- 31 Ekim 2013
- 21.388
- 71.808
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
-
benim de yok :)Acı çehre çayının üstüne..
Varan 2!
Kaş usturası diye bişe hiç duymadım..
Usturaya vuracak kadar hiç kaşım olmadı
kaş konturum var ama soldu ve artık doğal durmuyor nerdeyse sıfır kaş kaldığı içinBenimde kaslarim seyrek ama usturaya cesaret edemezdim herhalde. Kas konturu yaptirsan daha guzel duruyor aslinda
normal usturalar çok geniş olduğu için Allah korusun kaza riski daha fazla canımKendin vur usturaya olmazmi
jilet olabilir aslında aynı hesap da adı kaş usturası olunca afilli geldi galiba bana :)jiletle kazısan?
yok ya çok ümidim yok zaten de bi de onu denemek istiyorum nasılsa kaybedecek fazla bişeyim yok olmazsa olmaz artık :)Yeni kıl tekniği ile kontör yaptır. Ankara'da yok ama İstanbul'da var. Seyrek olunca tamam da. Bir de herkeste aynı etkiyi göstermiyor çok ümit bağlama.
evet doğru aslında onlara bi sorayımBence kuaförlere sorun. Onların malzeme aldığı yerler vardır, oralarda kolay bulunur.
evet gürleşmesini istiyorumBasligi kas ustasi diye okudum.
Icerikte kas usturasi oldugunu anladim.
Hic bir fikrim yok.
Gurlessin mi istiyorsunuz kaslariniz?
Badem yagi surun.
Ya ters tepki yapar da kasiniz kuserse ya da aksi gibi ormana donerseevet gürleşmesini istiyorum
zaten ilk önce usturayla alıp sonra badem+sarımsak bakımına geçeceğim :)
aslında birazcık korkuyorum bu ihtimalden zaten iki tane kıl var onlar da küserse kel kalacak iyice :)Ya ters tepki yapar da kasiniz kuserse ya da aksi gibi ormana donersekas bu ustude ortulmez. Dikkatli olun
kızlar konumun yeri burası değil biliyorum ama en çabuk buradan cevap alabilirim diye buraya açtım
ankarada kaş usturası bulabileceğim bi yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?