Çok geçmiş olsun, benim dikleştirme şarttı sadece protezle kurtarılcak bi durumu yoktu, sizin neden dikleştirme olmadı acaba doktor ne diyor düzelicek dedi miCanım kas altı yaptırdım bugün 9, gün dikleştirmeyi dahil ettirmeniz çok iyi olmuş bana dikleştirme yapmadı bir tuhaf görünü Şu an uçları aşağı bakıyor snoppy breast yazarsan ne demek istediğimi anlarsın umarım bu şekilde kalmaz bekliyorum bakalım
Ya benim basiterim bağlandı sanırım bana açıkçası çok açıklama yapmadı başta dikleştireceğim dedi sonra vazgeçmiş çok iz olacağından öyle dedi son dakika ameliyat günü damamr yoluma kadar açılmış orada reddemedim bakalım böyle olurs zaten revizyon gerekir onu da yapar sanırımÇok geçmiş olsun, benim dikleştirme şarttı sadece protezle kurtarılcak bi durumu yoktu, sizin neden dikleştirme olmadı acaba doktor ne diyor düzelicek dedi mi
Merhaba sizin doktorunuza bugün gittim iki bebeğimle kafamda bir sürü soru aydınlatıp ameliyat tarihi bile almayı kafama koymuştum ama iletişimi çok zayıf geldi. Yarım saat tuttum kafamdaki soruları soruyorum ama gözlerini devirerek cevaplaması ki kendisini iltifatla tanıştım sonunda ise hoş olmayan tavrı ile beni uğurladı. Çok pişman oldum gittiğime iki bebek ve biri altına yaptı nişantaşında yeri çok kolaydı fakat ben 10 defa önündwn geçtim bulamadım her neyse zaten çocuklarla çok zor bir yere gitmek üstelik orucumda neyse artık inşallah sizin iyi olur.Selamlar, 18 inde ameliyatım var tübüler meme, büyütme ve dikleştirme bir arada olacak. Doktor kas üstü yapmayı uygun gördü. Daha önce kas üstü yaptıranlar var mı şuan ne durumdalar acaba
Birde biz burda bu kadar araştırıyoruz iyi doktora mı denk gelmiypruz tabiki soracaz farkları bize doktorun anlatması gerekirken ben çırpındım bu neden böyle yada neden nagor marka motiva neden mentor ile farkları neden fda onaylı değil doktor anlatmıyor yaa iyi bir doktor bulamıyorum. Kim işine nasıl geliyorsa onu yapnak istiyor. Benim doktora muayrnede nazım geçmicekse ameliyattan sonra bana en olumsuz birseyde de pff hayırdicek yada kabul etmicek hatası varsa.Selamlar, 18 inde ameliyatım var tübüler meme, büyütme ve dikleştirme bir arada olacak. Doktor kas üstü yapmayı uygun gördü. Daha önce kas üstü yaptıranlar var mı şuan ne durumdalar acaba
Yaa çok üzüldüm sizin adınıza bende ondan memnun kalmıştım, biraz sakin bi kadın ama işinde iyi ve tecrübeli yerini bende zor buldum hiç tabela vs yoktu kapıdayken aradım, Siz kadın doktor arıyosunuz sanırım iki doktor daha var yorumları güzel ama görüşmeye gitmedim birde siz araştırın isterseniz, biri elif eren aydın ataşehirde diğeri de derya bingöl nişantaşındaMerhaba sizin doktorunuza bugün gittim iki bebeğimle kafamda bir sürü soru aydınlatıp ameliyat tarihi bile almayı kafama koymuştum ama iletişimi çok zayıf geldi. Yarım saat tuttum kafamdaki soruları soruyorum ama gözlerini devirerek cevaplaması ki kendisini iltifatla tanıştım sonunda ise hoş olmayan tavrı ile beni uğurladı. Çok pişman oldum gittiğime iki bebek ve biri altına yaptı nişantaşında yeri çok kolaydı fakat ben 10 defa önündwn geçtim bulamadım her neyse zaten çocuklarla çok zor bir yere gitmek üstelik orucumda neyse artık inşallah sizin iyi olur.
