Kas üstü silikon dalgalanma

Bys1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
13
1
30
Merhabalar
Bugun 15.gunum.Kas ustu 250 cc kas zari alti (kas alti degil) silikon taktirdim .Doktorum rippling olma ihtinalini soylemisti falan kapsul olusursa bunun olacagini soyledi .Yana yattigimda ozellile sag gogsumun ustundalga dalga .Ustten eleldigimde hissediyorum.
Aranizda bunu yasamis olaniniz var mi?
Bunlari dusunmek icin erken mi bilemiyorum:/

Merhaba, bende 6 şubatta ameliyat oldum her şey normal geçiyor ama bugün ortaya yakın bölgede küçük bi baloncuk gibi bir şey hissettim gırç diye ses geliyor çok endişelendim yarın doktoru arayacağım, belki bu konuda da fikri olan biri çıkar takipteyim

Keşke kas altı ya da dual plane yaptırsaydınız. Dalgalanma riski maalesef kas altında bile varken kas zarı altında çok daha fazla

Keşke kas altı ya da dual plane yaptırsaydınız. Dalgalanma riski maalesef kas altında bile varken kas zarı altında çok daha fazla
Hanımefendi bunları biliyorum benim sorum başkaydı,bunu yaşamadıysanız yorum yapmanıza gerek yoktu.Teşekkürler

Benimde olmuştı ama geçti hava baloncuğu gibi bazı yerler su dolu sanki, doktor cok normal dedi 10. Gunde herseyim gecti

Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun. Kapsül silikon takıldıktan 3 ay itibari ve sonrasında oluşabilir diye okumuştum. Ameliyatınız çok yeni olduğu için ödemle ilgili bir durumda olabilir. Doktorunuza danışın muhakkak.
Silikonunuzun içi yüzde yüz silikon dolu olanalardan mı? Eğer öyle ise onlarda pek dalgalanma olmuyor diye biliyorum. Benimde derim ince olduğu için yüzde yüz silikonlu bir protez takıldı.

Merhaba, benimde tek gögüs üst kısımda olmuştu. Yag dolgusu ile besledik altını, geçti

Merhaba
Tesekkurler
Bende bu kadar kisa surede kapsul olacagini dusunmuyorum
Zaten elime gelen dokuda silikonun kendisi hissediyorum
Bu surede biraz kilo almam lazim
Doktorum 50 kilo olmam gerektigini soyledi deri alti yag dokum cok az

Yag dokusu ile besledik derken ne demek istediniz
Benimde sag gogsumde daha fazla sanki
Yag dolgusu yapıldı yani. Yag alındı benden,oraya enjekte edildi. O bölgede az doku oldugı için protezin dalgalanması hissediliyor. Deri altına yag dolgusu yapılıyor, bir nevi protezin üzerini örtüyor. Meme dokusu gibi gizliyor orayı yani

Peki bunun neden olabileceği bir problem var mı? Yağ enjeksiyonu vs başka bişey yapılmasa ne olur biliyor musunuz? Sanki şu an ben de öyle bir şey hissediyorum gibi
Bilmiyorum ama doktorum beni rahatlatti
Kilo almam gerektigini bende biliyorum goruyorum ve istiyorumda biraz yag dokusu lazim buda kilo ile olucak
Zayif degiseniz dert etmeyin

Bilmiyorum ama doktorum beni rahatlatti
Kilo almam gerektigini bende biliyorum goruyorum ve istiyorumda biraz yag dokusu lazim buda kilo ile olucak
Zayif degiseniz dert etmeyin
Ben de zayıfım. Kilo alamıyorum. Aslında almak da istemiyorum. Son 10 yıldır hamilelikler hariç hep aynı kilodayım.

Ben de zayıfım. Kilo alamıyorum. Aslında almak da istemiyorum. Son 10 yıldır hamilelikler hariç hep aynı kilodayım.
Boy kilonuz kacti ? Ne kadar zayif oldugunuzu anlamak icin soruyorum.Benim 168 45 kiloyum
50 iken kendimi daha iyi hissediyorum kollarim kurdan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…