğine gidip nasıl yaptığına mı baksam acaba? sonra kendim yapayım
evet sanırım en mantıklısı bu olacakOlabilir neden olmasın? Var olan yerler yerine boşluk olan kısımlarda deneyebilirsin.
ben ankaradayım buldum ama güzel değil ya da ben kullanamadım o yüzden de vazgeçtim almaktanay kızlar konyada bulamadım bulan var mı
bende banyo jiletimin bir kısmını bantlayıp yaptım bakalım sonuç nasıl olucakben ankaradayım buldum ama güzel değil ya da ben kullanamadım o yüzden de vazgeçtim almaktan
Aynen katılıyorum.Ben yaptırdım gayet memnunum.
Merhaba nerde yaptırdınız kıl tekniğiniAynen katılıyorum.Ben yaptırdım gayet memnunum.
koşuyolunda bir güzellik salonundaMerhaba nerde yaptırdınız kıl tekniğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?