Kas üstü silikon dalgalanma

Merhaba, benimde tek gögüs üst kısımda olmuştu. Yag dolgusu ile besledik altını, geçti
Merhaba, yağ enjekte işlemi ağrılı bir işlem midir tecrübelerinizi anlatır mısınız? Aynı sorun bende de var ve bana da çözümü yağ enjekte gibi geliyor da

Merhaba, yağ enjekte işlemi ağrılı bir işlem midir tecrübelerinizi anlatır mısınız? Aynı sorun bende de var ve bana da çözümü yağ enjekte gibi geliyor da
Merhaba.. Vücudunuzdan yağ alınacak öncelikle. Yani lipo yapılacak, alınan yağ lar ayrıştırılıp memeye enjekte edilecek. Yağ alınan yerlerde biraz agrı olur. Alınacak miktara göre agrı durumu degişebilir. Çok ağrılı bir ameliyat degil

Bilmiyorum ama doktorum beni rahatlatti
Kilo almam gerektigini bende biliyorum goruyorum ve istiyorumda biraz yag dokusu lazim buda kilo ile olucak
Zayif degiseniz dert etmeyin
Merhabalar sorununuz çözüldümü ? Benimde 3 aydan sonra dalgalanma oluştu 172 52 kiloydum suan 48 kiloyum almak istiyorum ama alamiyorum 6. Ayıma girdim gittikce dalgalanmalar artıyor çok mutsuzum nasıl bir yol izlediniz aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…