Çok teşekkür ederim kolay bir ameliyat değil inşallah sizinde gönlünğze göre olur.Yaa çok üzüldüm sizin adınıza bende ondan memnun kalmıştım, biraz sakin bi kadın ama işinde iyi ve tecrübeli yerini bende zor buldum hiç tabela vs yoktu kapıdayken aradım, Siz kadın doktor arıyosunuz sanırım iki doktor daha var yorumları güzel ama görüşmeye gitmedim birde siz araştırın isterseniz, biri elif eren aydın ataşehirde diğeri de derya bingöl nişantaşında
Kimde yaptınız acababen yaptım ilk günden beri doğal duruyor ameliyatım hafif geçti 350cc motiva ergonomix takıldı
trabzonda yasemin imamoğluKimde yaptınız acaba
hakkınızda belki de hayırlısı olmuştur benim de iki çocuğum var küçükMerhaba sizin doktorunuza bugün gittim iki bebeğimle kafamda bir sürü soru aydınlatıp ameliyat tarihi bile almayı kafama koymuştum ama iletişimi çok zayıf geldi. Yarım saat tuttum kafamdaki soruları soruyorum ama gözlerini devirerek cevaplaması ki kendisini iltifatla tanıştım sonunda ise hoş olmayan tavrı ile beni uğurladı. Çok pişman oldum gittiğime iki bebek ve biri altına yaptı nişantaşında yeri çok kolaydı fakat ben 10 defa önündwn geçtim bulamadım her neyse zaten çocuklarla çok zor bir yere gitmek üstelik orucumda neyse artık inşallah sizin iyi olur.
doktorlar bu kadar ayrıntı bilmiyor bile olabilir inanın muayene garım saat iyi bile sürmüşBirde biz burda bu kadar araştırıyoruz iyi doktora mı denk gelmiypruz tabiki soracaz farkları bize doktorun anlatması gerekirken ben çırpındım bu neden böyle yada neden nagor marka motiva neden mentor ile farkları neden fda onaylı değil doktor anlatmıyor yaa iyi bir doktor bulamıyorum. Kim işine nasıl geliyorsa onu yapnak istiyor. Benim doktora muayrnede nazım geçmicekse ameliyattan sonra bana en olumsuz birseyde de pff hayırdicek yada kabul etmicek hatası varsa.
Merhaba, biraz sabredip protezlerin yumuşamasını mı bekleseniz acaba, kolay bi ameliyat değil bir de çıkartırmakta ekstradan bi ameliyat, kuaförüm 1 yıl önce yaptırdı ilk yaptırdığı zaman ve şimdiki halini görmenizi isterdim, şuan bildiğimiz normal bi meme yani içinde plastik bi top varmış gibi değil yumuşak, ama ilk yaptırdığı zaman gördüğümde bu ne böyle ne kadar yapay demiştim.hakkınızda belki de hayırlısı olmuştur benim de iki çocuğum var küçük
emzirme sonrası sönmüş balona döndü bekarlıkta çok güzel memelerim vardı her gün üzül üzül yaptıracağım dedim tutturdum ve 10 gün önce protez takıldı
sonuç tamamen yapay plastik bir şey var göğsünüzde kıyafetle görüntü için yapılacak bir ameliyat değil kesinlikle çocuklarımı kucaklarken göğsümde bişey var çok yapay aşırı rahatsız edici inanın böyle hisstetireceğini hiç tahmin etmemiştim yaptırıcak ve hatika memelerim olacaktı oysa,
keşke zamanı geri alabilsem
şimdi de çıkarttıracağım günü bekliyorum sabırsızlıkla…
doktorlar bu kadar ayrıntı bilmiyor bile olabilir inanın muayene garım saat iyi bile sürmüş
öyle mii ne güzell, kollarınızı ne zaman rahat hareket ettirmeye başladınızben yaptım ilk günden beri doğal duruyor ameliyatım hafif geçti 350cc motiva ergonomix takıldı
3. gün dayanılır hale geldi kaldırabiliyordumöyle mii ne güzell, kollarınızı ne zaman rahat hareket ettirmeye başladınız
Şuan nasıl peki üzerinden ne kadar zaman geçti, bir de 350 cc nasıl görünüyo büyüklüğü falan3. gün dayanılır hale geldi kaldırabiliyordum
1 yıl geçti ortalama büyüklükte portakaldan daha büyük ne büyük ne küçük denebilir fazla dikkat çekmez günlük hayatta hareket etmeni de kısıtlamıyor ideal benceŞuan nasıl peki üzerinden ne kadar zaman geçti, bir de 350 cc nasıl görünüyo büyüklüğü falan
Merhaba, ben dün ameliyat oldum. Çok güzel geçti kas üstü 300 cc nagor takıldı, ağrı sızı sadece ameliyattan çıktığım ilk yarım saat oldu sonrasında hiç olmadı, kollarımı rahat hareket ettirebiliyorum, 1buçukta ameliyata girdim 6da kendime gelmiştim, sadece çok fazla üşüyodum ve titriyodum hemen ısıtıcı getirdiler, 8de yemek yedim tuvalete kendim gidebildim, ilk 5-6 saat yerimden kalkarken yardım aldım, sonrasında herşeyimi kendim yapabildim, şimdi evde tek başımayım herseyimi yapabiliyorum, gökçen hanımı tekrar gözden geçirmenizi öneririm, görüntü olarakta çok güzel olmuş çok beğendimÇok teşekkür ederim kolay bir ameliyat değil inşallah sizinde gönlünğze göre olur.